שאלון יום פעילות

../images/Emo41.gif../images/Emo20.gifשאלון יום פעילות../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

הייתי חייבת לפתוח עכשיו, במקום מחר.. פשוט כי ממש בא לי לענות עליו.... שם: שכבה: סניף: תפקיד: איך עבר יום הפעילות? באיזה שעה הגעת לסניף? באיזה שעה עזבת את הסניף? כמה חניכים היו היום בסניף? אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף: כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: אייקון שמתאר את יום הפעילות: הבוגר של יום הפעילות: שילמתם כבר דמי בוגר? האם אתם מתכננים טיול סניפי לזמן הקרוב? מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? כמה חניכים הגיעו? כמה נרשמו לסניף? איזו פעולה העברתם? מה היה בפעולה? איך היא עברה? צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? הבאתם מושמוש? במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה? תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): משהו להוסיף:

עונה!

שם:נועה. שכבה: חמשושית עם שנתיים וותק. ^^ סניף: ראשון מערב!!! תפקיד: מדריכה. עונה רק על החלק החשוב!!!
מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? ח'. כמה חניכים הגיעו? הגיעו 5!!!!!!!!! כמה נרשמו לסניף? 1, אני חושבת.
איזו פעולה העברתם? הכרות- פתיחה. מה היה בפעולה? משחקים כייפים כמו שש בשוקולד, להסתדר לפי, רגל באוויר, חמור, היעד הבא, בנג בנג... לא זוכרת מה עוד.
איך היא עברה? מעולה! צרפו את הפעולה אם היא במחשב. ממ, אעתיק עוד מעט משחקים. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? אמ. לא דעת.
הבאתם מושמוש? כן. במידה וכן- צרפו תמונה: אני אצלם. בכוונה שמרתי שיהיה לי עותק.
נהנתם בפעולה? הכי בעולם. תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): יש, רק לא אצלי. משהו להוסיף: עוד 20 חטניקים והגעתי ליעד שלי!!! וווהווו.
עוד משהו להוסיף- שירפלדמן שליטע!!!!!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

כל הכבוד על תשובתך לראשונה(עד כמה שידוע לי)=]

שלי: שם:דן שכבה:שביעיות סניף:ראשון מערב תפקיד:טכני איך עבר יום הפעילות?מעולה באיזה שעה הגעת לסניף?שלוש ורבע באיזה שעה עזבת את הסניף?סביבות תשע כמה חניכים היו היום בסניף?- אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף:הפעולה של שיר.. (הייתה אחלה ויהיו אפילו עוד יותר=] ) כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10:10 אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות:שיר פלדמן שילמתם כבר דמי בוגר?לא האם אתם מתכננים טיול סניפי לזמן הקרוב?כן תמונה מיום הפעילות (במידה ויש):אצל מי שהמצלמה שעברה בסניף שייכת לו משהו להוסיף:היום זה קרה =]

היום זה קרה!!!!!!../images/Emo41.gif

נ.ב. כשהגעתי הבייתה החליטו להזמין פיצה. והכי קטע- שזו הייתה הפיצה שהזמנו לסניף. נמ.

Rioter

New member
שמעתי אותך בטלפון באמת. ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לול.

Rioter

New member
את כזו אלופההההההה ../images/Emo23.gif תודה על כל העזרה היום

באמת!

Rioter

New member
אחחחחחחח מקסים אחד. ../images/Emo99.gif

היה פשוט כיף להעביר לכם. תודה!!

L I L O C H

New member
נכון../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

ויש לנו 2 מלכות בסניף...
שיר פלדמן התותחית
ונועה קצוביץ' קטיף שיש כמוה רק אחת
אוהבת אתכן
אתן תותחיות ומלכות שזה לא יאמן
ומחר אני אענה על השאלון...אני עייפה..
[תסתכלו על השעה...
]

orlupo

New member
שיר י'מקסימה...../images/Emo13.gif

שמעתי מה עשית....
זה מצויין ואני מקווה שזה יעזור לכם לעלות חזרה... בוגרים, קחו ממנה דוגמה [רק צריך לספר מה עשית כן...
]

מי אמר ראשון מערב ולא קיבל:)

פלדמן את ענקיתתתתתתתתת אני אוהבת אותך ככה <------------------------------------------------------------------------------ שה כאילו אין סוף כי זה ממשיך(החץ) היה כל כך שווה!טוב כי המעבירה הייתה שוווה ממש האמת,את שווה שקל,אולי תקחי שקל על הימים האלה?חחחח סתם.. נןעה אמן ויהיו שנה הבאה חמשושים כמו ההצבה במטרה שלך! יהיה כיף לבוא לבקר ולרות את הסניף פורח! מקווה שנמשיך ככה ולא נוותר! את עושה עבודה נפלאה ואני אוהבת אותך ממש דן דן דן....אתה ממש משקיע,ורואים את זה,אתה בין הפעילים שהצטרפו... כיף לראות שאתה בפורום וכאלה:) אתה פשוט מגניב!

assafein

New member
../images/Emo31.gifנועה לא חוסמת, היא רק מוחקת הודעות../images/Emo6.gif

למעלה