עדכוניי צהריים-יום 58, 28.10

droriko

New member
למרות שמצד שני...

האח הגדול ממילא לא הולך לפי החוק אלא לפי מה שלקופרמן בא באותו היום .

יNOT

New member
אני כתבתי על הנושא הזה גם בזמנו... ../images/Emo9.gif

וכתבתי שאפילו ברדיו סיקרו את הנושא כחלק מחדשות, בית המשפט סירב להכניס קלפ"י לווילה. אני גם טענתי שמדובר בניצול של מערכת בתי המשפט בשביל יצירת פרסום לתוכנית, ושזה לא הפעם הראשונה שזה נעשה, היה כבר את התביעה נגד יוסי, שלפי כל הדעות בפורום, ו"כתבות העיתונות" (YNET ויח"צנים אחרים) רמזו לכך שיש סיכוי שהוא יעזוב את הווילה בגלל זה , התזמון המוצלח, והעובדה שדברים כאלה לא חומקים תחת הרדאר של הפקה במיליוני שקלים שיכנעו אותי ואחרים בפורום שהיה מדובר רק בפרסומת ונסיון ליצור עוד באזז לתוכנית. אם הרדיו הוא משת"פ בפרסומות לתוכנית, או שבאמת רואה בזה חדשות לא היה הייתה מסקנה ברורה.

קופנגן

New member
תיקון קל

זה לא הגיע לבית המשפט אלא רק למשרד הפנים שדחה כמובן את הבקשה. וכמך גם אני בטוח שמדובר בעוד אקט פרסומי יחצני, כמו כל הפעולות שההפקה עושה. זו בדיוק הסיבה שאינה צורפה לבית, כדי לזכות בעוד כותרת בעיתון על הסרטונים שלה, זו הסיבה שיעשו הכל כדי להאדיר את הקונפליקט בין הבובלינים ל"פרידמנים"ץ אני בטוח שהם היו מאד מאוכזבים מלכתו של שי, לשמחתם יש להם קונפליקט חדש. מה יעשו אחרי ששפרה תלך, זו שאלה טובה. המטרה שלהם פשוטה, ליצור גמר מגוון באנשים ככל האפשר: יוסי, שפרה, לאון, ונסה ואחד נוסף.

ליאורי13

New member
מה? צבר מה קרה?

לא נאה לך לשבת עם דיירי הבית? מעדיף לקפוא מקור ולא להתקל באחת מהמוקצים עליך ועל שיפרע? אתה לא שם לב שההתרחקות שלך לא עושה לחבורה שלכם טוב לא בקרב בני הבית ובטח לא בקרב הקהל? {לפחות אלה שאני מכירה והרבה שחושבים כמוני?} למה לגרור ולנצל ילד מסכן {ליאון} חסר חוט שידרה ומושפע רק כדי שישרת את האיטנטרס האישי שלכם? {ש"צ} המוקצים של שיפרה בראש וצבר הנגרר הם: ונסה,איתי,יוסי ועינב קשה לקרוא להם בשם? "הם" מאוד מכובד אה? לא יודעת מה איתכם, אבל אני מתביישת לראות חבורה כזו [אייקון בחילה]

עינת י

New member
שפרע לאון וצבר חבורת הקרים הממורמרים

לשפרע בחיי היום יום כמעט ואין קשר לאביה הרב החרדי החי ברובע היהודי, ואמא שלה נשואה לגוי וגרה בחו"ל, לא פלא שהיא מקנאה בכל קשר משפחתי כמו של עינב ואביה ומשדרת מרמור. היא עוד מעזה לבקר את איך שיוסי מדבר לעינב בשעה אביה כמעט ולא נמצא בחיים שלה, וברור לכולם שהקשר בין עינב ואביה הוא קשר אוהב.

