מקוויקנד

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif חחחחחחחחחחח עדיף שפשוט

לא תשאלי כלום XD מה קשור אמפי4? חחחחחחחחחחחחחחחחחח די את הורגת אותי

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif גם הכיתה שלי עשתה את החלק שלנו

בספר מחזור בסגנון הישרדו
אבל זה ממש לא היה בגלל הסדרה שהעלו בארץ (כי אני הגיתי את הרעיון ולא צפיתי בזה ;>). ונראלי שיצא פחות נחמד משלכם אבל הו וול, מזמן הפסיק להיות אכפת לי שאנחנו פשוט השכבה הכי נדפקת מאז הקמת הבצפר שלי לפני 50 שנה. חחחחחחחח הציטוט הראשון. קורעים אותי כל פעם מחדש הדברים האלה

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif חחחחחחח אבל תאמת זה לא כזה מקורי

נראלי כל בצפר שני בארץ עשה את זה XD ושלנו יצא די מעפן, את לא מבינה איזה קרבות היו בכיתה כל הבנים+אני+3 חברות שלי, רצו נושא פוקימון XD וכל שאר הבנות רצו הישרדות
התחילו קללות וזה XD אפילו אני היתדרדתי
אבל השער של הכיתה שלנו מ-מ-ש מכוער, זה רקע של ים ועץ דקל, והסמל של הישרדות האיים הקאריביים (
) ואז חתכו בצורה עילגת למדי תתמונה של הכיתה ושמו כאילו אנחנו יושבים על החול. זה ממש מכוער, וגם עצמתי עיניים בתמונה כמו מפגרת XD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח לפחות השקיעו עליכם וחתכו וזה

אין בספר מחזור שלנו טיפת השקעה. מזל שלא ציפיתי לכלום
חחח רצינו בהתחלה סלבס, כאילו זה עיתון רכילות או דרדסים ^^ קיצור עפו מלא רעיונות בסוף נתקענו דווקא עם זה כי כבר לא היה זמן

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif הכל בגלל הישרדות הישראלי @#$%^

לא נותנים קרדיט למקור!

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo79.gifאם תזכרי אותי סיוון

האם תקדישי לי קצת זמן? עכשיו כשאת הרחק מכאן עכשיו כשאת הרחק מכאן האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאהאהאהאה עכשיו כשאת הרחק מכאן האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאהוהוהו לי בירן
.
שיר השבוע של מקפליי
One For The Radio
שיר השבוע לא של מקפליי
2 Pac - Ghetto Gospel ABBA - Dancing Queen Beach Boys - I Get Around Israel BarOn - Ahavat Neurai Israel BarOn - Bidiyuk Kmo Pa'am Lee Biran - Eyh Ze SheKohav Lee Biran - Hy Tikah Otha Lee Biran – Sivan Lee Biran – Smile
Panic! At The Disco – Camisado Queen - Bohemian Rhapsody Ran Dancker - Boi Na'azov 30 Seconds To Mars - A Modern Myth (Acoustic) 30 Seconds To Mars - Message In A Bottle (Acoustic) 30 Seconds To Mars - The Kill (acoustic) Linkin Park - Leave Out All The Rest
My Chemical Romance - Cemetery Drive My Chemical Romance - You Know What They Do To Guys Like Us Simple Plan - When I'm Gone Simple Plan - Your Love Is A Lie Simple Plan - I Can Wait Forever The Beatels - can't buy me love The Beatels - All The Lonly People The Beatels - Lemon Tree The Beatels - Twist and Shout
להקת/אלבום השבוע
Simple Plan, Linkin Park, My Chemical Romance ו-The Beatels.
קליפ השבוע
Busta Rhymes Feat Linkin Park - We Made It
תוכנית הטלווזיה/סרט השבוע
תוכניות - האוס, כוכב נולד 6. סרטים – השתולים.
משהו שעיצבן
המשפחה ><
שימח השבוע
שבוע נחמדיש ביותרוש... סיימנו ללמוד D: התעודה שלי סבבה לגמריי.
עיצב השבוע
כלום D:
ציטוט השבוע
אין ><"
תמונת השבוע
תמונה יפה

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo79.gifהצימידים המושימושלמים שלנו D:

היד של שיר, שלי ושל ליאן..

purple floyd

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ישראל תעשה לי שבט!$#!#%!#@ ליבי כזה מזעזע בחיי ;; הקול שלו מזעזע ;; הוא לובד בגדים שקטנים עליו ;; ויש לו לק רק ביד שמאל ;;

חחחחחח גמאני לפעמים שמה רק בשמאל../images/Emo6.gif

כי זה ממש קשה למרוח עם ישמאל וזה תמיד יוצא מכוער ומוציא את החשק ואז אני מורידה את כל הלקXD וחוץ מזה עד שיש לי כוח לשים אותו

למעלה