מקוויקנד

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gifאזמה אז הם עשו קאברים מטומטמים שלהם XD

אבל הם חמודיייייים ויש להם שירים מהממים,חוץ מהשירים שהקול של ניק מעצבן=| ג'ו

גילולית

New member
../images/Emo205.gifאקסודוס זה סרט מתיש../images/Emo178.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
POV POV POV (זה בכוונה) EK OFTR
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
FINER ON THE TRIFFER- EVER HEAR OF IT ועוד מלא
הלהקה המגניבה של השבוע:
מק
אלבום שחרשתן עליו:
--
קליפ שעשה לכן את זה:
אישה עם פוביה ממלפפונים חמודצים
(מסכנה..=\) http://youtube.com/watch?v=GjxOt2u2BGM
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
אקסודוס, כרגע אשת החלומות נודל
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
לאזוכרת
משהו ששימח:
שנגמר הדיחת שיבוצים הסמינר
משהו שהעציב:
--
ציטוטידה:
אני רק זוכרת אחד מהיום:
*בשיחת שיבוצים היה לח אז הצוות ניסה להרגיע את כולם ואחת מהצוות(שי) יש לה מצח די ארוך כזה* (היא גם הייתה שם, זה לא בקטע רע) מדריך אחד באמצע הדאלות הרצייות:"אם היית יכולה לראות את הגמר של היורו היית רואה אותו על המצח של שי או בכל פלזמה אחרת?" אה וגם מהסמינר, היינו בערך 15 בנות בצד וראינו ילד ממש חתיך. כל פעם שהוא עבר כולן צעקו :"רריייייייררר" זה הי ממש מצחיק
מתנגן בראש / בפלייליסט:
אקסודוס
המלצת השבוע:
נמ..?
מאכל השבוע:
נודלס
בלי קשר לסרט
התמונה הכי חמה:

גילולית

New member
../images/Emo205.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDאיך שכחתי מזה?!

אוף עכשיו באלי. אני הולכת להכין XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD באמת.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחח אהבתי את התמונה../images/Emo6.gif

LosingMyself

New member
A Happy McWeekend ../images/Emo13.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
POV [חרישות מטורפות!!
] EK סיילינס אופ דה סיטי =)
Parmore- CrushX3 Boys Like Girls- הכל מכ"ר- הכל סימפל- הכל קיצר, הכל מהכל, בזכות השמונה ג'יגה באייפוד הדנדנש! :]
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי [בזכות השירים החדשים..], מקפליי ופול אאוט בוי
אלבום שחרשתן עליו:
השלישי של פול אאוט בוי [שכחתי איך קוראים לו
]
קליפ שעשה לכן את זה:
כל מה שמק העלו למייספייס, והמשחקי מרשמלו בתוכנית של אלן דג'נרס
: בטי, האוס, אחתשיודעת [ראיתי רק עד האמצע
]
: מה שקורה בווגאס, הדייט שתקע אותי, גוד לאק צ'אק, רק ידידים ^______^
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
שאפחד לא באמת יודע מה נעשה במשלחת. ושעקצו אותי מלא מדוזות בים
משהו ששימח:
שקיבלתי את האייפוד טאצ' :)))))))) וששנה הבאה אני בטוח הולכת לשיעורי גיטרה [שוב]. מקווה שהפעם אני לא אפרוש על ההתחלה .
משהו שהעציב:
המדוזות <!!!> זה שורף ומגרד... =\
ציטוטידה:
~היום,בבר מצווה של בנדוד שלי, היה טראנס כזה עם צפירה~ ישראל [סבא שלו]: מה זה הסירנה הזות? ~בים~ גל: ניכנס לי חול לכל מקופ אפשרי ! חלי: אפילו לתחת? גל: כן. אני: יש עוד מקומות אפשריים |גבות| ~בטיול~ רז: קלטי, איך אני פוגע לה בשד!
מתנגן בראש / בפלייליסט:
foo fighters- learn to fly
המלצת השבוע:
אל תלכו לים. במיוחד לא כשיש גל מדוזות!
מאכל השבוע:
פיצה, גלידות למינהן, מלון, =]
התמונה הכי חמה:
תפוזבבבבבבבבבבל!

וואי שנים שלא עשיתי :] כנסו הציטוטים קורעים!

