מקוויקנד

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif יום ראשון של החופשD: ../images/Emo60.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: Point Of View Do Ya Everybody Knows One For The Radio
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: כלווווווום! כבר אמרתי שאני לא יכולה יותר לשמוע את השירים שלי?
הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי
אלבום שחרשתן עליו: ---
קליפ שעשה לכן את זה: של EK וPOV
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הישרדות עונה 1 סאות'פארק
משהו שהכעיס אתכם השבוע: אח שלי
משהו ששימח:
חופש!!!!!
אחלה תעודה > ממוצע 88! אחלה ספר מחזור (ראו תמונה XD) וביום האחרון אני וחברות הלכנו לגרג ואז לבית של חברה והיה כיף D:
משהו שהעציב: היה עצוב להיפרד מהבצפר (אנחנו עוברים לבצפר אחר)
ציטוטידה: יש לי!
ילדה באוטובוס: נהג תפתח מאחורה כל הבנים באוטובוס: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח » Rockin'Roni » אומר/ת (18:03): אוף את מצחיקה אותי וזה כואב לי חחחחחחחחחחחחחחחחחחח *nafבוץ/ניצן אומר/ת (18:03): חחחחחחחחחחחחחחח מוחהחה תסבלי!XDD » Rockin'Roni » אומר/ת (18:03): ואני מצחיקה את עצמי וזה גם כואב חחחחחחחחחחחחחחחחחחח *nafבוץ/ניצן אומר/ת (18:03): סתם סתםXD *nafבוץ/ניצן אומר/ת (18:03): חחחחחחחחחחחחח אני לא מבינה ממה כואב לךP: » Rockin'Roni » אומר/ת (18:03): נו נתפסו לי השרירים XD » Rockin'Roni » אומר/ת (18:03): הייתי בשפיים אז כנראה המגלשות גרמו לזה או משו חח *nafבוץ/ניצן אומר/ת (18:04): אההה חח אז תגידיXD איך הגעת לשם ומתי?P:p: ואיך היה?:) *nafבוץ/ניצן אומר/ת (18:04): ~אוי אוטו גלידהXDDDDDDDDDDDD~ » Rockin'Roni » אומר/ת (18:04): שלשום עם כל הבצפר
» Rockin'Roni » אומר/ת (18:04): והיה כיףףףףףףף |מזילריר| » Rockin'Roni » אומר/ת (18:04): אוטו גלידה?! כיף לך! רוצי! תקני! מגנום!
*nafבוץ/ניצן אומר/ת (18:05): חחחחח וואי לא נראה לי אי פעם הבצפר לקח אותי לפארקיםXDD רק בקייטנותP: *nafבוץ/ניצן אומר/ת (18:05): D: *nafבוץ/ניצן אומר/ת (18:05): חחחחחחחחחחחח ברור אני כבר למטה עם הכסףXDDDDDD » Rockin'Roni » אומר/ת (18:05): כן הייתה שם קייטנת הישרדות חחחחחחחחחחחחח » Rockin'Roni » אומר/ת (18:06): ואז ממש צחקתי מזה ונתקעתי בעמוד ולא יכולתי ללכת כל היום XDDDDDDDDDDDDDDDD » Rockin'Roni » אומר/ת (18:06): זה לא ממש מצחיק אבל שאני מספרת את זה זה כן XD *nafבוץ/ניצן אומר/ת (18:07): חחחחחחחחחח אומגדXDDDDDDDDDDDDDDDDD איך הצלחת?!?!XDDD וואי XDD » Rockin'Roni » אומר/ת (18:07): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח » Rockin'Roni » אומר/ת (18:07): די אני צוחקת פה בקול רם XD » Rockin'Roni » אומר/ת (18:07): כי לא נתקעתי בעמוד עם כל הגוף חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רק הרגל XDDDDDDDDDDDD » Rockin'Roni » אומר/ת (18:08): ~הצלעות שלייייייייי|בוכה|~ *nafבוץ/ניצן אומר/ת (18:08): חחחחחחחחחחחחחח אה חחח XDD (באצבעות של הרגליים זה הכי כואב בעולםXDDD) *nafבוץ/ניצן אומר/ת (18:08): רוני להרגע!XDDDDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט: כלום
המלצת השבוע: סופר גלו זה קטלני, אל תשתמשו בזה.
מאכל השבוע: פיתה פיצה XDDDDDDD גילי
התמונה הכי חמה: אני בספר מחזורD::

Orange Sky

New member
חחחח כל הזמן יש אוטו גלידה!XDDD

כל היום אני שומעת אותו!XD הוא מתגרה בי!XDDDDD כל שירי מקפליי שלך
הדיסק החדש
וגם אני ככה עם השירים שלי. נמאס לי מהם ואין לי מה לשמוע יותר...
חיחי אני בציטוטים שלך ~וגם את בשלי
~ D:

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif חחחחחח אז תיקני כבר!!

וואי הגעתי למצב שאני מעבירה כל שיר שהאייטונס שם לי XD (בטח עכשיו תישאלי מה זה אייטונס חחחחחחחחחחחחחחחחח
) ווהו תאומות ציטוטים של ממש XD

Orange Sky

New member
חחחחחחחחח ~מדמיינת את עצמי רצה במורד המדרגות

ורודפת אחר אוטו הגלידה בנואשות רבה עם שטר כסף מתנופף לי ביד~ XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD חחחחח הייי אני יודעת מה זה אייטונס!!! רק לא בדיוק איך זה פועל XD (קונים את זה?) כן טוב אני כאפה. חחחח אכן כן|גבות|

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif XDDDDDDDDDDDDDDDDD

עכשיו גם אני מדמיינת
קונים את זה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ממש לא
זה תוכנה לשמיעת שירים XDDDDDDDD

Orange Sky

New member
חחחחחחחח ונכון שזה מצחיק?XDD

חחחחחחח אבל לא הייתי בטוחה אם זה בא פשוט ככה. סתם מורידים אותה? (אולי כדאי שאני אשתוק עכשיוXDD)

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif נמ, צריך אייפוד או אייפון או כל

דבר אחר של אפל
אני לא חושבת שאפשר להוריד סתם ככה כי צריך מספר סידורי של המכשיר ובלה בלה בלה. ~נדחפתי~

purple floyd

New member
אפשר להוריד.

פשוט שומעים בזה מוזיקה ולא מעבירים לאיפוד שאין XDD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אה רילי? חחחח

כי בתור נגן הוא לא משהו.. ><

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif טובטוב, חוזרת בי.

אייטונס הנגן הכי שולט אבר! DDDD: ><"

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif כן זה תוכנה של אפל או משו כזה...

את יודעת מה זה אפל נכון?

Orange Sky

New member
חחח מה? כן אני יודעת מה זה

אבל בערך באותה מידה שאני יודעת מה זה אייטונסXDDDD ~יש לי אמפי4.....?XD~

למעלה