שרשור הפרק (היומי) האחרון

Rioter

New member
'מי היה בטלפון?' = 'מי רצח את יואל?' ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בטח זה טריקי כזה.

DIDI1524

New member
רק מי שנולד על האי אמור להיעלם

לילדים היו הורים טיימרים אבל הם נולדו בישראל ולא באי גם אני לא מבינה,אם ההורים שלהם ייעלמו מאיפה הם היו אמורים להיוולד אבל לפי ההסבר של הסדרה זה ככה- מי שנולד על האי נעלם והילדים לא נולדו על האי

Rioter

New member
וואטדהפאק ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

בטוחה?

אבל זה הגיוני..

אם אין אסטרואיד אז החיים על כדור הארץ ממשיכים כרגיל וכל ההסטוריה של האי פשוט נעלמת ויחד איתה כל מה שקרה שם אבל בטוח ימצאו הסבר וטומי יופיע גם בעונה הבאה אין סיכוי שלא!

lien124

New member
פאק, אני לא מאמינה, עוד חור ענק?

מה נסגר? גיורא לא בדק עם יש חורים בתסריט? או שזה פשוט לא התאים לו? או שאולי הוא פשוט קיווה שלא ישימו לב לחור הענק הזה?

x Marina x

New member
../images/Emo15.gifהתייחסתי רק לכותרת.

נכון,טומי נעלם כי הוא בעצם נולד על האי הזה ... וליבי,סול,אנה וכל השאר לא נולדו על האי לכן הם לא נעלמו. ואני חושבת שהיאכטה נעלמה כי ניראה לי שבהיסטוריה אחת אסור שיהיו כפילים, אז לכן ליבי,אנה,צ'יף,זואי ומייקי אלה שבאו מהעתיד דווקא הם נשארו.

2MayaN

New member
הראו שהיאכטה נעלמת ../images/Emo215.gif../images/Emo221.gif

כי אם האסטוריאיד לא פגע אז היא כיאלו לא יצאה אבל זה לא אומר שהם נעלמו לגמרי

2MayaN

New member
אבל דווקא אז הייתי ../images/Emo215.gif../images/Emo221.gif

מצפה שאלה העתיד יעלמו כי אם כל הסיפור של האי לא קרה (כי האסטרואיד לא פגע) אז דווקא הגיוני שהם יעלמו

אורדיקי

New member
זה בדיוק מה שלא הגיוני

משפחת בן עמי מגיעה אל האי וממנה ומהניצולים נולדים אנשי המחתרת. אם אין אסטרואיד אף אחד לא נולד על האי וכך גם הצאצאים שלהם (וגם הילדים שהם הצאצאים של אנשים שנולדו על האי). ההסבר היחידי (והמאוד מופרך) הוא שבאיזה אורח פלא כל האנשים שנפגשו על האי נפגשו גם בנסיבות אחרות, התחתנו והולידו את אותם ילדים.

למעלה