למה פה אין?

Tin Doll

New member
I'm Here Without You, Baby

- שיר השבוע (של שייגעצ): אין - שיר השבוע (כללי): משינה - אהובתי, Coldplay - White Shadows, איפה הילד - לבן בחלום שחור - אלבום השבוע: אין ספציפי - מאכל השבוע: אה?
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לפעמים אני פוחד קצת, לאבד אותך פתאום." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אני אוהב אותך" - צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): אממממ כתום כהה? D: - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע:
- משהו שהרס את השבוע: לימודים ועבודה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
!!!!!11111אחדאחד!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיודיעו לי שכן תהיה אפשרות לעשות מתמט' מועד ב'/אצליח במתכונת ואגש למועד א' וזהו -שיר שפתחתם איתו את השבוע: "פרחים לבנים".. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

yardenbm

New member
מממ

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): לקפץ בכל העיר - שיר השבוע (כללי):Fall Out Boy-Grand Theft Autumn - אלבום השבוע: יוסלס no vaction from the world - מאכל השבוע:פופקורן - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): same story year ago (נו זה לא באמת ככה השורה אבל שמעתי לא נכון וזה ייותר מאפיין מהאורגינל) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אין כזה - צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): ירוק (גם כי הוא יפה וג םכי חרשתי על הבית חולים) - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: יציאה נוסטלגיה עם חברים ישנים - משהו שהרס את השבוע:עזבו השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לעבור ת'מתכונת מצפה שזה יגמר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אין -שיר שפתחתם איתו את השבוע: מאיפה לי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:סתם מישו אבל אנלא אראה אותו סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

חצילע

New member
להלהלהלהלהלהלהלהלה.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): את דומה לכלב. D: - שיר השבוע (כללי):יותר מידי. Taking Back Sunday - MakeDamnSure
. All that I got-The used. ועוד רבים אחרים שחרשתי עליהם את האמאמאמאמא. - אלבום השבוע:panic!at the disco. - מאכל השבוע:מממ. שוקולד? - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): יותר מידי. D: - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "זה כמו שכל מי שגם בצ'ילה הם צ'ינצ'ילות", "בואנה,הם באמת קצת פרוותים הצ'ילים האלה". - צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם):נו. D: ורוד פנינה. מזה? D: - אמוטיקון השבוע:
. P: - משהו שעשה לכם את השבוע:ממממ. - משהו שהרס את השבוע:ממממ. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לא יודעת?. D: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לא יודעת. D: -שיר שפתחתם איתו את השבוע:לא יודעת. D: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אותו.3> סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): תראו. D: סרקתי את הגרביים שלי. D: שומשום!1111

באיחור מתקדם ../images/Emo9.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):מה את מבשלת - שיר השבוע (כללי):B.Y.O.B - אלבום השבוע:FIRST IMPRESSIONS OF EARTH - מאכל השבוע:חלב עם קרונפלקס
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"השדים באים בלילה" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)זה מילה,סווידו - צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם):אפור - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע:אמ לאדעת - משהו שהרס את השבוע:הרבה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:רביעי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:רביעי -שיר שפתחתם איתו את השבוע:לאזוכרת:\ -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:כל מיני סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

../images/Emo121.gifלהלהלה

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ):אין - שיר השבוע (כללי):מממ בת יער
- אלבום השבוע:שירי חג ומועד ונופל-מאיר אריאל - מאכל השבוע:קורנפלקס
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"בסוף כל משפט שאתם אומרים בעברית יושב ערבי עם נרגילה" שיר כאב-מאיר אריאל - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): *עונג אוכל תות עץ לא בשל* אני: תאכל את השחורים עונג: אני לא אוהב שחורים
- צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם):כחול - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע:זיכרון מעגן מיכאל וירושלים
- משהו שהרס את השבוע:כלום השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:יום רביעי, רץ על הקצה, זהר, ליל והדיסק של אהד ביום שני:] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:כייף? - שיר שפתחתם איתו את השבוע:bil mon-bela fleck-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:זורייייייייייייי סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש)

למעלה