מקוויקנד

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif קוראים לי רוני מחיפה (ריאלי)?! XDDDDDD

חסכו בחשמל חחחחחחחחחחח
וואו קול יורסלף א פרינד זה סרטון שכל אחת בערך מאוהבת בו בשלב כלשהו בחייה XD

Orange Sky

New member
חחחחחחחחחחחח כן כןXDDD

החלפתי לכמעט כל הבנות מהפורום את הכינוי כדי שאני אזההXD לכולכן יש שמות עם טונות סימנים בלתי ניתנים לזיהוי XD חחחח לחסוך בחשמל זה חשוב
זה קטע ממש טוב, ושניהם שם כאלו מצחיקים וחמודים ונראים מעולה
D:

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif חחחחחחחח גם אצלי זה היה ככה בהתחלה

נגיד ניצן-חיפה-16 (אני לא זוכרת בדיוק בת כמה את XD) ME ME ME ME

sweet shir

New member
איך קוראים לי אצלך? ../images/Emo98.gif

שאני אשנה ת'שם שלך אצלי ל-"ניצן המטומטמת"? XD

Orange Sky

New member
XDDD מטומטמת אבל את לא מהפורום!

את שיר הפאג האג^^ ושמך הוא כמו שאת כתבת:) ~אחרי שאני קוראת לך בטלפון שלי "שיר המושלמת" ככה את קוראת לי מטומטמת?!XDDD ~

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחח נכון, אנחנו מכירות הרבה זמן.

מנובמבר. וואה וואה. XD

Orange Sky

New member
חחחח כן, תמיד אנחנו חופרות על למצוא

את החודש שבו הכרנוXDDDDDDDDDD (השביתה, בריאן באנטומיה, נכון?XDDDD) כפרעלייך

sweet shir

New member
הם קנו תחתונים חדשות!! ווהוXD

ואי אני חייבת להתעדכן בדברים חח מה שאתה מפספס ביום אחד! XD

MelMcFly

New member
../images/Emo217.gifכרגיל אין לי שורה מאיזה שיר../images/Emo69.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
POV One for the Radio Everybody Knows Do Ya The Heart Never Lies Broccoli The Way You Make Me Feel
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
Year 3000 – Busted What I Go to School for – Busted Who's David? – Busted Sleeping With the Light On - Busted Kak Hotel Ya - Dima Bilan Not That Simple – dima Bilan My Love - Justin Timberlake Feat. T.I & Timbaland Four minuets to save the world – Madonna & Justin Timberlake Thinking of You (I Drive Myself Crazy) - N'Sync Fool Again – Westlife Swear It Again – Westlife Inconsolable - Backstreet Boys Dije Adios - Erreway Dos Segundos – Erreway Amor De Engaño – Erreway Me Da Igual – Erreway Que estes – Erreway Vas A Salvarte – Erreway אבא – שלומי שבת
הלהקה המגניבה של השבוע:
מק'
ובאסטד :)
אלבום שחרשתן עליו:
רדיואקטיב
קליפ שעשה לכן את זה:
כל החדשים של מק' :]
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
בגידה אלמה פיראטה פטיטו ערב טוב עם גיא פינס דוקוסלב – עפר שכטר לאהוב את אנה שניים- גיא פינס ועפר שכטר עבודה בעיניים רעש דרייק וג'וש הלב [מרקו]
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
שהויאודי הטמבל לא עובד
משהו ששימח:
שראיתי סוף סוף איים אבודים
משהו שהעציב:
ציטוטידה:
יש אחד אבל חלש
~צופה באלופה~ סער:"היי קוקי" מילי:"היי קקי"
מתנגן בראש / בפלייליסט:
POV
המלצת השבוע:
איים אבודים
מאכל השבוע:
כרגיל קליק ירוק
התמונה הכי חמה:

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gifהוווו לא ידעתי שאת שומעת באסטד../images/Emo2.gif

אבל בכל אופן-
אאעאעאעאע התמונות שלך כאלה
!!!! לאביוווו תתחברי למסן מאוחר יותר

סאמוואן

New member
אחרי הרבה זמן שלא הייתי פה...אני עונה...

שבוע טוב לכל הבנות!! מצעד הלהיטים של מקפליי: האמת שבעיקר חרשתי השבוע על one for the radio ו point of view ושניהם מדהימים!! כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: hello- דייויד קוק (גרסה מלאה) הלהקה המגניבה של השבוע: בקסטריט בויז....ומזתומרת-בשבילי מקפליי תמיד יישארו הלהקה הכי מגניבה ביקום!! אלבום שחרשתן עליו: אין אלבום מסויים שחרשתי עליו קליפ שעשה לכן את זה: one for the radio תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: ראיתי השבוע שני סרטים מעולים!!! "לא מתעסקים עם הזוהן" ו "צ'אק ולארי". משהו שהכעיס אתכם השבוע: כשגיליתי שבחודשיים הקרובים אני אהיה בודדה מאוד כי רוב החברים שלי מתגייסים...help me!! אני אשתגע!! משהו ששימח: מצאתי עבודה סוף סוף....ושחזרתי לפורום הזה!! משהו שהעציב: בדיוק מה שהכעיס אותי.. ציטוטידה:- מתנגן בראש / בפלייליסט: השירים החדשים של mcfly המלצת השבוע: הסרטים שראיתי....פשוט תותחים!! מאכל השבוע: חח פופקורן...טחנתי אותו מכל כיוון השבוע... התמונה הכי חמה: -

למעלה