שירשור עידכוני צהריים 27/09

easternstar

New member
נראה כאילו פה יותר קשה לו מאשר בהשרדות

הוא משועמם וגם אנחנו.

בהחלט! גם אני חושבת...

בהישרדות אולי היה לו יותר קשה פיזית בגלל תנאי השטח והמשימות, פה בוילה הרבה יותר קשה לו נפשית, גם הידיעה שהוא מצולם 24/7,ההסתגרות בוילה (טוב לפחות הוא קיבל כמה צ'ופרים- יציאה להופעה, לפגוש את החבר, יוון) מגורים עם אנשים זרים,התמודדות עם שתי בחורות שרוצות אותו (לפחות בהתחלה כשחן היתה בעניין )התחברות לבחורה שהוא לא ממש מעוניין בה בכוח האינרציה או בגלל הפיתוי הכספי וכו' וכו'.. אני בטוחה שהיו לו יותר רגעי סבל בוילה....אלא אם כן הוא יזכה במיליון (מקווה שלא) והוא ישכח מכל הקושי מהר מאוד...

בואי לא נעמיד פנים.. יודעים שזו את

אני מקבלת את ההתנצלות. תפסיקי לחפש להעליל, פשוט מאוד. יום טוב.

didush100

New member
תודה מותק../images/Emo140.gif

שמועות עוברות מהר מה?
לא יודעת מה קרה לי כמו שפעת כזאת מעצבנת עם בחילות וחום היום יותר טוב. מה איתך? מתרגשת ממחר?

זה בטח בגלל חילופי עונות

גם אני לפעמים נהיית חולה בגלל זה. מתרגשת? לא ממש. הכל ידוע מראש... לצערי.

כמו שמיצי אמרה.. לפי איך שזה נראה

עם כל ההטיה של ההפקה (כולל כתבה שפורסמה בוואלה וירדה בגלל תלונות, שבה כתבו שוואלה סלבס בוחרת קרן) קרן וגב יקחו, וכמובן שאני לא רוצה שהם יקחו. אני מעדיפה כל אחד אחר שם ולא הם. אפילו ליהי. אבל כמובן שליהי בכלל לא מתחרה איתם על המליון זה ברור לכולם. מי שאני רוצה זו אורטל.. או דניאל. עדיף אורטל.

puma141

New member
דידוש נכון.אורטל או קרן אמורות.גם ב

כל הסקרים זו אחת משתיהן. אבל גם בכתבה בוואלה, שהורידו אותה ולדעתי זו הסיבה שהורידו, הכתבת אמרה שם שלצערנו הרב המיליון כנראה של איתן ודניאל.זו הסיבה האמיתית שהורידו את הכתבה. ראית את הכתבה? כי אם לא-אנסה להשיג לך אותה. היא כתבה המון המון דברים טובים על אורטל וקרן, וממש לא טובים על דניאל. היא גם טענה שבהתחלה הייתה דניאל, ואחר כך עברה לקרן:)

didush100

New member
לא ראיתי את הכתבה

אני מקווה שקרן תזכה אל אם לא אז אורטל. רק לא דניאל הפקצה

למעלה