החוליה החלשה-Century Child

זוכר שאמרתי לך שאני מחבבת אותך אחרי מה שאמרת

על פיל פור יו? תשכח מזה!!! קודם פאנטום ועכשיו גם ביוטי אוף דה ביסט? $#$@E!@#E

phoenix2000

New member
זו דעה שלי

וחוץ מזה, BTC, EOAH, DTTW הם שלושה שירים טובים שהסיבה שהרוב אומרים שהם מאוסים זה רק בגלל שהם היו מספיק טובים בשביל שאותם אנשים ישמעו אותם שוב ושוב עד שבעצם כבר נמאס להם מהם. בערך כמו לאכול את המאכל הטעים בעולם במשך כל יום (אמ... שווארמה) ואז בסוף נמאס לנו ממנו. בלס דה צ'יילד הוא שיר מעולה ולא איכפת לי שהוא מאוס. זה לא הופך אותו לגרוע ואם יש יש שיר שלדעתי צריך לזכות פה זה השיר. אנד אוף אול הופ זה השיר הראשון ששמעתי של נייטוויש והשיר שבעצם הכיר לי את הלהקה אז אני קצת משוחד לטובתו. ודד טו דה וורלד זה פשוט שיר שלא נמאס לי לשמוע. אז מה נשאר לי להצביע פה? ED ו BOTB ולדעתי ED יותר טוב מBOTB אז לכן אני מצביע לBOTB.

The Cat Woman

New member
אני שומעת את BOTB כל יום כמעט

אפילו מספר פעמים ועוד לא נמאס לי ממנו. זה בגלל שהשיר הזה כזההההההה טוב!!!
אתה פשוט לא יודע להעריך שירים ארוכים, כנראה שנגמרת לך הסבלנות מהר... גם GLS זה שיר ארוך. איתו יש לך בעיה? בכל אופן, BOTB הוא פשוט שיר מדהים- מבחינת הכל. הוא כ"כ נייטוויש!!! חבל שאתה לא מקדיש לו זמן ולומד אותו קצת. שיר פשוט נפלא! אבל אני איתך בDTDW אני לא מבינה מה יש לאנשים פה נגדו, זה שיר ממש יפה... (אולי חוץ מההתחלה עם הקלידים שקצת מציקה)

phoenix2000

New member
דווקה GLS שיר ממש טוב אפילו שהוא ארוך

אין לי משהו נגד שירים ארוכים. פשוט אני לא אוהב את BOTB וזה שהוא גם ארוך זה בכלל מעיק.

phoenix2000

New member
אולי...

צריך לעשות ביטוח חיים, לכתוב צוואה, לחתום על תרומת איברים, לקנות חלקת קבר, ארגונים להלוויה. קיצר, עסק מסובך. אולי תעזרי לי עם חלק מהדברים? זה יזרז את התהליכים.

Super Alonit

New member
בתור זאת שהעיפה את השיר הכי טוב באלבום,

אין לך ממש זכות דיבור.

mary06

New member
Bless The Child../images/Emo128.gif

פעם רביעית. נמאס להצביע נגדו..

Brombit

New member
../images/Emo128.gif End Of All Hope ../images/Emo115.gif

כמה אלונה שילמה לכם כדי שתעיפו את הפאנטום???
במה היא איימה עליכם???
אין לי יותר מה לדבר אתכם עכשיו
ככה יוצא אפילו שאני תומכת בקארין...

למעלה