שתחזיק גם אתה אצבעות.
E easternstar New member 24/9/11 #83 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif נזכרתי בהסבר אפשרי בכל זאת אלה חוקים ביולוגיים.
פ פלדי1 New member 24/9/11 #202 ../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo7.gif
../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo7.gif
M meytula New member 24/9/11 #63 אז אפשר לנשום לרווחה?חחחחחחחח אז איך לאחיין של בעלי יצאו חומות עם שני הורים בהירים?יצאו לו חום דבש בהיר
אז אפשר לנשום לרווחה?חחחחחחחח אז איך לאחיין של בעלי יצאו חומות עם שני הורים בהירים?יצאו לו חום דבש בהיר
E easternstar New member 24/9/11 #73 תלוי איזה גוון. אם לאחד יש ירוק חום יתכן שיש לו חום באחד העלעלים הגנטיים. צריך להביט על הגוונים של ההורים. חום דבש בהיר יכול להיות רצסיבי. לפי התיאור שלך אין מצב לצבע כהה.
תלוי איזה גוון. אם לאחד יש ירוק חום יתכן שיש לו חום באחד העלעלים הגנטיים. צריך להביט על הגוונים של ההורים. חום דבש בהיר יכול להיות רצסיבי. לפי התיאור שלך אין מצב לצבע כהה.
M meytula New member 24/9/11 #81 לשנהים יש כחולות בגלל זה הם לא מבינים מאיפה העיניים החומות וזה לא מהשכן
E easternstar New member 24/9/11 #14 ../images/Emo4.gifנכנסתי לדקה הרגע וראיתי שכולם מחורפנים בן צרח:"אחי" בלי סיבה ויוני דיבר על כביסה. עכשיו הם מכינים ארוחה ומקשקשים על כלום. ברחתי. אני עוזב אותם עד לגמר. מעולם לא קרה לי שמשהו נמאס עלי לגמרי לפני גמר. היה משהו בימים האחרונים? גם הסטטוסים בוואלה נראים משעממים.
../images/Emo4.gifנכנסתי לדקה הרגע וראיתי שכולם מחורפנים בן צרח:"אחי" בלי סיבה ויוני דיבר על כביסה. עכשיו הם מכינים ארוחה ומקשקשים על כלום. ברחתי. אני עוזב אותם עד לגמר. מעולם לא קרה לי שמשהו נמאס עלי לגמרי לפני גמר. היה משהו בימים האחרונים? גם הסטטוסים בוואלה נראים משעממים.
M meytula New member 24/9/11 #16 עידכוני אלבומים../images/Emo248.gif עידכנתי את האלבומים של איתן ודניאל כרגע יש שם 327 תמונות ואת האלבום של אורטל עם 27 תמונות אתם מוזמנים לעדכן גם(צלילי ואפרת אני עדכנצי גם את התמונות שאתן שמות על דניאל איתן ואורטל)
עידכוני אלבומים../images/Emo248.gif עידכנתי את האלבומים של איתן ודניאל כרגע יש שם 327 תמונות ואת האלבום של אורטל עם 27 תמונות אתם מוזמנים לעדכן גם(צלילי ואפרת אני עדכנצי גם את התמונות שאתן שמות על דניאל איתן ואורטל)
M meytula New member 24/9/11 #33 ואני עוד חשבתי לעצמי ''מה יש לי רק 300 תמונות..'' אני וצליל פה יוצאות עם נסיון תעסוקתי חשוב ביותר,צלמות פפארצ'י
ואני עוד חשבתי לעצמי ''מה יש לי רק 300 תמונות..'' אני וצליל פה יוצאות עם נסיון תעסוקתי חשוב ביותר,צלמות פפארצ'י
צ צליל לא מכוון1 New member 24/9/11 #19 אני לא מצליחה להוריד גאבה למחשב שלי ובלעדיה, לא יכולה להעלות תמונות , ניסיתי.
מ מוטי חוף מציצים New member 24/9/11 #128 בהישרדות אין מצלמות 24/7.מה את יודעת מה הם בכלל עושים שם רוב הזמן ?