למה פה אין?

חצילע

New member
זה מוזר לחשוב

שפעם הוא תמים. ולא שמן. יו עידן$%!#%!# איזה מסכן. בטח בגן, כשכולם היו מטר ובמבה, אתה היית מטר 76 או משו. D: איזה ילדות טראומטית.

אמממממ

השבוע שעבר: -שיר השבוע (של שייגעצ):אבא עורך דין
....אתם לא רוצים לדעת למה - שיר השבוע (כללי):D.J.Eran Farhi-The Drill(Special Edit)...אני עשיתי
יצא בננננזזוווננהההה@#%&^$##*%# - אלבום השבוע:D.J.Eran Farhi CD-4 [?] חחחח לוידע דיסק שצרבתי על פול האוסים יפייייםםםםםםםםםם - מאכל השבוע:פטמות
.....אתם לא רוצים לדעת למה
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):עכשיו טובב....עכשיוב טובבבבב - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):אם חתול תמיד נופל על הרגליים......ופרוסה עם חמאה תמיד נופלת על הצד של החמאה......אז מה יקרה אם נמרח חמאה על הגב של החתול ?! [תחשבו על זה !!!!!] - צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם):כחול כהה......הרבה בנות אבל נפלתי בכל המתכונות......השיא שלי עומד על 64 הכי גבוה
- אמוטיקון השבוע:
חחחחחחחחחח - משהו שעשה לכם את השבוע:מאי הייתה אצלי
- משהו שהרס את השבוע:62 במתכונת בכימיה+64 במתמטיקה+57 בהיסטוריה=\ השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לסיים את הבגרות בכימיה !!!! זה מחררררררר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לפכוש את מאי -שיר שפתחתם איתו את השבוע:לא זוכר זה היה מזמן חחח -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:מאי
סתם:מה זה סתם ?!?!?! - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):אמממממממ לההההההההההאאאאאאאאאעעעעעעעעעע עזבו אותכם שטויות.....

JALULA2

New member
:\

- שיר השבוע של שייגעצ: אין - שיר השבוע (כללי):שוב לא שקט\רוקפור - אלבום השבוע:מחוץ לתחרות - מאכל השבוע:במבה, לא רק השבוע.. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "we dont need no education" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):אין - צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם):שחור - משהו שעשה לכם את השבוע: האמת שאין:\ - משהו שהרס את השבוע: דלקת גרון השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:יום חמישי:) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה טוב -שיר שפתחתם איתו את השבוע:לא זוכרת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אסתי סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

כי פה אין, זה למה XD

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): לקפץץ - שיר השבוע (כללי):Moonchild\King Crimson - אלבום השבוע: אווו... המממ... the court of the crimson king - מאכל השבוע: חחחחחחח שוקרן?! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): חחחחח שלא תדעו... - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "זה לא שאני גזענית.. אבל במלון היו יותר רוסים מאנשים" - צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): שחור אפל קשוח וחשוך XD - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: לדעת שבסוף יהיה סופ"ש - משהו שהרס את השבוע: לדעת שיש עוד הרבה זמן עד לסופ"ש :X השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סוף שבוע! סתם נו. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה טוב -שיר שפתחתם איתו את השבוע: או... ממ... תנו לי לשתות כנסיית השכל -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אהמ! לאדעת. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): מי שמוצא מה לעזאזל צריך לחפש בתפזורת הזאת, אני אסגוד לו

../images/Emo204.gif../images/Emo41.gif"יותר רוסים מאנשים!" ../images/Emo6.gif

ענקקקקקק XDXDXDXD חחחחחח אבל... לא צוחקים על רוסים

dsol

New member
איזה שבוע...._../images/Emo189.gif

- שיר השבוע (של שייגעצ): אין - שיר השבוע (כללי): skin receiver של Melissa Auf Der Maur
- אלבום השבוע: אמממממממ "בוקר טוב" של ירמי קפלן - מאכל השבוע: שווארמה בלאפה על חשבון בית ספר
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "מחר זה יקרה לי משהו טוב" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "קח קח גיבנת"
- צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): סגול - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: ההקלטות אתמול, היה כזה שולט ! - משהו שהרס את השבוע: כלום לבנתיים ונקווה שלא יהרס השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: עוד הקלטות ביום שישי
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אממ לא להשתעמם למוותר -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אסף אמדורסקי - יקירתי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: טוב
- תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): מליסה

B a m b o o k

New member
בוו

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): אממ את יפה - שיר השבוע (כללי): Anouk- my friend - אלבום השבוע: של אפרת גוש
- מאכל השבוע: אמ לאדעת - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): יש המון - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אממ שומדבר מיוחד - צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): אדום - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: אממ כלום\: - משהו שהרס את השבוע: חולה>< השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלום - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: משו שישבור את השיעמום התמידי שאני נמצאת בו -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לאדעת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יש המווווון
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

B a m b o o k

New member
../images/Emo2.gif באמת מה קרה לו?;[

אני אחזיר אותו!!!! תפוז כל הזמן מוחק לי דברים אני שונאת אותו!!!!

למעלה