שרשור טרום הופעה

X Slider

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo220.gifשרשור טרום הופעה../images/Emo220.gif../images/Emo41.gif

אז ככה! מי שבא/ה - לסמן בנושא
/
. להוסיף בתוכן מאיפה, איך, אם יש לכם טרמפ פנוי, אם אתם צריכים טרמפ ובקיצור כל מה שקשור לסידורים של לפני ההופעה. הופעה מפציצה לכולם!!!

אאאז שאלות..../images/Emo127.gif

הם נחתו כבר אווו שהם באים במטוס נוסעים ב16:07 ???? ובאיזה מלון הםםם דן או אינטר??? גאד אני רוצה לדעת.

יסמיןןן

New member
אני מכירה מישהו שעובד בנתב"ג

והוא אמר שהוא ראה אותם שם, לפני כשעה וחצי שעתיים.

יסמיןןן

New member
הבנאדם הזה לא מכיר אותם טוב

אבל הוא טוען שהוא ראה אותם... אז אין לי מושג.. אני נוטה להאמין לו.

X Slider

New member
../images/Emo45.gif

מגיע מאזור נתניה, עם אוטו, ולמען האמת יש לי מקום אחד פנוי..
.

יסמיןןן

New member
../images/Emo127.gif אני באה! ../images/Emo13.gif

אני באה מאיזור ב"ש, אבל אין לי להציע טרמפ (האוטו מלא...) מה בקשר למצלמות?! עדיין לא הבנתי אם מותר או אסור להכניס מצלמה דיגיטלית רגילה! ואם כן - איך לדעתכן להחביא אותה בתיק?

LiHiLuSh

New member
אני וניקי../images/Emo45.gifרק באיזה שעה זה?

והכול אני צריכה פרטים פשוט לא הייתי אז לא יודעת כלום

LiHiLuSh

New member
אמ אני יודעת את זה חחח

התקבנתי יענ יהיה מפגש ליפני ההופעה עם כן באיזה שעה ואיפו? ואני לא צריכה את הקופות הכרטיס לידי ממש XD

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo127.gif

באאה ועוד איך באההההההההההה אני באה מאיזור גבעת שמואל(למרות שאני לא משם) במונית עם עוד 3 חברות . אבל אני אצא רק ב6 בגלל שבת .. ולזאת עם המצלמות תקשיבי לא יודעת אם מותר או לא .. אבל תשימי מעל המצלמה פדים או משו כזה כי ברגע שהשומרים רואים את זה אם לא יעיזו לחפור עוד! :p מקווה לראותכםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

יסמיןןן

New member
../images/Emo6.gif קרעת אותי!!!

לכסות את המצלמה בפדים... חח ענק.. נראה לי שאני אשים את המצלמה בתוך מן קלמר כזה, או שאני אטמין אותה בתוך איזה סווטשרט (אמא שלי החליטה להיות פולניה והכריחה אותי לקחת סוושרט, כאילו שיהיה קר....) אז נראה לי שלא ימצאו אותה :/

LiHiLuSh

New member
חח חחח חח אאני גם לוכחת מצלמה

ושמה אותה בתיק עם כול החטיפים למה מי יחפור לי בחטיפים XD

TaaaaaaaaaaL

New member
חחחחחחחחחחחXD

אבל באמת נראלי יהיה קר ..! גמאני אביא סווצ'רט ..! עזבי את זה שאני באמת פולניה .. כאילו חצי או רבע משו כזה !

למעלה