../images/Emo176.gif../images/Emo29.gifסוף סוף חופש! D:
מצעד הלהיטים של מקפליי: One For The Radio POV Everybody Knows
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע Love Song - Sara Bareilles That Green Gentleman (Things Have Changed) - PATD We Made It - Busta Rhymes Feat. Linkin Park With Me - Sum 41 Photograph - Nickelback
הלהקה המגניבה של השבוע: פאניק, ניקלבק, מארון 5.
אלבום שחרשתן עליו: Songs About Jane - Maroon 5
קליפ שעשה לכן את זה: אמ, לא היה.
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: האוס, הכי גאים שיש, מגרש ביתי (ג'יימי מושלם! רק חבל שהוא נראה כמו הבן של לוקאסXD), בטי, גוסיפ גירל, פרוייקט מסלול ומופע שנות ה-70.
משהו שהכעיס אתכם השבוע: המשפחה.
משהו ששימח: סיימנו ללמוד! והתעודה שלי סבבה לגמריD: ובכלליות כל חמישי-שישי. (לילה לבן->לקחת תעודות מבית ספר->ים).
משהו שהעציב: שזה לא מרגיש לי ~בכלל~ כאילו סיימנו ללמוד Oם
ציטוטידה: מגוון הירידות של קמי על שי, על זה שיש לו קטנטוש~ * "יו, אתה יכול לאונן עם טבעת!" * "חברה שלך בחיים לא תאבד את הבתולים!" * "ועוד משהו קטן שעליתי עליו (לא, לא שכבתי עם שיXD)" * "אתם יודעים מה היתרון בלשכב עם שי? לא צריך אמצעי מניעה! זה כ"כ קטן שחיידקים ובקטריות לא יכולים לגור שם!" וגם, הוא התחיל לשיר "נר לי דקיק" XD חחחחח ניצן חשבה שאקסידנטלי אין לאב של קאונטינג קרואז זה של מארון 5~ *naf שיר. D: says (22:38): לא חח אז את טיפה חירשת כי לזמר יש קול שונה -לחלוטין-, וגם זה מ מ ש לא הסגנון של מארון 5
*nafבוץ/ניצן says (22:38): חחחח לא קשור לחרשות, אני לא מזהה משמיעה. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעה אותי. XD אבא שלי נכנס לחדר שלי ביציאה הכי לא קשורה אבר: "אני אופה עוגה ביום שישי!" בסוף הוא בכלל לא אפה!
איכשהו הגענו למסקנה הזו, אתן לא רוצות לדעת. *naf שיר. D: says (23:46): טום פלטצ'ר ערביXD *naf שיר. D: says (23:46): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ArielYona says (23:46): טום פלטצ'ר ערבי עאלקXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD *naf שיר. D: says (23:46): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה בטח, את לא רואה איזה שחום הוא? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ArielYona says (23:48): XDDDDDDDDDDDDD וגם יש לו זיפים ArielYona says (23:48): וזה שהוא היה שמן.. הוא עבד עלינו בעיניים.. הכל חגורות נפץ *naf שיר. D: says (23:49): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *naf שיר. D: says (23:49): יש לו שפם!!!!!!!! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD *naf שיר. D: says (23:49): שפם בר מצווה! *naf שיר. D: says (23:49): רק שאצלהם זה שפם ברית מילה *naf שיר. D: says (23:49): יש לו שפם ברית מילהXDחח אני: "זה שמישהו מתלבש צמוד כמו בחורה אומר שהוא הומו? זה שמישהו אומר לגברים אחרים שהוא רוצה לזיין אותם אומר שהוא הומו? לא! זה אומר שהוא ערס!" וגם כל מה שאמרנו בערך שהתחרפנו מחוסר שעות שינה חחחח אבל מ-מ-ש התחרפנוXD הדוגמה היחידה שאני זוכרת: שי מצביע על בקבוק ספרייט: "מי זה ההוא עם החולצה הירוקה ששוכב מתחת למזרקות?"
מתנגן בראש / בפלייליסט: With Me - Sum 41 POV - McFly The Ides of March - Silverstein
המלצת השבוע: לא לישון זה הסוטול הכי כיפי. חוקי ובריא (באופן יחסי חח) XD
מאכל השבוע: גלידת האגן דאז
התמונה הכי חמה: סתם אקראית של זאק אפרון, כי אין לי כוח להכנס לתיקייה של מקפליי XD (תוקעת ת'מחשב ><)