מפגש פורום!

bustedit

New member
ברורררר שאני

בהייד!!!!! הכינוי שלי זה love_jb בוקר טוב

DesertRose7

New member
אה זאת את?!

כנראה שאני לא שמה לב כבר..חחח.. סורי - עכשיו אני באמת אזכור

bustedit

New member
הצילו../images/Emo7.gif

חן אמרה לשלוח ברכות עד מחר אבל איך?! אין לי עצבים לכתוב כלווום והיא עוד צריכה לשכתב לי את זה לאנגלית ואני ממש רוצה לשלוח לו!!!!!!!!!!!! זה לא פייר!!!!!!!!!!!

bustedit

New member
את לא מתחברת במסנג'ר!!!!!!

איך את רוצה שאני אשלח לך??????.

loner in love

New member
חחחחחח

שמנו לב שאת מדברת עליהם הרבה סהר ידע עליהם ממש הרבה דברים וזה נראה כאילו הוא לא סובל אותם

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif היה כ"כ כ"כ כ"כ כיף!

באתי עם חברה [ויקה] כי בעיקרון לא הייתי אמורה לבוא למפגש אלא ללכת איתה לת"א. אז הגענו בסביבות אחת וחצי/שתיים והתקשרתי לשחר אבל היא לא ענתה לי [
]. התקשרתי לחן והיא אמרה לי שהיא באיזשהי חנות שלא הבנתי את השם שלה, אז בסוף אני וויקה עלינו לגג והתקשרנו שוב לחן, והיא ואוסי באו לפגוש אותנו. אז ירדנו איתם לדיקיס [שזאת החנות שהן היו בה
] ובדרך פגשנו את ליז ואת ידיד של [שאנלא יודעת איך קוראים לו אבל הוא היה ממש חמוד, והיו לו פירסינגים מגניבים
]. הסתובבנו קצת בדיקיס ולא מצאנו שומדבר [לא ממש אהבתי ת'חנות
], ואז אני וויק יצאנו לעשות סיבוב לחפש תיק שחור. לא מצאנו, חזרנו לחן ואוסי, ואז הלכנו איתם לארומה. אח"כ חן אמרה לי ששחר נמאצת ליד טאואר רקורדס, אז הלכתי לשם עם ויק ואמרנו לה שלום ושאלתי למה היא מסננת שיחות בפלא, והיא ענתה לי שזה לא נכון [כה בטח
]. ישבנו קצת והכרנו גם את קרין [הא הא, זכרתי לכתוב בלי א'!] ואת הידיד המסכן שלה שהיה צריך להגרר אחרינו כל היום [בטח השתעמם
]. ואז גם חן ואוסי באו לאיפה שישבנו, ואז איזה איש ביטחון רשע בא והעיף אותנו [
]. אז הלכנו להסתובב ולהמשיך לחפש תיק שחור לויק, ונכנסו לחנות הזאת נו לא זוכרת איך קוראים לה, ואני וויק קנינו חולצות [ובדרך יבשנו את כל השאר כי הם היו צריכים לחכות לנו איזה חצי שעה
. סורי
] ואז הלכנו לפוקס, והמוכר הגיד מחדש את הצבע בורדו [מסתבר שבשבילו בורדו = ורוד. איו
]. ואז החלטנו ללכת לדיזינגוף [שזה היה התכנון המקורי שלי ושל ויק] שאלנו את כולן אם הן רוצות לבוא, ושחר ניסתה חהתחמק, אבל זה לא הלך לה *מוהאהאהאהאהאהא*
. אז יצאנו לגשר בחוץ, וקרין איבדה את ידיד שלה [אופסססס], והייתה צריכה לחזור ולחפש אותו. היא חזרה יחד איתו, והתחלנו ללכת לכיוון דיזינגוף, ובדרך שחר התלוננה המון, אבל היא שרדה
. בסוף אחרי הליכה ארוכה ומפרכת [כולה רבע שעה, ביג דיללל], הגענו לסנטר. נכנסו ואני ואוסי ישר רצנו ל'תומר'. הווו השלמות
. אבל חן ושחר וכל השאר גררו אותנו החוצה ורצו לחפש עיתונים. בינתיים אני ואוסי התישבנו ליד והיא הראתה לי כל מה שיש לה בתיק [
]... ואחרי איזה חצי שעה ליד העיתונים שם, החלטנו ללכת לחנות של הדיסקים, ואני חיפשתי דיסקים של סונטה ארקטיקה, אבל לא מצאתי
. אבל כן מצאתי את הפסקולים של 'רקוויאם לחלום' ו'למצוא את ארץ לעולם לא' וממש רציתי לקנות אותם [בירושלים נגמר] אבל הם עלו מלא ולא היה לי כסף
. טוב, חן קנתה לשחר את הדיסק הראשון של לוסטפרופטס [תתחדשי
], ועלינו למקדונלדס לאכול, ובדרך ראינו את יהודה לוי... התיישבנו ליד מקדונלדס והיו המון צחוקים וכאלה [שחר את כה קרועה, וגם קרין
]... ואז ירדנו שוב לתומר [וראיתי מלא דברים של HIM ואני כ"כ חייבת לקנות אותם פעם הבאה!]... ואז אממ... סתם התיישבנו על הרצפה באמצע הקניון וחיכינו לחן ולאוסי שיחזרו מהשרותים [וטוב שלא לקח להן 20 שנה!
]... ואז הן חזרו והתישבו גם, והיה מצחיק. ואממ זהו בערך, ככה זה נגמר. אמרנו ביי ואני וויק הלכנו לתחנה המרכזית. היה כה שולט, ממש ממש ממש נהניתי!
ועכשיו אני אפסיק לטחון לכן ת'שכל ואשב לעשות ת'מצעד

DesertRose7

New member
אולי התלוננתי..

אבל אני זאת שהובלתי.. אתם לא זזתם.. ורק אני וקרין הולכות מקדימה וכל כמה זמן צריך לעשות הפסקה כדי שאלה שמאוחרה לא ילכו לאיבוד. ואני עם קפקפים.. קצת התחשבות - כאבו לי הרגליים פחד מוות. ותומר.. אחלה חנות.. אני מפחדת מהמוכר.. הוא רע!

loner in love

New member
אני הייתי מאחורה

ואני יודעת את הדרך יכלת פשוט להמשיך בלי לעצור

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif אהמ.

זה לא שאנחנו לא זזנו, זה שאת הלכת כ"כ מהר שהתחלתי לחשוב שרודפים אחריך!
תומר
והיה כיף
.

mayoosh4

New member
אוף../images/Emo7.gif

רציתי לפגוש אותךךךךךך והלכתי ממש לפני שהגעת ): גרע. מפגש באסטד, אפחת לא מבריזה! [ואני לא באה עם סבא וסבתא
]

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif ../images/Emo10.gif

גמאני רציתי לפגוש אותך
אבל לא נורא. כי יהיו עוד המון מפגשים! ואז ניפגש
.
!

loner in love

New member
מצאת את הפסקול של רקוויאם לחלום?!

למה לא אמרת לי?! כמה עלה? ואמממ הקטע עם השרותים לקח זמן כי עד שמצאנוווו.. ואז חברות של אוסי רצו להשאר באיזה חנות בגדים והייתי צריכה לגרור את אוסי משם

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif כה../images/Emo99.gif

נכון שזה סרט מושלם
? היה שם
. וזה עלה 80 ש"ח
. ואני כ"כ רוצה אותו
. ונגמר להם פה בתו השמיני
.

SurfeR Babe

New member
כיף לקרוא חוויות אבל גם קצת מבאס ..