מצעד הלהיטים של מקפליי:
Point Of View Evereybody knows Do Ya One For The Radio
נוסטלגיה מקטנטנות חחחח :]
הלהקה המגניבה של השבוע:
ברוווור שמקפליי!
אלבום שחרשתן עליו:
אממ מה שיצא מהאלבום החדש של מק
קליפ שעשה לכן את זה:
מה שמקפליי פירסמו היום במייספייס.אני כל שניה מחזירה אחורה בשביל לראות את דני נופל חחחחחחח XD
שנות ה-70. איזה כיף שזה בחינם :]
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
המורה שלי למודרני.אוחחחח כמה שאני שונאת אותה!
משהו ששימח:
הלכנו לנמל היום יאיי היה כיףף!
משהו שהעציב:
אממ כל מיני..
ציטוטידה:
המורה שלי למודרני: "בנות תעמדו להתחלה של הקטע החדש". אנחנו: נעמדות להתחלה של הקטע החדש. המורה שלי למודרני: "בנות מה אתן עושות?" אנחנו: "נעמדות להתחלה של הקטע החדש". המורה שלי למודרני: "תגידו לי-מאיזה מחלה אתן סובלות?? מתי אני אמרתי ללכת להתחלה של הקטע החדש?? " (כן בטח,ועוד אנחנו סובלות ממחלה...זה קורה בערך כל שיעור!!) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- חיכנו היום בנמל לקו 56 והגיע רק קו 55 אז הנהג הסוטה מין הזה יצא והתחיל לדבר איתנו.. הנהג אוטובוס: "בנות אתן מחכות לקו 56?" אנחנו: "כן" הנהג אוטובוס: "אה חבל..אני קו 55" אנחנו: "כן..שמנו לב" הנהג אוטובוס: "אם אתן רוצות אני יכול לשנות את המספר בשבילכן" אנחנו: כן בטח מה שתגיד.." הנהג אוטובוס:"לאיפה אתן צריכות להגיע?" אנחנו: "ליהוד.אתה יכול להסיע אותנו לשם? הנהג אוטובוס: "כן בטח אין בעיה" אנחנו: "ברצינות? אתה לא מסתלבט עלינו? " הנהג אוטובוס: " חחחח מה נראה לך? " אנחנו: " אז אתה יכול להתקשר לנהג של 56 לשאול איפה הוא? " הנהג אוטובוס:מוציא את הפלא שלו-"הלו? 56? איפה אתה אחי? מחכים לך כאן! " חברה שלי: "היי! אתה בכלל לא חייגת!" אנחנו+הנהג אוטובוס: "מה את אומרת,איך עלית על זה?! " חחחחחחחחח היה אחד ההזויים!! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- סבתא שלי: "זוכרים שנשך אותי כלב שבוע שעבר? " דוד שלי: "אה כן.מה עם זה בסוף? בדקת אם הכלב מחוסן? " סבתא שלי: " כן.הבעלים הראה לי תעודה שהוא מחוסן אבל לא יודעת..זה היה נראה מעאפן כזה.כאילו הוא כתב את זה בעצמו.ואם הוא עבד עלי ואני אחלה בכלבת?! דוד שלי: "אויש אל תגזימי את לא תחלי בכלבת." סבתא שלי: "אל תגיד לי אל תגזימי! אני בסוף אחלה בכלבת ורק כשאני אתחיל לנבוח אתה תאמין לי!" אני: "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח" סבתא שלי: "מה את צוחקת? " אני: "את אשכרה חושבת שאם יש לך כלבת את מתחילה לנבוח?? " סבתא שלי: "מה לא ככה? " אני: " חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן ברור סבתא ברור XD " (סבתא שלי לא נורמלית חחחח היא האישה הכי מצחיקה בעולםם! בואנה היא חייבת מופע סטנדאפ משלה! סתם סתם כפרות עליה 3> )
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Point Of View – פאק זה השיר הכי מדהים שיש! אני חורשת עליו ברמות קשותת!
המלצת השבוע:
קחו איתכם תמיד 15 שקל כשאתם יוצאים מהבית.רק למקרה שאולי תיתקלו במכונת צילום ;]
מאכל השבוע:
מגנום! הייתי במגנום פקטורי בר יאמיי
התמונה הכי חמה:
זו התמונה שהייתה מצורפת לכתבה עם המראיינת המטורפת הזאת שהסניפה אותם חחחחח איזה פשושיםם! (דאגי נמצא בדף השני אבל רוב הדף הוא הכתבה אז..)

