שירשור עידכוני צהריים 27/09

meytula

New member
רק אותם מראים היום

חוץ משיחה קטנה בין יוני ודניאל ואורן ואורטל המצלמה לא יורדת מקרן וגב ,ורב הזמן הם לא עושים כלום חוץ מסתם לשכב ובלי לדבר אפילו

puma141

New member
לא הראו יומיים,וגם עכשיו בקושי את קרן וגב.מה

זה?ההפקה חושבת שהם יצליחו לטשטש את מי שבאמת רע שם-איתן ןדניאל ולמחוק לאנשים מהראש עונה שלמה? זה זילזול באינטלגנציה.

meytula

New member
צהריים טובים../images/Emo24.gif

דניאלי בסדר גמור,אתמול הייתה לה מסיבה ראשונה,אבל היא החליטה להשלים שעות שינה...
לגבי הבוקר,הטטוסים מאוד מפתיעים ''קרן וגב בחצר'' ''קרן וגב מעשנים בחצר'' ''קרן וגב מדברים'' ''גב מלמד את קרן לשחק '' ''גב וקרן אוכלים'' ''קרן וגב בחצר'' ''קרן וגב וליהי יושבים בחצר'' מסתבר שפספסנו הרבה הבוקר

easternstar

New member
../images/Emo9.gif הקטנטנה בובה מתחשבת

נראה לי שהיא יותר מעניינת מהחבורה בווילה.

meytula

New member
הרבה הרבה יותר..

היא מפהקת וישנה פחות מאיתן זב בטוח

meytula

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תחרות שהכישלון בה ידוע מראש
דניאל מנסה לא הולך לה..

easternstar

New member
../images/Emo9.gifהיא גדלה תוך כמה ימים. וגם יפתה../images/Emo24.gif

גדל לה שיער נאה..

meytula

New member
היא משתנה מיום ליום..

בקרוב כבר יהיה אפשר לעשות לה קוקיות

הם פספסו

קרן וגב יושבים בחצר, היא על הספספל, הוא על הרצפה. קרן "אני הולכת להביא נס" מנשקת את גב ששוכב על הרצפה, אפאטי. חוזרת. קרן "אני הולכת לעשות פיפי" מנשקת את גב ששוכב על הרצפה , אפאטי. אחכ היא מתחילה לספר סיפור שקרה לה בקולומביה, מספרת, מספרת, מספרת ובאמצע הסיפור שהיא בשיא ההתלהבות, גב באצילות נפש: "קרן, זה לא סיפור לבוקר". קרן "אה, נכון? אני אספר שוב בצהריים" בסוף סיימה את הסיפור ל"הנאתו" של גב. זוג מהשמיים.

easternstar

New member
../images/Emo6.gif איזה זוג משעמם. ממש התאמה משמים../images/Emo8.gif

מאז שגב הגיע התוכנית ירדה למצולות השעמום.
עוד 24 שעות למנייאק..נחכה לגמר. |

meytula

New member
אפשר לכתוב עליהם ספר

ספר שאפשר להרדים איתו ילדים או משהו..

Ninaz

New member
בארוחת ערב גילתי שקרן מעולם לא היתה במסעדה

איכותית היא אכלה כמו חזיר עם פה פתוח היא כנראה רגילה לדוכני שוארמה.

כן ראינו את זה

עשיתי השבוע תזכורת של כמה סרטונים. ביחוד הראתי את זה ל-4 בנות שהסתמכו על ערוץ 10 ואהבו את קרן . מיותר לציין שהן היו בשוק ושינו דעה עליה ב180 מעלות. גם לא הבינו למה ההפקה-ערוץ 10 הסתירו את זה.

היה לי הבוקר עוד פלאש בק בקשר לקרן

חודש לערך לתחילת התוכנית, קרן ישבה עם ליהי על הספסל וריכלה על דניאל והיחסים שלה עם איתן, קרן אמרה "היא מאוהבת <עשתה פרצוף> מאוהבת? לאן היא רצה??? זה היה בערך חודש לתוך המשחק וברור שדניאל, עד היום, לא אמרה לאיתן שהיא אוהבת אותו. ועכשיו נחזור להווה. קרן וגב בסוג של זוגיות מהזן הלא ברור, בסך הכל שבועיים "יחד" וקרן משתפכת לגב "אני אוהבת אותך"

כן נו היא גם צחקה עליה שלבשה חולצה שלו

אבל עשתה את זה בעצמה.. יש עוד מלא קטעים כאלו ודברים שהיא אמרה מתוך קנאה מרושעת. ולא שאני לא מצפה ממנה לקנא, זה אך טבעי.. אבל יש קנאה ויש קנאה.

למעלה