שאלון יום פעילות

L I L O C H

New member
../images/Emo45.gif

הייתי אצלם אתמול ביו"פ...ובאמת יש להם הרבה חניכים! שזה ממש טוב ויפה
והפעולת נראו לפחות שעברו ממש טוב.. ואז בא הגשם...
והמקום מכסה היחיד שיש להם זה איזה מקלט קטן, צפוף שאי אפשר לנשום בו, ובטח לא חניכים ולהעביר בו פעולה... מקום ממש קטן... אני אומרת שחייבים לעשות משהו... חבל שכ"כ הרבה חניכים יפסיקו לבוא למכבי בגלל שלסניף נ"צ אין סניף... זהו החורף בא, וצריך מקום לאכלס את החניכים, מקום שיוכלו להעביר בו פעולות ולנשום...

L I L O C H

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שם: לילך
שכבה: שמיניסטית...
סניף: ראשל"צ מערב
תפקיד: רכזת צעירה.
איך עבר יום הפעילות? כייף
באיזה שעה הגעת לסניף? מממממ שלוש וחצי..
באיזה שעה עזבת את הסניף? בסביבות תשע....
כמה חניכים היו היום בסניף? יום שלישי זה היום של החניכים...בערך חמישים? וביום חמישי חמישה ח'טים...
אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף: יום חמישי זה קרה
סוף סוף!
כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 10 =]]
אייקון שמתאר את יום הפעילות:
[מוקדש לנועה ופלדמן].
הבוגר של יום הפעילות: אפשר שתיים
נועה ופלדמן
שילמתם כבר דמי בוגר? חלקית...
האם אתם מתכננים טיול סניפי לזמן הקרוב? יאפ..לירושלם... פארק קנדה ומרכבות לטרון...אבל אני לא אהיה..:( אני אהיה בסמינר שמיניות...=]]
מדריכים>> אני לא מדריכה... אבל אפשר להידחף? נדחפתי לפעולה של נועה...
איזו שכבה אתה מדריך? הדרכתי ח' עם נועה...
כמה חניכים הגיעו? חמישה..
כמה נרשמו לסניף? אחד ניראה לי...
איזו פעולה העברתם? הכרות...
מה היה בפעולה? כל מני משחקים מאגניבים..
איך היא עברה? נועה
אני חושבת שמצויין
צרפו את הפעולה אם היא במחשב נועה
איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? ה-כ-ל [למרות שלא אני העברתי...אלא נדחפתי לנועה...
].
הבאתם מושמוש? נועה הביאה...מושמושים מאגניבים
במידה וכן- צרפו תמונה: ....
נהנתם בפעולה? אני מאוד נהנתי
[אני רוצה לחזור להדרכה...
, אני מתגעגעת
]
תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): אין לי.... יש לי מנ"צ....חחחחח
משהו להוסיף: השנה הולכת להיות לנו שכבת ח' ענקית
והולכים לצאת הרבה ח'טים לקורס מדריכים

../images/Emo23.gif

פעם הבאה שאת הולכת ליום פעילות בנס ציונה- גם אני באה.
הולכים לצאת 18 לקורס.

כולם כותבים שגם נועה בוגרת היום אז.....

גם אני אצטרף.. נועה בוגרת היום יחד עם פלדמן! למרות שלא ראיתי את הדרכת הח' בטוח שיש סיבה, ועוד אמצא אותה... ונועה לא להגיד שאני מגזים!!! =]

SoulDancer

New member
...

אני רוצה סניףףףףףףףףףףףףףף [וגם לחזור להדרכה.. לילך אני איתך..חחחח]

מאיה888

New member
את תמיד מוזמנת,

לבוא להחליף אותי... כי כבר ממזמן זה לא מה שהיה פעם..

SoulDancer

New member
מאיה..

דבר ראשון.. פה זה לא המקון האידיאלי לדבר על זה.. יש לי פלא שאני מאוד מקווה שאת כבר יודעת בע"פ.. דבר שני שאני כותבת אבל רק בגלל שאני חושבת שאחרים יפיקו ממנו גם...: שום דבר הוא לא כמו שהיה פעם. פעם תמיד נראה לנו טוב יותר-גם אם הוא לא, גם אם הוא אותו הדבר. בהדרכה אין שום סיכוי שיהיה טוב כמו פעם, כי הטוב שאנחנו רואים הוא רק בסוף השנה, כשאנחנו כבר מתגעגעים ורואים תוצאות. אל תחפשי עכשיו את הטוב, תחפשי איפה את יכולה לשנות ולתרום ולהשפיע... [ותתקשרי אלי, הפלא זמין!]

yaelula94

New member
../images/Emo13.gif

שם:יעל שכבה:חמישיות סניף:נילי תפקיד:מדריכת ו' איך עבר יום הפעילות?סבבהה באיזה שעה הגעת לסניף?עשרים וחמישה לארבע באיזה שעה עזבת את הסניף?שבע וחצי כמה חניכים היו היום בסניף?לא ספרתי אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף:עזרתי להוניגמן ללמוד לתיאוריה כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 7 אייקון שמתאר את יום הפעילות:לא הולך לייייייייי הבוגר של יום הפעילות:גיל XD שילמתם כבר דמי בוגר?אין האם אתם מתכננים טיול סניפי לזמן הקרוב?לא שידוע לי מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך?ו' כמה חניכים הגיעו?8 כמה נרשמו לסניף?עוד לא פתחנו הרשמה איזו פעולה העברתם?פעולת מערך מס' 3 מה היה בפעולה?פעולה איך היא עברה?בסדר צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר?לא משו ספציפי הבאתם מושמוש?לא במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה?יאפ תמונה מיום הפעילות (במידה ויש):יש לי בפלאפון אבל הוא טיפה טיפש משהו להוסיף: מגרפת זה הכי אחי :] שקד היה כיףף... D: הוניגמן שלנוו ולא ניתן אותהה!@#~%$%

למעלה