McWeekend

Charley XD

New member
אממ סרגל.

זאת בהחלט מילת השבוע XD הארקו 33> חבל שהפיק משעמם .. ההתחלה הייתה כל כך מבטיחה.. וואי הציטוט עם החבר הגיי אחד הטובים XD ועדין לא נפגשנו לאכול בג'אפניקו הזה ! שיר יא מאכזבת .. שיר אני הייתי התקווה האחרונה שלך, היחידה שלא קיבלה צו ראשון. ואז, אז נטשתי אותך גם אני.. חיחי אפילו יובל קיבלה צו ואת לא.. זה מצחיק. נו תקבלי כבר ! ככה נוכל לעשות אותו ביחד וזהו XD אני רוצה לראות ג'ורג'יה באכות טובה ! ראינו כולנו אצלי לא ?

sweet shir

New member
חברה שלי ממשיכה לקרוא אותו למרות שהוא משעמם

אעש כי היא חייבת לסיים פיקים שהיא התחילה חחחחחחחחחחחח מפגרת! ג'פאניקה חחחחחחחחחחחחחחחח ומלעשות שאין לי כסף! XD זה באמת מצחיק. חחחחחחחחחחחחחח די מה דפוק בצבא הזה?! יאפ. יש בויאודי.D: ראינו עם איזה 4 בנים חחחחחחחחחחחחחח ניצחנו אותם בהצבעה כי היינו 6 בנות. נדפקו .XD

Charley XD

New member
XDDDDDDDD

מסכנים .. לא נורא גם הבנים תמיד שיתנו כבר מסורסים (או גיי) תעבדי ! את רציני צריכה למצוא עבודה XD אולי בתור תולה כלבים או משהו .. אממ סליחה מוציאה כלבים~~ אממ יאללה שיהיה שנה הבאה כבר ונגמור את הסיפור הזה של הבצפר לתמיד !

sweet shir

New member
../images/Emo6.gif

אנלא מחפשת עבודה חחחחחחחחח חיפשתי מספיק ואף אחד לא רוצה. נמאס. את באמת רוצה לסיים ללמוד? אני לא, זה מלחיץ! XD

Charley XD

New member
אני מתה לסיים ללמוד.

בואי לפה XD אני יכולה לסדר לך אה או שהיא לא תקח אותך .. לא נראה לי שאת תיהיי טובה עם ילדים קטנים XD

Charley XD

New member
ואת מטפלת בהם נהדר !

"איכס מה אתה עושה ?! מה אתה מורח אותי בגבינה ?!"

למעלה