שאלון יום פעילות

orlupo

New member
מתפקד!|שוטר|

שם: אור שכבה: שישיות או לא להיות! סניף: ראשון לציון תפקיד: מדריך אקי"ם איך עבר יום הפעילות? באיזה שעה הגעת לסניף? 15:15 משהו כזה באיזה שעה עזבת את הסניף? 18:15 בערך כמה חניכים היו היום בסניף? 140 אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף: יום פעילות שני בלי אלעד...
כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 8 אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות: לא יודע שילמתם כבר דמי בוגר? [בהשפעת גבעת חלפון] חיובי האם אתם מתכננים טיול סניפי לזמן הקרוב? שלילי מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? אקי"ם כמה חניכים הגיעו? 6 למרות שאני לא מצליח לזהות חוץ ממישהו אחד מי עוד חסר... כנראה שהם היו 7 איזו פעולה העברתם? פעולת סרטים מה היה בפעולה? שמנו פופקורן בקערות וחלקים של תמונה מתוך "מלך האריות" ואז הם היו צריכים בלי ידיים לאכול את הפופקורן ולמצוא את החלקים... היה סוגשל שש בש שוקולד שהם מטילים קובייה... אם יוצא 6 הם חתכו קוביית שוקולד עם סכין ומזלג... אם לא אז הם היו צריכים לענות על שאלה כמו "מה הסרט האחרון שראית" או "מה הסרט שהכי הצחיק אותך"... איך היא עברה? יחסית עברה הרבה יותר טוב...
לא כל מתודה עובדת איתם... שתי המתודות האלה עבדו ממש טוב ונמשכו רוב הפעולה... רוב המתודות שלו עובדות פשוט נגמרות תוך 10 דקות ואפילו פחות... צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? כבר עניתי על זה
הבאתם מושמוש? וואי תאמת לפעולת סרטים היה הכי קל להביא... חבל שלא חשבנו על משהו האמת... במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה? כן... תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): לא משהו להוסיף: דרוש רכז לסניף ראשון! תודה!

noaelharar

New member
עונהעונהעונה [אחרי מלאמלא זמן]

שם: נואה שכבה: שישיות סניף: גדרהה תפקיד: מדריכת ד'. [אחרי ששנה שעברה הדרכתי ג'.] איך עבר יום הפעילות? ממ סביר מינוס. באיזה שעה הגעת לסניף? שתיים ורבע אני חושבת באיזה שעה עזבת את הסניף? שש ורבע כמה חניכים היו היום בסניף? לא ספרתי.. אבל נראלי 200-300 אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף: החניכים היו מתוקים, חגגו לי יומהולדת P:. ועוד משהו שביאס.. אבל לא נפתח את זה פה.. כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 5 [זה ממש נמוך יחסית אלי!] אייקון שמתאר את יום הפעילות: [גרועה באייקונים, סלחו לי P:] בכל מקרה - :| הבוגר של יום הפעילות: ממ -קוזניץ ושארון- לדברי הרכזת. שילמתם כבר דמי בוגר? אכן האם אתם מתכננים טיול סניפי לזמן הקרוב? לא ממש.. מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? ד'. כמה חניכים הגיעו? 14 כמה נרשמו לסניף? 12 איזו פעולה העברתם? פעולה שניה במערך. מה היה בפעולה? ביקשנו מהם לעשות פרסומת\הצגה בשביל זה"ב. אז הם רצו לצלם איך חוצים כביש נכון.. וכשהם חצו את הכביש זה היה בריצה. ובאלכסון. מוכשרות החניכות האלו. איך היא עברה? חוץ מהקטע שהם "הפתיעו" אותי בברכות ימי הולדת והכל. היה גרוע. צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? שאמרנו להם שבת שלום [?!] הבאתם מושמוש? חחח הבאתי להם רולדות. [כחלק מתהליך הגיוסים]. במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה? אחרי הכל. כן. כמו תמיד. תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): משהו להוסיף: עוד יומיים יומהולדתת :)

noaelharar

New member
חחח תודה תודה :)

אבל זה רק בקרוב.. [עוד יומיים P:] חח והפעולה לא הצליחה לעבור.. מממ, כי יש חניכים אני חושבת. לא סתם, הקבוצה היא דיי גדולה והם לא מרוכזים בשיט. אם לאחת יש בעיה, אז כל השישה-שמונה חברות שלה חייבות ללכת איתה. והן לא מקשיבות לנו ומכבדות את ה"לא" שלנו לפעמים. אז זה מה שדופק לנו המון פעולות.

noaelharar

New member
חחחח שוב, תודה.

אבל זה רק מחר P:. כתבתי את ההודעה ב10.11 חחח לא נורא. תודה בכלאופן :)

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifעוננה!

שם:רביד שכבה:שישיות סניף:גדררה תפקיד:מדריכה איך עבר יום הפעילות?נחמד.. באיזה שעה הגעת לסניף?2 בערך באיזה שעה עזבת את הסניף?6 חח נראלי כמה חניכים היו היום בסניף?לא יודעת.. אולי 200 חחח אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף:חילקו את העיתון הסניפיי!! והשמיניסטיות חזרו מפולין..:) כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10:5 אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות:ליאת- היא הביאהלנו עפרונות שמנמנים כאלה יפים מפוליין חחח שילמתם כבר דמי בוגר?כה האם אתם מתכננים טיול סניפי לזמן הקרוב?לא שידוע לי.. מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך?ה' כמה חניכים הגיעו?13 כמה נרשמו לסניף?13 איזו פעולה העברתם?מהמערך מרוץ לפיד- הפעולה השנייה מה היה בפעולה?שטויות שטויות ועוד שטויות, לא שהפעולה עצמה לא מדברת על נושא חשוב- זה פשוט שהחניכים לא שתקו לרגע ולא הפסיקו לדבר על המידת נעליים של אחת החניכות שטויות!!|סגדש| איך היא עברה? גרוע, גרוע, גרוע צרפו את הפעולה אם היא במחשב.נאממ עוד מעט..:) איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר?"הוי תראו, השעה כבר ארבע וחצי.. שבת שלום!" הבאתם מושמוש?לא במידה וכן- צרפו תמונה:--- נהנתם בפעולה?לא ממש תמונה מיום הפעילות (במידה ויש):אינלי.. משהו להוסיף:ני נחמיאס
-חרוש, אבל זה ה שיש לי להגיד ברגע זה!

