שרשור הפרק השבועי

Dark Force

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gifשרשור הפרק השבועי../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif

כל ההודעות הקשורות לפרק השבועי- נא לכאן
שיהיה לנו פרק מהנה .. והוא נפתח קצת מוקדם כי אולי נרצה קצת לדסקס לפני על הפרק

Dark Force

New member
אגב..../images/Emo56.gif|פגרה|

כמדי המסורת, בסוף הפרק תצפו לספיישל השבועי

purple rain2

New member
../images/Emo124.gifתקשיבו לי, ותקשיבו לי טוב!

אני השניה מחקתי הודעה של מישהי שכתבה בכותרת מי המנצחת, בלי שום סימן של
. אני מצטערת בפני זאת שהספיקה לראות את ההודעה לפני שהספקתי למחוק, ושהרסו לה את הסוף. אני חוזרת ומדגישה- אין לכתוב הודעות עם ספויילרים בכותרת, והודעות עם ספויילרים בתוכן ההודעה חייבות להיות מסומנות בסימן
בכותרת ההודעה. כל הודעה אחרת תימחק. באם אני אראה שאותם משתמשים אימצו לעצמם דפוס חוזר ונשנה של להרוס לאחרים- הם ייחסמו. אנא מנעו ממני את אי הנעימות. תודה.

Pink Angel1

New member
פרק יפה!

אהבתי, טיירה ממש חמודה אל הבנות והסוויטה שנתנו לבנות פשוט
הפייבוריט שלי לבנתיים זאת אן לא יודעת נראת חמודה.

purple rain2

New member
הבית פשוט חלומי ברמות../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

toast and jam

New member
כן

הסוויטה שלהן מדהימה! הייתי רוצה להיות בחדר הוורוד- הכי יפה... אבל מה הן רבו כל כך הרבה על דברים סתמיים כמו חדרים?!?!?!! וטיירה באמת חמודה!

Danielushhhh

New member
וואו איזה בית../images/Emo2.gif

מדהים
אווה יצאה מניאקית
המנגלדה הזאת או איך שלא קוראים לה לא הייתה צריכה לעוף לדעתי גם השניה שעפה היתה מדהימה! לשמנה יש פרצוץ של ר-ע-ה

purple rain2

New member
למה דווקא לא הצטערתי

כשמגדלנה עפה..
היא לא הייתה כזו יפה מלכתחילה
וליאה לדעתי גם לא הייתי צריכה לעוף...
היא הייתה ממש חמודה...

swirrrly

New member
ארג... היכנסו. ../images/Emo118.gif

כל מי שחושבת שצריך להעיף את -שיט, שכחתי את שמה...- את הספורטאית הזאת שהגיעה מקום אחד לפני האחרון היום לשרשר
לכאן. והנה למה צריך להעיף אותה - פשוט אין לה את זה. אין לה אנרגיה, היא מתה ומשעממת. לעומת זאת ליה, שהעיפו במקומה כן יכלה לשפר את עצמה! אז היא לא עמדה בקצב של תקתוקי המצלמה - אפשר לעבוד על זה
זה הרבה יותר פשוט מלהשיג פתאום אנרגיה...

למעלה