../images/Emo28.gif "Somewhere far and far and far
He lost his soul, To a woman so heartless..."
שיר השבוע של מקפליי: The End. היחיד ששמעתי בערך.
שיר השבוע לא של מקפליי: Heartless - Kris Allen Come Together - Kris Allen Falling Slowly - Kris Allen Apologize - Kris Allen I'm Yours - Jason Mraz Broken Strings - James Morrison (Feat. Nelly Furtado) All We Are - OneRepublic I Wanna - The All-American Rejects That's What You Get - Paramore אחריות - יוני בלוך. הקנאה - יוני בלוך. בדיוק כמו פעם - ישראל בר-און. עד מחר - אוליביה (חברה שלי) בחיקוי של פאולה מכוכב נולד. יואו חפרנו על זה.XD אוי!! והשיר הקצר שיש בכל פעם שיוצאים בערוץ 24 לפרסומות מהאולפן השקוף.. חח כל פעם ששמעו את זה בוילאג' ממש התלהבתי XDD (מצלמים בקוקה קולה וילאג' את האולפן השקוף.)
להקת/אלבום השבוע: ד'ה אול אמריקן ריג'קסט ופראמור.
קליפ השבוע: -
תוכנית השבוע: כוכב נולד, 90210, חצויה, האו.סי., מה ש'תה שומע וגוסיפ גירל.
סרט השבוע: הארי פוטר!! היה ממש מוצלח! D:
שימח השבוע: קוקה קולה וילאג'! DD:
משהו שעיצבן: סוגשל הקדים לי המחזור בשבועיים. ><"
עיצב השבוע: שנרדמתי בקאזה (וחלמתי חלום מקסים על קראדם) ואז פתאום התעוררתי כי זרד נגע בי וחשבתי שדברים הולכים עלי ולקח לי שעה להרדם שוב! ):
ציטוט השבוע: אני: "... אז תזהירי אותי אם אני מתכופפת." ליאן: "את מתכופפת!" אני: "תזהירי שאני באמת מתכופפת!" ליאן: "עשיתי חזרה." בחדר אוכל בקוקה קולה וילאג' היו חבורה של אנשים שצעקו: "שגב ההומו!! שגב ההומו!" התערבו עם ידיד שלי על 20 שקלים (והוא עשה את זה!!) שילך אליו ויאמר לו: "היי, גם אתה הומו?! D:" הם לא הבינו מאיפה הוא נפל עליהם חחחחחחחח
"So Adam Lambert, it's great to have this interview, everything is out in the open, we all know you're jewish now..."
מאכל השבוע: צ'יפס ופנקייקים. ושתית השבוע - קולה! בע נראהלי שיש לי הרעלת קולה. ולא שתיתי את כל 7 הפחיות אפילו!
מתנגן בראש/בפלייליסט: Pieces - Sum 41 Dirty Little Secret - AAR I Kissed a Drunk Girl - Something Corporate Numb/Encore - Linkin Park feat. Jay-Z This Is Me - Demi Lovato & Joe Jonas
תמונת השבוע: שוב פעם מלא תמונות. D: אעא הם מחזיקים ידיים. *-*