ליאורי13

New member
../images/Emo45.gifחשבתי לעצמי שיש מצב שהיא מקנא בא/לה

שיש לעינב הכל היא מפונקת מתוקה משפחה חמה ואוהבת כנראה יש לה חסכים של משפחה חמה ואוהבת לכן קשה לה לראות את עינב שמתי לב שהיא עוקבת אחריה,לאן היא הולכת ומה עושה בניגוד לעינב

droriko

New member
דווקא אני בעדו בקשר לקטע של ההתרחקות

אני חושב שזה יותר ממבורך שצבר לא רוצה לשבת עם אנשים שהוא לא אוהב, בכלל טוב שכל אחד הולך עם החברים שלו וזהו , ההצגה הזאת על ההתחלה של כולם ביחד וכולם אוהבים את כולם היתה מעצבנת.

ליאורי13

New member
בהתחלה כולם ישבו יחד עד שהכירו אחד את השני

וסבבה שכל אחד בוחר את החברים שלו,אבל ניתן ואפשר לשבת גם עם "האוייב" מה שצבר עושה,הוא מנדה בהפגנתיות את עצמו מאחרים הוא שואל אם הלכו לישון כדי שיוכל לחדר, למה זה אמור להפריע לו אם הוא כל כך רוצה לישון?....שילך לישון בלי "לדפוק" חשבון למי שלא בא לו טוב.... הוא מתנהג כמו ילד קטן. מידי פעם אפשר לשבת ולשוחח על הא ודא ללא מחוייבות של אמפטיה. אפשר לנהל שיחות שמחות ומצחיקות נניח, ואז ללכת.

droriko

New member
חלאס עם ההתחסדות הזאת

אפשר לחשוב שאם היית בוילה היית יושבת לדבר" עם שיפרה ,היא רק היתה זורקת לך מילה היית מעיפה עליה כיסא, על מה את מדברת?

3pac היחיד

New member
שפרה פשוט הגעילה אותי עכשיו היא

אמרה ללאון על עינב "איזה ירבוע דחפו לה לתחת" ליאון שאל אותה מי היא אמרה "זאת שמסתובבת כאילו דחפו לה ירבוע לתחת" הוא שאל אותה עינב? היא אמרה לו כן פשוט מגעילה העיקר אתם משמיצים את עינב

ליאורי13

New member
אז מה אם היא אמרה?../images/Emo2.gif

לה מותר וכשהיא מדברת בגסות זה נשמע כמו "פנינים" אני כבר לא יודעת מה לומר עליה
עצוב,מאוד עצוב שכך היא מדברת בלי מודעת על ההשלכות שיווצרו זה רק מחזק את הטענה שלי שזה בא מקנאה לעינב, הבחורה {שיפרה}בבעיה רצינית ביותר מכל הבחינות

Yaki J

New member
אולי אם היו מכניסים לשפרע ירבוע לתחת הוא היה

מנקה לה את הקיבה קצת מכל הזלילות הבלתי נגמרות שלה. ושפרע כזאת טיפשה, היא תמיד מביאה את הירבוע בתחת כדוגמא לאנשים עצבניים כשבכלל מקור השם הוא משמועה שריצ'ארד גיר היה נוהג לדחוף ירבועים טבולים בקוקאין לישבן כדי להשיג היי מיוחד ולהיות רגוע יותר.

ordiki

New member
וואוו מה אתם אומרים

ממש מפליא אותי! לא הבנתם עד עכשיו שיש כאן 4 אנשים שלא סובלים זה את זה? שפרה וצבר שונאים את יוסי ועינב ולהיפך, כך זה היה וכך זה יהיה עד הסוף. בשלב הזה אין כבר נחמדות שפרה תלכלך על עינב עינב על שפרה צבר על יוסי ויוסי על צבר. אין טעם כבר להתנצל או לנסות להיות נחמדים זו מלחמה עד הסוף וזה לא דבר נחמד.

עינת י

New member
שפרה ה"תרבותית" אמרה עכשיו:

"איזה ירבוע דחפו לעינב לתחת? שפרע שתצא משם תקבל יריקות לפרצוף אני בטוחה בזה

שפרה בחוסר מודעות אופייני

שפרה על מישהי בתוך הבית: "איזה ירבוע דחפו לה בתחת?" לאון: "למי?" שפרה: "לזאת שמסתובבת כאילו דחפו לה ירבוע בתחת."

למעלה