שרשור טרום הופעה

PerfectSP

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo190.gif

איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!@#$%^&*)*&^%$#@ אינ באה עם חברה שלי,ההורים שלה מביאים שלי מחזירים
אני בחור 'צור הדסה' היא בחור 'בית נקופה' שזה בכלל מרחק של חצי שעה אחד מהשני אבל מילאXD אההההההההההההה@#$%^&* DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD: באה ב-12

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifיסמיייין אני פוגשת אותך שם D:

בואי למסנD:

LiHiLuSh

New member
רגע אז אנחנו לא ניפגש =/

או שכם מקוה שכן ויש לך את המספר שלי ואני שם ב 11

MAY STAR

New member
ל- mrs kaulitz!

:) איפה גרת במעלה אדומים? לפני כמה זמן עזבת..? XD בהיי

Mrs Kaulitz

New member
עונהD:

עזבתי לפני כ-5 שנים וגרתי ברחוב מבוא הגבים...ליד הנחלים..למדתי בממלכתי ג' עד כיתה ד'.. יו כמה שאני מתגעגעת..אני כנראה אקח אוטובוס ואסע לשם!:p

MAY STAR

New member
:)))))))

תחזרי לפה נחמד פה... תבואי בכיף... אבל בדרך תודיעי לי אולי ניפגש ... חחח XD יאללה בהייי ... ! ניפגש מחר/היום!! בהופעה!!! לכל מי שרוצה אייסי--> 316421410

MAY STAR

New member
:(

משעמם לי יש פה מישהו שאפשר לדבר איתו??? תענו בבקשה!.. השעמום אוכל אותי!.....

Leb Die Sekunde

New member
../images/Emo127.gif באה..

אני באה וחברה שלי גם.. בקשר לחן אני כבר לא יודעת היא לא מדברת איתי.. יש לי עוד תי חברות שבאות בהסעה מאורגנת.. עם חן[רוק דיס פארטי] דברי איתי דחוףףףףףףףףףףףףףףףףף

My Real Aviv

New member
אני לא באה .........

אין לי עם מי , אין לי איך , אין לי כסף , וכשהיום דיברתי עם ההורים שלי הם אמרו שהם מסכימים לי , אחרי שבוע שלם שהצקתי להם , עכשיו את נזכרו ? ! כשמחר ההופעה ?????? יופי . ]=

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif../images/Emo45.gif

ניראה לי אני אצטרף רשמיתD:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifמהתניקית?XDD

תסבירי מהזה ואני אגיד לך אם כן או לא P:

למעלה