McWeekend

גרבע

New member
../images/Emo105.gifמקוויקנד מהירררררDDDDDD:

כי כלכך אין לי זמן |: שבוע מעולה לכולםDD: חח דני האינטיליגנט :)

גרבע

New member
../images/Emo105.gif||||

או את אות משמיים?הוא כל כך מבהיל ואדיר!זה בהחלט סרט השבוע שלי :)

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif גם לי יש את התמונה הזו.אל תתלהבי../images/Emo11.gif

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif שצץ../images/Emo11.gif

חשבתי על מתה ליום האהבה שלנו.*-* חוצמזה, לכל לקוחות אורנג' 1000 אסמסים חינםםםםםםםםםםםםםםםםם אז, תתכונני, לפגז של אסמסים ילדה.XD

גרבע

New member
../images/Emo105.gifמההההההההההההההה?!?!?!?!?!?!?!!?

גפ אני לקוח נכבד של אורנג!1000 חינם?מה?מי?מו?

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif אבל את צריכה לשלוח אסמס.XD

את המילה "אהבה" למספר 999 ואז ישלך 1000 אסמסים חינם ביום האהבה.^-^ מה היית עושה בלעדי ?

sweet shir

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo100.gif מקוויקנד. D:

שיר השבוע של מקפליי: לא שמעתי. שיר השבוע לא של מקפליי: Ultra Violet - The Stiff Dylans מגוון שירים של להקות השבוע.<: להקת/אלבום השבוע: פראמור, מיוז וקולדפליי. קליפ השבוע: משהו של מיוז. היה טופ טן באמטיוי2. D: תוכנית השבוע: גוסיפ גירל, מכושפות, גריק, 90210 וחצויה (איזה פרק סיום גרווווע!!). סרט השבוע: אנגוס, חוטיני ונשיקות חזיתיות. סוףסוף ראיתי באיכות טובה!! ס'כיף. D: חבל שרצחו לגמרי את הדמות של רובי חחחחחחחחח משהו שעיצבן: זה ש-כל- האנשים במחזור שלי קיבלו צו ראשון חוץ ממני. מישהי שקטנה ממני בחצי שנה קיבלה צו ראשון ואני לא!!1 מה הולך פה? צה"ל פלטו אותי מהמערכת! XD שימח השבוע: ערב סושי, בראנץ' וחברים. היה אחלה שבוע. D: עיצב השבוע: השמנתי.
ציטוט השבוע: ~מדברים על חבר של מישהי~ חברה: "הוא סוחב לה את התיק סתם בשביל הכיף." אני: "מותק, אם החבר שלך סוחב לך את התיק רק בשביל הכיף, כנראה שהוא הומו." ידיד שלי שר/ממלמל לעצמו: "You're so Zen and you're not even Chinese, and you're not even Chinese..." אותו ידיד על ה'בלאק אייד פיז': "אף אחד מהם לא מנגן על שום כלי נגינה ועכשיו הם הוציאו אלבום בלי מילים. אני רוצה להבין, מה הם עושים?!" ~בדיחה שחבר של חברה שלי סיפר.XD~ סאדיסט, זאופיל (שוכב עם חיות), נקרופיל (שוכב עם גופות), פירומן (מצית דברים) ומזוכיסט נפגשים. הסאדיסט: "וואי, אם יעבור פה חתול אני אפוצץ אותו במכות." הזאופיל: "וואי, אם יעבור פה חתול אחרי שהסאדיסט יפוצץ אותו במכות אני אזיין אותו." הפירומן: "וואי, אם יעבור פה חתול אחרי שהסאדיסט יפוצץ אותו במכות והזאופיל יזיין אותו אני אשרוף את החתול." הנקרופיל: "וואי, אם יעבור פה חתול אחרי שהפירומן ישרוף אותו אני אזיין את הגופה." המזוכיסט: "מיאו." זה ממש קרעXDDD ~ב-4 לפנות בוקר~ נדיה: "בואו נעיר את שי.." אמבר: "למה? את רוצה ללכת?" נדיה: "לא, סתם בא לי להעיר אותו." חחחחחחחחחחחחחחח נראהלי רציני ציטוט השבוע. מילת השבוע היא בטוח סרגל. XD אני: "25 ס"מ זה הרבה? אני אחפש סרגל.
" ~כעבור כמה שניות~ "אומיגד. אני בוהה בסרגל באימה." אני: "הסרגל שלי הומו." חברה: "למה? הוא מתרומם? XD" אני: "לא, כי הוא ורוד ויש עליו ציורים של כדורגלנים. XDD" ~הקדמה: מסתבר שזו מצווה לבכות 4 דמעות בערב תשעה באב.~ אורטל - בננה אדומה אומר/ת (23:18): העיקר שהדמעות יהיו קשורות לבית המקדש שנפל אורטל - בננה אדומה אומר/ת (23:18): ה-2 אורטל - בננה אדומה אומר/ת (23:18): וואו אנחנו בונים ממש גרוע XD -- אורטל - בננה אדומה אומר/ת (23:27): היינו צריכים לתת את העבודה לערבים .. לפחות להם זה לא היה מתפרק ! אורטל - בננה אדומה אומר/ת (23:27): תראי איך הם בנו את מכה ! הגוש אבן הזה ישאר שם עוד הרבה זמן .. *naf שיר. אומר/ת (23:35): את הפירמידות אנחנו בנינו! אורטל - בננה אדומה אומר/ת (23:36): חחח אבל בתכנון ערבי ! הם כל המוח מאחורי זה, אנחנו רק ערבבנו את המלט אחרי ההוראות שהם נתנו אליאן: "אז תזכור שקבענו ליום שני הבא." תום: "הקרוב או הבא?" אליאן (והיא הייתה רצינית): "הקרוב." דאגי: I want a big blue cock too! מאכל השבוע: ג'פאנקוו. *-* מלאאא ג'פאנקו. וואי. XD מתנגן בראש/בפלייליסט: איןלי כוח לכתוב מה שמעתי.XD תמונת השבוע: אני וחברה ברגע רומנטי.

למעלה