שרשור הפרק השבועי

Dark Force

New member
פינת הכי הכי..../images/Emo56.gif|פגרה|

הכי נרקיסיסטי- תמונות של טיירה בכל מקום.. והיא המפיקה של התוכנית
הכי לא מבין- רק אני חושב שטוקרה יצאה זוועתית בתמונה עם הבגדי ים
והשופטים סתם אמרו
הכי הפוליטיקלי קורקט- מרוב שהתוכנית מנסה לבחור מגוון של בנות בשביל ההוגנות- בסופו של דבר בנות בנות 3 יוכלו להיות הטופ מודל הבאה
הכי רצתה ולא קיבלה- קלי כשבכתה, לפי דעתי היא חיפשה יחס- אבל קיבלה.. כלום..
הכי מוזר- השופט מביא את הכלבלב\חתול\עכבר לשפוט
הכי גאווה- אן
אווה
הכי מעצבן- שמתם לב, שמתי שמגיעים ל2 הבנות האחרונות בניפוי, טיירה מתחילה לדבר מ....מ...ש ל.....א....ט
נתראה בפרק הבא

הדיבור איתי.. קוראים לזה מתח

ולגבי טוקורה.. אל תשווה אותה לאיך ששאר הבנות ניראות.. תשווה אותה לבחורה בגודל שלה.. הויא ניראת מצוין בתמונה הזאת!

Dark Force

New member
הממ..../images/Emo56.gif|פגרה|

אני מסתכל עליה באמת בתור בחורה בגודל שלה, ובכל זאת התמונה זוועתית והפנים שלה בכלל לא יפות בתמונה הזו

MaYuShKuSh

New member
אוףף פספסתי תפרק

למרות שקצת השלמתם לי עם התמונות.. אני עדיין לא יודעת מי זה מי ומה קרה.. נו לפחות היה מעניין?

purple rain2

New member
פספסת את שני השידורים?../images/Emo2.gif

דווקא היה אחלה פרק, אבל לא נורא
כפי שאת יכולה להבין מהתמונות המשימה שלהן הייתה צילום בגדי ים, ושלחו שתיים הבייתה- מגדלנה וליה.

perfecta

New member
לדעתי...

טוקרה (או איך שלא קוראים לה) ממש מעצבנת!!! חושבת ת'צמה כאילו היא מי יודע מה!! היא לא יותר טובה מאחרות, וזה בדיוק מה שלא נותן לה זכות לרדת על אף אחת מהן! גם לא על קלי שדרך אגב לא עשתה לה או למישהי אחרת כלום ואין סיבה ככה להטפל אליה!!! אני ממש רוצה שטוקורה הזאת תעוף כבר..מבחינתי היא לא מתאימה לתוכנית. לגבי אן, היא באמת לא עשתה רושם של מישהי חזקה..למרות שמה שהיא אמרה באמת ריגש אותי וזה רק אומר שלה לפחות, יש רגשות..(לא כמו ל**אהמ**אהמ**טוקרה**אהמ)..בינתיים הפייבוריטית שלי זו אווה..ואולי גם אן..

למעלה