למה פה אין?

../images/Emo41.gif../images/Emo204.gifלמה פה אין? ../images/Emo11.gif

*לקוח מפורום היהודים* השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - מאכל השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

יאללה גלי תעשי כל שבוע

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): נראהלי את יפה - שיר השבוע (כללי): why does it always rain on me-travis Expecialy in mishigan-RHCP - אלבום השבוע:אין ספק staidum arcaidium-RHCP Redetemptaition-Useless ID - מאכל השבוע: המבורגר
(נראהלי קיבלתי הרעלת ברזל#@$%) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): why does it always rain on me mybe because i lied when i was seventeen... - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) : אין בחורה מכוערת יש לא מספיק וודקה - צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): ירוק - אמוטיקון השבוע:
תבינו לבד
- משהו שעשה לכם את השבוע: הסוף שבוע - משהו שהרס את השבוע: זה שהפרצוף שלי מרגיש כמו מת השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סוףסוף לסיים אלקטרוניקה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כסף -שיר שפתחתם איתו את השבוע: skazi-Hit And Run
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ליבי סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

../images/Emo41.gif../images/Emo204.gif חחח בכיף ../images/Emo8.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ):
נממ...דנה - שיר השבוע (כללי):
The Kooks - Matchbox Hawthorne Heights - Breathing In Sequence Red Hot Chilly Peppers - Scare Tissue Taking Back Sunday - MakeDamnSure היהודים - לעוף Live ועוד. - אלבום השבוע:
Taking Back Sunday - Louder Now The Kooks - Inside In, In side Out - מאכל השבוע:
אבטיחחחחח - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
לאו דווקא את השבוע אבל.. נגיד: Don't you think that you went too far" Do you want to see my heart bleed? For you, you and him "!Him and you, you know my heart bleeds - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
מממ..סתם, מש'ו שהבנים המפגרים בכיתה שלי אמרו
- צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם):
סגול - אמוטיקון השבוע:
:
,
- משהו שעשה לכם את השבוע:
יומשישי אצל חברהשלי עם נרגילה מלון, הבגרות באנגלית... :]]]]]]] - משהו שהרס את השבוע:
נממ...לאחשוב. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
מחר בע"ה הופעה של בית הבובות :] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
שאני אדע מתמטיקהה!! -שיר שפתחתם איתו את השבוע:
Hard-Fi - Better Do Better -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
מממ...לא'דעת.. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):
בעלי נותן לי פרח
> [אה-הא...
]

dsol

New member
זה לא אני ../images/Emo4.gif_../images/Emo189.gif

אז הנה קחי

LiLdon

New member
אניאני^_^

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): לקפץ
- שיר השבוע (כללי): I Cruel To Be Kind-Letters To Cleo - אלבום השבוע:הפסקול של "10 דברים שאני שונאת בך." - מאכל השבוע:במבה
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם)- לא יודעת מאיפה זה אבל זה כתוב לי משום מה במחברת ספרות "וכשהיא מרעידה בו את הלילה, גם הירח נמס מאהבה.'' - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) *נותנת לנועם את מספר הבלוג שלי* ואו ליל!אפשר ללקק אותך?! אה. ללנקק?" LOL - צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): אפור. - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: והו.סוג של שיחת לילה אתמול. - משהו שהרס את השבוע: טיפולים \: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חזרה! ^.^ - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: חזרה?
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: The Weakness In Me-Joan Armatrading -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: דין.אבל זה בטח לא אומר לכם כלום.
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): תקראו לי קיטשית אבל זה חמוד כל כך.

Hezi The One

New member
אם אנחנו שניים וטוב לנו בינתייםםםםם

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):מקום אחר!!!!!!11111 נו מה,רציתי שקט - שיר השבוע של שייגעצ-דנה (שיר ממש יפה שתדעו,אין מה לעשות שזה לא שלהם) - שיר השבוע (כללי): האנשים החדשים-עברי לידר I Like To Move It בגרסאת מדגסקר Hips Dont Lie-Shakira נו מהההההההההההה - אלבום השבוע:האנשים החדשים-עברי לידר - מאכל השבוע:פיצה[?] - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):הזונה היא שמה לי רגל@^$$#^#$6 - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):ארתור רופין מלשין!!!!!!! - צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם):צהובO_O ככה החלטתי - אמוטיקון השבוע:|עייף| יש כזה אחד? - משהו שעשה לכם את השבוע:ביטלתי את הפעולה למחר^^ - משהו שהרס את השבוע:ללמוד להסטוריה,כאילו אני אוהב הסטוריה אבל די!!!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שתגיע המתכונת וזהו - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:סקס[?] נו לוידע -שיר שפתחתם איתו את השבוע:האנשים החדשים-עברי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:יותר מדי סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):תחסכו ממני

קשש זה רק אני או ש..

אל תגידי זה רק אתה!!!!!! זה רק אני או ש1092 עושק את פורום היהודים

פרקשון

New member
חחחחחחחחחח איזו תמונה יש לי פהההההה

השבוע שעבר: סבבה -שיר השבוע (כללי): מעצבי דעת הקהל - אלבום השבוע: הרביעי של לד זפלין - מאכל השבוע: אוכל - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אוכל קדימה אוכל כולם - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) : לא יכול להגיד - צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): הצבע של הסינתטזים - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: אין אנגלית יותררררר - משהו שהרס את השבוע: פורטיסחרוף וביטלס, ערב אחרי ערב - השבוע שבפתח: מה איתו? - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שישי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: תבוא הבתולה מריה ותפליץ לאולמרט בפרצוף -שיר שפתחתם איתו את השבוע: חלליות אולי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא מגלה
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): קבלו יולי 2004 עידן ברשן מגולח מסופר וכזה קטןןןןן

LiLdon

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

פרקשון

New member
לגבי כל השאלות שלכם!

זה היה לפני כמעט שנתיים ככה שקצב צמיחת שיער הפנים שלי היה איטי הרבה יותר ונראיתי ממש חלק לפעמים. הייתי תמים בהחלט, לא שותה לא מעשן. ולא היה עוד זקן בתקופה הזאת! הגיע קצת מאוחר יותר בבקשה

למעלה