עדכוניי צהריים-יום 58, 28.10

jaycom

New member
קדום כל אני גבר

ודבר שני תודה לאל שאני לא מכיר אותה והיא לא אותי... היא פשוט אישה מאוד מתנשאת וזה הדיבור שלה... היא מדברת בקודים בשביל שלא יבינו אותה.. היא וצבר חושבים שרק הם מבינים מה שהם מדברים.. ההתנשאות הזאת לא מתאימה לי.

היי, אותי מעניינת דרך הסקת המסקנות

אני רצינית, לא צוחקת. איך בחורה שלא מכירה אותך מתנשאת עליך? מאיפה באה התחושה הזו? איך אתה יכול לדעת מה היא חושבת? אולי היא חושבת שהמפיק דפוק ולא יבין אותה? אולי היא חושבת שאם היא תדבר בקודים אזי לא יוכלו לומר באופן חד משמעי שהיא יודעת? לא מעט הקשבתי לשיחות שלה עם צבר, הרגשתי שאני פותרת תשבץ היגיון. מעולם לא התיימרתי לקרוא מחשבותיו של אדם, ואחת כמה וכמה לא להסיק מסקנות על 'מה הוא חושב עליי או על אחרים'. מעניין שהרבה פעמים ונסה פתחה פה ג'ורה על כמה אנשים בבית, אף אחד לא דיבר עליה, לא אמר שהיא חושבת שהיא יותר חכמה וכדומה. שיפרה מעצבנת הרבה אנשים כי היא פשוט לא שמה עליהם. נקודה. אני רק מניחה שהיא למדה, שלנסות להיות בסדר כל הזמן כלפיי כולם זה בזבוז אנרגיה משווע. שלא משנה מה תעשה, אם אדם יחליט שאתה חרא אז אתה חרא, גם אם אתה בצבע אדום.

שיפרה מעצבנת הרבה אנשים רק בגלל דבר אחד

הדבר הזה נקרא "חטא הגאווה", היא חושבת שהיא הכי חכמה,הכי אינטליגנטית ומסתכלת על כולם מגבוה,ורק בגלל זה המון נטשו אותה,גם אני בהתחלה חיבבתי אותה ואפילו סימסתי לה,אבל הפרצוף האמיתי התגלה ובמיוחד ב3 שבועות האחרונים..ואם זה קורה לרובנו אולי הגיע הזמן שתשאלי את עצמך למה באמת זה קורה לכל כך הרבה אנשים??

לא יודעת,

לא מתיימרת לחשוב בשביל אחרים. אני לא חושבת ש'היא חושבת שהיא הכי חכמה, אינטיליגנטית ומסתכלת על כולם מגבוה' ממש לא. לדעתי יש בה חוסר ביטחון ופגיעות שהיא מנסה להסתיר. נכון, ישנם דברים שהיא יודעת שהיא מוכשרת בהם, ולמה לא בעצם, לכולנו יש ואנו גאים על כך. אך בין זה לבין הדברים שכתבת המרחק עצום. אגב- השינוי חל בה לאחר שיצאו מהסוויטה, כנראה שצבר הצליח להחדיר בה את ה'תעשי מה שבראש שלך מבלי לדפוק חשבון'. אגב2 - אם היא הייתה ממשיכה להיות 'יפה ושקטה' היו ממשיכים לומר שהיא 'משעממת'. אין ספק שהיא דמות שנוייה במחלוקת, בחורה מאד מורכבת, ואישית, הייתי שמחה להכיר אותה מקרוב, אני לא חושבת שהיא מתנשאת.

jaycom

New member
אז לא הבנת מה אמרתי

זה שהיא חושבת שהמפיק דפוק ולא יבין אותה וזה שהיא חושבת שאם היא תדבר בקודים אז לא יוכלו לומר באופן חד משמעי שהיא יודעת זאת הסיבה שאני חושב שהיא מתנשאת! בעצם אמרנו את אותו הדבר רק בשינוי נוסחה... אני לא אומר שהיא חושבת שאני באופן ספציפי מפגר, היא חושב בכלליות שכולם לא יכולים להבין אותה ואת צבר אם ידברו בקודים, היא חושבת שהיא יודעת יותר מכולם ולכן היא סנובית מתנשאת.. חח זאת ההגדרה של סנובית ומתנשאת.. בואי נוסיף לעניין שהיא צבועה ברמות וקיבלנו אישה דוחה שעונה לשם שפרה..

למה כל מה שלא מובן לך נחשב למתנשא?

אפשר להגיד: אני לא מבין את האישה הזאת. אני לא מצליח לרדת לסוף דעתה. אני לא מבין למה היא מדברת בשפה כזאת. אני לא מבין את המשחק שלה או ההתנהלות שלה. במקום לנסות להבין את השונה ממך אתה פשוט מסתתר תחת המילה "התנשאות". במקום להיפתח ולנסות להכיר אנשים שונים ממך מתרבות שונה משלך, אתה אוטם את עצמך תחת האיצטלה של 'אני בן אדם פשוט ואני לא אוהב מתנשאים'. אף אחד לא מתנשא מעליך. אתה פשוט מעמיד את עצמך מתחתיה. תפתח את הראש ותכיר גם אנשים אחרים שלא הגיעו מעולמך הצר.

jaycom

New member
יואו איזה פלצן אתה

בשבילי אנשים שונים זה יוסי, עינב, ונסה, לאון.. ותאמין לי שאני מבין טוב מאוד מה שהיא אומרת, בגלל זה אני מבין את הקודים שהיא מדברת עליהם.. חוץ מזה אתה סתם תוקף אותי בלי סיבה, בלי להכיר אותי בכלל... עלק אתה מעמיד את עצמך מתחתיה.. בסדררר אני ועוד כל האנשים פה בפורום שלא אוהבים אותה...

u r a n i a

New member
תגידו- לא מראים את הסוויטה של החדשים?

ואם לא אז למה? משעמם לראות כל הזמן את אותם הפרצופים

הפרנויות בחבורת השר"צים בשיאן,

רנין "התהפכה" על איתי רק בגלל שאמר לכולם לחכות לונסה לפני שמתחילים לאכול. ושפרה טענה שונסה היתה מגעילה אליה, כי היא זרקה לעברה את צלחת הירקות - כשלמעשה ונסה היתה היחידה (ולא צבר...) שדאגה מראש שישאירו אוכל לשפרה ואף חזרה על זה מספר פעמים ליד השולחן. וכמובן את כל זה הן מספרות במאורת הנחשים במיידית. הנחש הוליד עכבר.

שפרה מנסה את כוחה:

רנין אומרת את המילה "שלוחית" בהקשר לכך שאין להם מה ללבוש. שפרה: "זאת מילה של עינב". רנין:"זו מילה שחברה שלי נועם אומרת לי...." שפרה מתחילה לשיר....

למעלה