את מעיפה את השיר הכי טוב באלבום, ובאה אליי בתלונות?!
S Super Alonit New member 23/5/07 #40 כי את אוהבת את פאנטום האופרה../images/Emo6.gif זה כבר אומר משהו על הטעם שלך
B BrowN EyeD GirL1 New member 23/5/07 #42 זה אומר שיש לי טעם טוב ולכם לא.אתם סתם מעפנים שלא מבינים כלום
S Super Alonit New member 23/5/07 #43 הס! אל תתווכחי איתי קארין, אני תמיד צודקת! וברגע זה אני טוענת שאהבתך לפאנטום מוכיחה שיש לך טעם רע!
B BrowN EyeD GirL1 New member 23/5/07 #44 זהו,שאת לא תמיד צודקת../images/Emo3.gif והטעם שלי בכלל לא רע.כנראה שלך יש טעם רע אם את שונאת את פאנטום. ושקט!בזה נסתיים הדיון!
זהו,שאת לא תמיד צודקת../images/Emo3.gif והטעם שלי בכלל לא רע.כנראה שלך יש טעם רע אם את שונאת את פאנטום. ושקט!בזה נסתיים הדיון!
B Beyond The Veil New member 24/5/07 #62 ../images/Emo45.gif יהה ../images/Emo99.gif, וגם הקליפ שלנו../images/Emo3.gif
D danduuu New member 23/5/07 #51 Dead To The World../images/Emo128.gif יאללה העפתם כבר את כל השירים הכי טובים באלבום, היחיד שהכי טוב שנשאר זה BOTB, ואם הוא לא מנצח................................ אני וענבר עושות בכם לינץ' !!!!!!!!!!!!!!!
Dead To The World../images/Emo128.gif יאללה העפתם כבר את כל השירים הכי טובים באלבום, היחיד שהכי טוב שנשאר זה BOTB, ואם הוא לא מנצח................................ אני וענבר עושות בכם לינץ' !!!!!!!!!!!!!!!
P phoenix2000 New member 23/5/07 #54 ואם הוא כן מנצח... אני דורס כל אחד ואחד מכם עם האמר ישראלי (הכי כבדים שיש)