עוד תמונה../images/Emo26.gif

רק בגלל שאני לא יכולה בלי דאגי :] -תמונה אקראית- איך אני אוהבת את התמונה הזאתת!
חחחח סטלן שליי

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gif McWeekend ../images/Emo66.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
Point Of View
איזה מילים מדהימות
OFTR
Everybody Knows
Walk In The Sun
Jordin Sparks-No Air בגלל נסיבות מאוד מיוחדות XDD Rihanna-Take A Bow לא יודעת מה נכנס בי OO Sara Bareilles-Love Song The Rocket Summer-So Much Love
הלהקה המגניבה של השבוע:
כל אלה שלמעלה.. ^^
אלבום שחרשתן עליו:
-
קליפ שעשה לכן את זה:
כל הקליפים שהם מנגנים את השירים החדשים + הבלוג שדני נופל מהכיסא XD
מצלצלים XDDDD שיואו איזה אהבלה המנחה החדשה!!
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
לא זוכרת..
משהו ששימח:
תמונה מאוד מיוחדת
טבעת,עגילים אני ממש קרובה לסיום העבודת קיץ שלי ~ יאיי מי !!~
משהו שהעציב:
ראיתי בסינמה סיטי את מאיה בוסקילה..אתן יודעות איזה נוראי זה? זה ממש עצוב
סיוט! XD
ציטוטידה:
What kind of Bees make milk? Boo-Bees!
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Surfer Babe
המלצת השבוע:
אם יש לכן הזדמנות לעשות משהו שאתן ממש רוצות, תנצלו אותה :|
מאכל השבוע:
סושי
כי רציתי כל השבוע כ"כ !!
התמונה הכי חמה:

NoNo xD

New member
../images/Emo176.gif יש אפילו אגודה על המנחות ../images/Emo6.gif

ממד"כ ! ~פרצוףגאה~ מנחות מצלצלים דורשות כאפה XDD

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gif האגודה הכי טובה שיש ../images/Emo6.gif

אני גאה שהייתי המצטרפת הראשונה
כי כאפה זו לא מילה גסה

just orr

New member
סופשבוע נעים ^^

מצעד הלהיטים של מקפליי: Do Ya (Acoustic) Everybody Knows One For The Radio
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: David Bowie- Life On Mars Paul McCartney- Press Coldplay- Violet Hill Coldplay- In My Place Coldplay- Talk Coldplay- Beautiful World
הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי וקולדפליי
אלבום שחרשתן עליו: Foo Fighters- Echoes Silence Patience & Grace Arctic Monkeys- Whatever People Say I Am Thats What Im Not
קליפ שעשה לכן את זה: חחחחחח Violet Hill כמובן
עב"נ, האוס, פרוייקט מסלול
"אל תתעסקו עם הזוהן"
, אקווה מרין, Mad Money, המלאכיות של צ'רלי בהילוך גבוה ו- Wall E
משהו שהכעיס אתכם השבוע: שכנראה מפטרים את המנהל שלנו ><
משהו ששימח: שנשארה רק עוד בגרות אחת ^^ שהיה שבוע די נחמד D: שסבתא שלי מרגישה יותר טוב :)
משהו שהעציב: היה משו. לא זוכרת.
ציטוטידה: ילד: "קר-נ-בל, אדוארדו הוא מובטל" מורה: "ביום של המבחן, אני אחפש בית כנסת..." ילד: "מה אנחנו עד כדי כך גרועים?" חלש
אבל אני לא זוכרת את כל השאר ><
מתנגן בראש / בפלייליסט: Arctic Monkeys- Only Ones Who Know
המלצת השבוע: לכו ל- Wall E
מאכל השבוע: ענבים? XD
התמונה הכי חמה: שבת שלום

sweet shir

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo29.gifסוף סוף חופש! D:

