שרשור טרום הופעה

LiHiLuSh

New member
חח גם אני פולניה

טוב לפחות רבע חח ויש בי עוד הרבה מרכיבים XD ואני גם ביא אהא אני יביא אדום XD *נידחפתח=חפרתי*

אורלוש5

New member
שאלה בבקשה תענו!!!

למישו או מישהי יש כאן טלפון פלאפון אייסי של מארגני הסעות לבאר שבע? זה נורא חשוב!!! בבקשה!!!!!!!!

../images/Emo45.gifאעאעא כל כך מתרגשתתת ../images/Emo127.gif

מיה מתל אביב, באה במכונית של אמא\אבא D: רק מה, אני מתכננת לבוא לשם בערך ב-12 וחצי 1 כי אבא שלי החליט שמחר זה יום נפלא להזמין את האחיינים שלי אליי (ושתבינו שהם 4 יצורים קטנים) דווקא מחר! ואני כנראה לא אוכל לצאת לפני אלא אם כן ואני אגיע עם תמר (שהיא גם מעריצת טה שלא רשומה לפורום אבל היא איתי בבצפר שכבה מתחתי), אז אולי אני אצליח לתפוס טרמפ יותר מהיר מאבא\אמא.

Mrs Kaulitz

New member
../images/Emo45.gif

אניייי באה מאזור גבעת שמואל עם אחותי התאומה ואנחנו הולכות לראות שם את אליייי ולידרייי ושירושש:] וואני מתה מהתרגשות! אה ויצא לנווו לבבות בני זונה@#%$^

כמובן שעשינו לב כבר D:

אממ אני לא יודעת איך קוראים לזה.. אבל חומר קשיח כזה.. לא קרטון, יותר קשיח מקרטון

ttrr1

New member
../images/Emo45.gif X slider! אני יכול לסוע איתך מנתניה?...

וואי !! זה ממש ממש ממש חשוב לי.. פליז.. אני גר בפולג. אם כן, תגיד לי אם אתה יכול... באיזה שעה ואיפה נקבע. האיי סי שלי: 205036070 טלפון: 0528405630 תודה תודה תודה תודה P: צ'או בינתיים.

animfanatic

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif שלוש בגלל שאני מגיעה עם

אחותי ובת דודה שלי. אין מקום פנוי אבל אבא שלי מקפיץ אותנו להופעה...

super girl 15

New member
צריכה טרמפ מאשדודדדד... ../images/Emo2.gif

ולהגיע ב5 בשביל הכרטיס שמחכה לי שם..

LiHiLuSh

New member
עם היית אומרת את זה ליפני יום הייתי יכולה

לעזור לך..

למעלה