שרשור הפרק (היומי) האחרון

segalben7

New member
....

בטח שמסיימים ככה עונה. אם העונה תיגמר עם סוף טוב אז לא יהיה טעם לעונה הבאה. חוץ מזה, לדעתי היה הכי טוב עם החבורה לא הייתה חוזרת בזמן וטומי היה מיירט את האסטרואיד בלי להגיד לליבי שהוא אוהב אותה, וכולם היו נעלמים. בדומה לסוף של השמינייה שהם לא זכרו כלום...

פרק טוב../images/Emo45.gif אהבתי את המבנה שלו

ואהבתי הכל..
אני מחכה כבר לעונה שנייה

גל גדות

New member
פרקים מדהימים.../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

באמת,לא אהבתי את הסדרה בכלל, אבל הפרקים האלו היו מעולים
גיורא
-מאוחר יותר אחפור
-

ANGELUSPIKE

New member
מה זה הסוף המעפאן הזה.......

ולמה הם לא נעלמו יחד עם טומי/דילן, איזה סוף מעצבן, ככה גומרים עונה אפשר לחשוב שזה אבודים.

לגמרי!!!!!

בקיצור שהפרק האחרון הזה ממש סיכם חצי עונה ראשונה גרועה למדי אחרי חצי עונה ראשונה טובה ומותחת.. חבל.. בקיצור באמת שזה היה אחד הגרועים חחח שום מתח,שום כלום

onn11

New member
../images/Emo66.gifוווואאאווווו!!!!!!!

איזה פרק גדול!!! אבל איך זה שהיאכטה נעלמה? ומי עומד מאחורי הטלפון הזה?!! וואי, רחמים על ליבי, שדילן שלה מת, ועל כל האנשים שנולדו אחרי 9.9.09 ומתו... אווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!! עכשיו לחכות 8 חודשים?!!?! יואו איזה סוף מותחחחח... אני עוד בשוק.... און.

Superboi

New member
לא הבנתי את אחד הדברין הכי חשובים../images/Emo59.gif

איך ג'יני והילדים לא נעלמו גם?

Superboi

New member
הראו שהם נשארים בנמל../images/Emo59.gif

ואז הטלפון מצלצל... עבר מספיק זמן, הם היו אמורים להעלם

Nathalie 6293

New member
המשך יבוא../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אכלתי
שתיתי
טוב שתיתי קולה ונהניתי מסיום העונה הראשונה של האי... אבל מה הקטע עכשיו אוף אני שונאת קטעים כאלה!!! מה עכשיו נחכה עד העונה השנייה?!?! שנראה לי בטח תתחיל ב1/9.. אוף!!!!! איזה מוזר שג'יני כזה מיד הגיבה כזה לצ'יף.. היא לא יודעת מאיפה הוא צץ לה בכלל... ויון/דילן/טומי

למעלה