שירשור עידכוני צהריים 27/09

KEEK

Member
יאאא נוסטלגיה ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

אני לא הייתי מההתחלה, הצטרפתי בערך שבועיים אחרי שהתוכנית התחילה. אני זוכר שהיו פה כוכב, עדי (דידוש), קשקשה, קליי ורגע (שהיה נוכח הרבה יותר) היינו בערך 7-6 אנשים.. ואז באו עוד קצת והיינו פורום מאוד מצומצם וחמים היה ממש נחמד בהתחלה, ובעיקר מצחיק כי זה היה בשיא הפרלמנאתי, ליזי קריזי, לירון.. בקיצור כל הטירוף..
היתה גם מישהי נחמדה מאוד בשם ליצ'י שכתבה הרבה ופתאום נעלמה היא וקליי נעלמו לגמרי..

didush100

New member
מה נסגר עם אורן ואורטל?

שמישהו יעדכן אותם שהתכנית נגמרה כי כל הקטע בניהם הזוי לגמרי

didush100

New member
לא ממש די משעמם

הם די מוזרים כי בחודש האחרון הם כבר סופרים את הימים לסוף. אתמול היתה מסיבה לא רע בכלל וארוחת ערב אבל בתכלס לא קורה שם כלום.

צהרים טובים ../images/Emo13.gif

שבת אחרונה בוילת הדור הבא כולם סופרים את השעות והדקות עד לגמר
רוצים שיעבור היום ויגיע מחר.

easternstar

New member
היי מיצוש../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif../images/Emo60.gifכולנו מחכים לגמר

הכל נמתח כמו מסטיק..

הגיע הזמן שזה יגמר

זה נמשך יותר מדי זמן גם הם רוצים כבר לצאת משמה כמה שיותר מהר כמה אפשר להיות סגור בוילה ולהשתעמם גם מוציאים אותם 3 ימים לפני חג ראש השנה

didush100

New member
מיצ מיצ איזה מוזרים הם נכון?

כאילו סה"כ הם אחלה ובאמת אנשים איכותיים אבל אם חושבים על זה לעומק שום דבר לא קרה שם 3 חודשים השיחות שלהם משעממות ברמות אחרות וכל השאיפה שלהם לאידיליה די מעוררת חלחלה.

גם לא יזכרו אותם להרבה זמן

הם חושבים שיש להם רייטינג טוב. אולי נשמע על כמה פה ושם. במיוחד החופר חושב שהוא יהיה סלב בחוץ.

puma141

New member
אני חושבת שהזוגיות שלהם-הכי אמיתית וטבעית ש

שם. שניהם לא מנסים להתפלצן ולהראות לנו"אנחנו זוג" אורטל נורא טבעית, מתלבטת-כמו כולנו לפעמים במערכות זוגיות:) אורן גבר! וגבר זה דבר שונה. ואורן לא יודע לשחק לדעתי. הוא לא מנסה להרשים אף אחד מהצופים, אין לו על מה, והוא חוזר ואומר לה שהם ידעו הכל בחוץ אני חושבת שהם כבר מאוהבים באמת! אולי יותר מכולם שם.הזוגיות שלהם תחזיק יותר זמן מכל זוגיות אחרת שם. אני רואה בהם שני אנשים אמיתיים, נקיים, שההתפתחות הזוגית שלהם-הכי אמיתית. עם ההתלבטויות והכל. מקסימים שניהם בעיני:)

didush100

New member
לא התכוונתי לאורן ואורטל

אלא לכל הבית. לגבי אורן ואורטל אני לא רואה שם זוגיות אלא סתם דרך חביבה להעביר את הזמן.

meytula

New member
היי מיצי../images/Emo24.gif

טבלת היאוש לקראת סופה..שיגמר כבר הסיוט הזה
מה שכן דניאל תהייה חסרה
טוב אני וצליל נתאחד,ניקח מצלמה ונתחיל במקצוע החדש שלנו כסטוקריות

אני יבוא לביקור בפורום מדי פעם../images/Emo140.gif

בטח יראו את דניאל ואיתן בראיונות שלמחרת במשדר הבוקר בחדשות. יבואו גם לצאט לדבר כמו כל המודחות.

למעלה