מאיוש911

New member
יואו ליאת הדריכה אותי בקורס..!!

תן לו בראש תן לו במחבת מחלקה מס' 1 ... חחחחחחחחחחחחחח

13 מתוך 13 רשומיםם זה מעולה!../images/Emo13.gif

ויש פעולות כאלה שלא עוברות..תבדקי מה גרם לבעיה ותחשבי איך אפשר למנוע אותה להבא..או להגיד להם שתקדישי בסוף הפעולה כמה דקות כדי שהם ימשיכו לדבר
ושעכשיו יהיו בשקטטט!!!!!!
אני מקווה שפעולה הבאה תיהיה יותר טובה
עיתון סניפי!!!!!איזה שווה!
אם באלכם, ויש לכם דרך להעלות תמונה שלו או משו אני אשמחחח
מאגניבב
[שלנו יהיה קודם סניף!אחר כך נוכל להוציא עיתון סניפיייי
חחחחחחחחחחח]

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifאזז...

נאממ נכון, 13חניכים מתוך 13 רשומים זה יפה מאוד, רק שהשבוע לא כל הרשומים היו- יש לי בסה"כ 18 חנכיים, אבל רק 13 רשומים ו4 מהרשומים כבר כמעט לא מגיעים לפעולות.. והבטחתי להם שבסוף הפעולה אני אתן זמן כדי לקשקרש על כל מיני דברים ולעשות קפואירה [כי שני חניכים פשוט כל הפעולה עשו קפואירה!] נראה, פעולה הבאה אני לא אהיה איתם אז אני אקווה שהמדריכה השנייה איתי תצליח להרגיע אותם..:) נאממ אני אנסה להעלות תמונה שלהעיתון, בשנה שעברה הוא היה צבעוני ומטורף, השנה- מתוך בעיית תקציב הוא בשחור ירוק חחחחחח

sappirz

New member
../images/Emo15.gifעונה

שם: ספיר שכבה: שביעיות סניף: גדרה תפקיד: מדריכה איך עבר יום הפעילות? פחות או יותר בסדר באיזה שעה הגעת לסניף? 2 באיזה שעה עזבת את הסניף? 6 כמה חניכים היו היום בסניף? 200 ? אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף: השמיניסטיות חזרו מפולין והביאו לנו מתנה כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 6 אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות: שילמתם כבר דמי בוגר? כן האם אתם מתכננים טיול סניפי לזמן הקרוב? מירוץ לפיד חניכים+בוגרים מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? ח' כמה חניכים הגיעו? 9 כמה נרשמו לסניף? 14 איזו פעולה העברתם? הקטל בכבישים מה היה בפעולה? איך היא עברה? סביר צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? שהחניכים היו צריכים לעבור בעיניים עצומות מסלול כלשהו והם נתקעו אחד בששני ובכל מיני דברים
הבאתם מושמוש? לא במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה? כן תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): משהו להוסיף:

עונההה../images/Emo70.gif../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif../images/Emo113.gif../images/Emo187.gif

שם:חן
שכבה:שישיותתתתת=O
סניף:נ"צ
תפקיד:מדריכה
איך עבר יום הפעילות?בסדר..ירד גשם באמצע הפעולה..לקראת הסוף=[ואין לנו עדיין מבנה שאפשר להכניס לשם את כל החניכים ולנשום אוויר נורמלי![תשאלו את לילך!!!!!!!!!]
באיזה שעה הגעת לסניף?16:00
באיזה שעה עזבת את הסניף?18:30 בערך..
כמה חניכים היו היום בסניף?אין לי מווושג
אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף:ירד גשם=[ולא היה לנו מקום נורמלי להמשיך בו את הפעולות=[
כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10:8?
אייקון שמתאר את יום הפעילות:
|גשם|
הבוגר של יום הפעילות:כולם[?]
שילמתם כבר דמי בוגר?לא התחלנו עם דמי חבר בכלל, אין מבנה..על מה כבר יש לשלם?על מה שאין??חחחחח
האם אתם מתכננים טיול סניפי לזמן הקרוב?לא..
מדריכים>>
איזו שכבה אתה מדריך?ז'
כמה חניכים הגיעו?7
כמה נרשמו לסניף?איזה סניף??
איזו פעולה העברתם?מכביותתתתת
מה היה בפעולה?משחקים
איך היא עברה?בסדר
חוץ מהגשםםםםםםם!!!
צרפו את הפעולה אם היא במחשב.
איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר?לעבור עם רגליים לצד השני..ומכירה פומבית
הבאתם מושמוש?לא..
במידה וכן- צרפו תמונה:
נהנתם בפעולה?כן
תמונה מיום הפעילות (במידה ויש):
משהו להוסיף:הגיע הזמן שמישו מההנהגה יעשה משו גדול כדי שיהיה לנו סניףףף=[

נכנסו למקלט[הצפוף!!]..וסיימנו את הפעולות..

וחוורף מגיע..אי אפשר להתחמק יותר.. כי אי אפשר להעביר פעולות בגשם!

למעלה