שרשור הפרק השבועי

purple rain2

New member
הספורטאית זו אן...

ואולי היא הייתה קצת אנמית בצילומים, אבל היא באמת יפהפייה ומגיע לה עוד צ'אנס... ובלי שום קשר, באמת חבל שהעיפו את ליאה...

osnnat

New member
יה יה

דפקה הופעה אחושרמוטה וואו. היא הייתה כזאת חזקה בתצלום שלה מדהימה!!!

אן יפה מאוד

ולא היתה לה אנרגיה בגלל הטיסה.. היא מפחדת לטוס.. לכי תדעי איך היא ברגיל? ליה עפה כי היא לא יכלה להצטלם בכלל היא לא זרמה כזה.. ואן יכולה להצטלם פשוט המבט שלה ריק

|בובספוג||קודנום|מסכנה קלי..

אני ממש לא מביהנ מה יש להן ממנה....זה שהיא לא מתנהגת כמו שחורה מהשכונה?!?!?! ממש מסכנה ואני לא חושבת שהיא מפונקת(וזה לא קשור לזה שגם אני בת יחידה
) אווה הייתי די מגעילה כלפי אן ואן פשוט ה-ש-פ-י-ל-ה את עצמה לא יאומן.... הסוויטה פשוט מדהימה!!!!! קיצר פרק לא משהו לדעתי...

purple rain2

New member
למה דווקא אחלה פרק../images/Emo8.gif../images/Emo3.gif

אני גם לא הכי הבנתי מה היה הקטע של כולן נגד קלי...
ואן באמת יצאה מושפלת

כי יש קוי דמות מסוימים לשחורים

באמריקה... וכשפוגשים מישהי שחורה מאוד מאוד עשירה שגדלה רק עם לבנים וכו'... לא יודעים תמיד איך להתמודד עם זה וזה בדר"כ מה שקורה..

y a ® d e n

New member
מיאו....

אני לא מבינה מה יש לכולם מקלי שם!! היא לא מתנהגת מגעיל והיא לא רעה, וסתם זה נראה כאילו בכח הם מחפשות למי להיטפל! אז היא אמרה שהיא דומה לקוף הוווווו וואי וואי איזה פאדיחות חבל על הזמן
או זה שהיא אומרת שהיא רוצה שידעו עליה דברים, מה היא צריכה לשקר כדי שיאהבו אותה, אז כן היא בת יחידה וכן היא קונה דברים יקרים וכן היא חונכה ככה וככה אבל סתם נטפלים אליה מסכנה!!! אן ממש תלותית ומטומטמת.. סלחו לי פשוט התביישבתי בשבילה! טוב שהיא לא הגזימה איזה מופרעת היא אללאהיסטור.. אז הם לא יישנו באותו חדר, מה זה זה מפחיד!!! אם הייתי אווה הייתי מפחדת כבר זה גובל באובססיה מטומטמת! חחחח
את זאתי שהעיפו שניה לא היו צריכים להעיף היא היתה ממש יפה

swirrrly

New member
זה שהיא אמרה שהיא נראית כמו קוף |תו

כי| זאת הערה גזענית. ואני חושבת שהן לא אוהבות את קלי כי פשוט קשה להן להתחבר אליה. היא מאוד סטריאוטופית. אבל כן הן פשוט מחפשות מישהי להטפל אליה. (((לא יודעת)))

purple rain2

New member
../images/Emo45.gif

אן באמת תלותית ויצאה מושפלת, אבל אני אוהבת אותה

שלומית16

New member
זה או שאן מאוהבת באווה בטירוף

או שהיא פשוט תלותית ברמההההההההההה אני לא ראיתי בן אדם כל כך תלותי כמוה וגם אם את תלותית לא צריך להראות את זה לאף אחד כי זה מראה חולשה אין פלא שאווה מתייחסת אליה ככה, היא לא רוצה שירדפו אחריה כל הזמן והיא מרגישה שאן תלויה בה מאוד. לאן אין כבוד עצמי בגרוש,היא יכולה להשפיל את עצמה לעיני כולם ולא יהיה אכפת לה

victoria777

New member
הופתעתי מאן

בהתחלה היא נראתה די קשוחה כזאתי ואז מתברר שהיא לגמרי תלותית.כמה זמן היא כבר מכירה את אווה?למה זה כל כך חשוב לה להיות קרובה לאווה דווקא?

כי היא יודעת שאווה היא הביצ'

ובגלל שהיא כל כך תלותית וחלשה היא לא רוצה להיות בצד נגד אווה כדי שאווה לא תלכלך עלייה... הבנת?

למעלה