שרשור מפגש!!

m o r 1 0 2

New member
לא אכפת לי איזה יום../images/Emo13.gif../images/Emo168.gif

תחליטו,תודיעו אני באה

Shir Girl XD

New member
אני ממש רוצה לבוא

לא הייתי בפעם הקודמת אי יכולה בעיקרון בכולם ולדעתי אפשר לעשות פעמיים החודש (למי שלא תוכל)... ולא הכי נראה שלי שכדי ביום שהוא יוצא ביום שישי כי יש מלא אנשים וגם הוא נראה לי נסגר מוקדם (תקנו אותי אם אני טועה כי פשוט אף פעם לא הייתי בו..) XP

מתנדבת להכין שלט! ^_~

שלט יפה, מקסים, מהמם, כמו בפעם הקודמת! וכן, ליטל, את תקבלי אותו בסוף...
לא יכולה ב-14 [יש מצב מו"ב באנגלית. ><], ולא אחרי ה-26.

טוב, טוב, בסדר!

גם את תקבלי שלט. אני אלך במיוחד לחנות של ה-2 שקל, אקנה לי 2 בריסטולים, ואכתוב על שניהם MCFLY בענק. מרוצה?
השאלה רק מתי יהיה המפגש.

Lex 1

New member
../images/Emo45.gifאני יכולה בכל התאריכים הנ"ל! ../images/Emo9.gif

חוץ מב-29.8 שאני לא פה. אבל זה אפשרי בכל שאר הימים כי אין קורס בימים האלה, אז זה מעולה!

m i c k e y 15

New member
אני יודעת שאמרתי שאני אבוא באוגוסט

אבל אני לא חושבת שאני אוכל... יש לי את הסיבות שלי... אני אוהבת לבוא למפגשים..כבר 3 או 4 פעמים הייתי..אבל עכשיו אני אולי לא אוכל.. יש עוד חופשים השנה

DoLi it is Me

New member
אינלי בעיה בשום תאריך רק לא מה-26

פליזז מה-26 אני רחל ושירז [מהפורום] לומדות!!!!! יעני הביצפאר שלנו מתחיל ב-26666 ארררר

yael0000

New member
../images/Emo211.gif גם לי%@#$@#

האין זה מרגש????? לא
אני מתנחמת בזה שזה פעם רשונה כדי לבדוק איך זה באמת בכל מקרה או שאני יעשה עוד אחד, או מכינה....

The Psycho Girl

New member
את רוצה לעשות עוד פעם !?

פאקינג 400 שקל לכל מבחן לא כולל המכינה אני רוצה לסיים עם זה בספטמבר אני די בטוחה שהפסיכומטרי הזה יעשה ממני פסיכית אבל מה לעשות

yael0000

New member
../images/Emo211.gif תראי יש עוד 49 ימים למבחן

ומשום מה אני אפילו חצי מהמילים עוד לא יודעת...

The Psycho Girl

New member
חחחח למה את חושבת שאני יודעת אותם !?

אנגלית עוד אני יודעת חלק עברית חח כלום וזה לא מעודד שיש 2000 ומשהו מילים ללמוד חחח חברה שלי התחילה להדביק מדבקות עם מילים על הפרוש שלהם זה ממש הזוי

yael0000

New member
../images/Emo211.gif זה מה שאמא שלי אמרה לעשות

רק יש בחילה 100 דפים ואממ יש 2000 מילים? כן בטח

yael0000

New member
../images/Emo211.gif כמה דברים לידע כללי

הקורס בעיקרון עולה 5000 לאנשים אחרי צבא. אחרי הצבא את מקבהלת 15000 שקל ללימודים, זה מה שאח שלי אמר לי. ומכינה זה לא קשור לפסיכומטרי.... מכינה זה תחליף...

YuvalJones

New member
וול,

לי זה לאמשנה ממש. כי אם אני באה אז אני יכולה כל התאריכים חוץ מה-26.8 שזה גם מפגש-ישרא. [אם אני בכלל אלך למפגש פורום ^^" ]

למעלה