מצעד הלהיטים של מקפליי: One For The Radio POV Everybody Knows כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע Love Song - Sara Bareilles That Green Gentleman (Things Have Changed) - PATD We Made It - Busta Rhymes Feat. Linkin Park With Me - Sum 41 Photograph - Nickelback הלהקה המגניבה של השבוע: פאניק, ניקלבק, מארון 5. אלבום שחרשתן עליו: Songs About Jane - Maroon 5 קליפ שעשה לכן את זה: אמ, לא היה. תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: האוס, הכי גאים שיש, מגרש ביתי (ג'יימי מושלם! רק חבל שהוא נראה כמו הבן של לוקאסXD), בטי, גוסיפ גירל, פרוייקט מסלול ומופע שנות ה-70.
משהו שהכעיס אתכם השבוע: המשפחה. משהו ששימח: סיימנו ללמוד! והתעודה שלי סבבה לגמריD: ובכלליות כל חמישי-שישי. (לילה לבן->לקחת תעודות מבית ספר->ים). משהו שהעציב: שזה לא מרגיש לי ~בכלל~ כאילו סיימנו ללמוד Oם ציטוטידה: מגוון הירידות של קמי על שי, על זה שיש לו קטנטוש~ * "יו, אתה יכול לאונן עם טבעת!" * "חברה שלך בחיים לא תאבד את הבתולים!" * "ועוד משהו קטן שעליתי עליו (לא, לא שכבתי עם שיXD)" * "אתם יודעים מה היתרון בלשכב עם שי? לא צריך אמצעי מניעה! זה כ"כ קטן שחיידקים ובקטריות לא יכולים לגור שם!" וגם, הוא התחיל לשיר "נר לי דקיק" XD חחחחח ניצן חשבה שאקסידנטלי אין לאב של קאונטינג קרואז זה של מארון 5~ *naf שיר. D: says (22:38): לא חח אז את טיפה חירשת כי לזמר יש קול שונה -לחלוטין-, וגם זה מ מ ש לא הסגנון של מארון 5
*nafבוץ/ניצן says (22:38): חחחח לא קשור לחרשות, אני לא מזהה משמיעה. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעה אותי. XD אבא שלי נכנס לחדר שלי ביציאה הכי לא קשורה אבר: "אני אופה עוגה ביום שישי!" בסוף הוא בכלל לא אפה!
איכשהו הגענו למסקנה הזו, אתן לא רוצות לדעת. *naf שיר. D: says (23:46): טום פלטצ'ר ערביXD *naf שיר. D: says (23:46): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ArielYona says (23:46): טום פלטצ'ר ערבי עאלקXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD *naf שיר. D: says (23:46): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה בטח, את לא רואה איזה שחום הוא? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ArielYona says (23:48): XDDDDDDDDDDDDD וגם יש לו זיפים ArielYona says (23:48): וזה שהוא היה שמן.. הוא עבד עלינו בעיניים.. הכל חגורות נפץ *naf שיר. D: says (23:49): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *naf שיר. D: says (23:49): יש לו שפם!!!!!!!! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD *naf שיר. D: says (23:49): שפם בר מצווה! *naf שיר. D: says (23:49): רק שאצלהם זה שפם ברית מילה *naf שיר. D: says (23:49): יש לו שפם ברית מילהXDחח אני: "זה שמישהו מתלבש צמוד כמו בחורה אומר שהוא הומו? זה שמישהו אומר לגברים אחרים שהוא רוצה לזיין אותם אומר שהוא הומו? לא! זה אומר שהוא ערס!" וגם כל מה שאמרנו בערך שהתחרפנו מחוסר שעות שינה חחחח אבל מ-מ-ש התחרפנוXD הדוגמה היחידה שאני זוכרת: שי מצביע על בקבוק ספרייט: "מי זה ההוא עם החולצה הירוקה ששוכב מתחת למזרקות?" מתנגן בראש / בפלייליסט: With Me - Sum 41 POV - McFly The Ides of March - Silverstein המלצת השבוע: לא לישון זה הסוטול הכי כיפי. חוקי ובריא (באופן יחסי חח) XD מאכל השבוע: גלידת האגן דאז
התמונה הכי חמה: סתם אקראית של זאק אפרון, כי אין לי כוח להכנס לתיקייה של מקפליי XD (תוקעת ת'מחשב ><)

למעלה