adii1201

New member
סייב זה שמור

JPG זה הפורמט. יש לך קובץ של תמונה, נגיד עדי אז זה יכול להיות עדי.JPG או עדי.BMP או עדי.GIF וכו' וכו'. הקובץ הקטן ביותר ובאיכות הטובה ביותר הוא JPG ואז כשאת נכנסת לצייר ועושה לו שמור יש לך את שם הקובץ ושורה מתחת יש לך "שמור כסוג" או משהו כזה ואת פשוט בוחרת ב-JPG

../images/Emo163.gifלא קראתי את זה נכון

תודה עדידוש, איך שאני מסיימת לנקות את הבית (
), אני בודקת את אדל ומנסה להעלות תמונה.

adii1201

New member
בשמחה../images/Emo24.gif

וואי כולם קוראים לי בשמות חיבה של אמא
בהצלחה בניקיונות

adii1201

New member
יו איזה פשוש!!! איזו ילדה חמודה../images/Emo99.gif../images/Emo57.gif

עדידוש! אני מכירה את אדל!!

וואי היא מדהימה, אני מזמזמת אותה כבר שבועיים (לא ידעתי שזו האדל. יש לה קול מדהים, ששמעתי את השיר המזוזמם, חשבתי לעצמי שאין הרבה זמרים שיכולים להחזיק שיר רק עם פסנתר והקול שלהם בלבד - חייב כישרון עצום לזה. מי לייק!

adii1201

New member
אוי ביג ביג לייק../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

איזה שירים את מכירה? יש לה 2 דיסקים שנמצאים אצלי בריפיט כבר הרבה מאוד שבועות
היא בת 21 (היא ממש נראית בת 40
) והיא הייתה מעלה שירים שלה למייספייס ואז מישהו גילה אותה
כפרות עליה

רק בזכות הקישורים שלך הבנתי שאני מכירה אותה

יכול להיות שיש לה עוד שירים שאני מכירה ואני רק לא יודעת שזו היא. ודרך אגב, היא לגמרי מזכירה את השירים של האנטומיה.

adii1201

New member
השירים שלה היו באנטומיה../images/Emo6.gif

בפרק 18 או 17, זה שלפני המיוזיק אבנט בקיצור
היה בהתחלה עם אלכס בטריילר את Rumor Has It שלה שהוא פשוט שיר קופים גאוני!! (http://www.youtube.com/watch?v=Ti3t7MAwaaM) ואני לא הפסקתי לשיר את השיר הזה עד שהם הפסיקו אותו בפרק ואז קלטתי שלא ראיתי כלום ממה שקרה כי הייתי כל כך עסוקה בלהתלהב מזה ששמו אדלללללל ולשיר את השיר
ואז התחלתי מההתחלה
ואז בסוף הפרק הם שמו את Someone Like You שהוא יצירה גאונית לדעתי
בכל מקרה, מומלץ בחום להקשיב לכל השירים שלה
האהובים עליי הם: Someone Like You (לינק היה בהודעה הראשונה על אדללללל
) ו- Turning Tables http://www.youtube.com/watch?v=dx7sLNyIeQk ו- Don't You Remember (שאני בדיוק עושה קליפ לינטום איתו
) http://www.youtube.com/watch?v=UkM6Uq0-0dI&feature=grec_index ו-Set Fire To Rain http://www.youtube.com/watch?v=FlsBObg-1BQ והיא חידשה את לאבסונג של דה קיור אם אני זוכרת נכון, וגם את זה היא עושה נהדר
בקיצור אם את רוצה את האלבומים שלה בדרכים שאני לא אפרט כאן, תשלחי לי הודעה בפרטי אני אשלח לך
כפרעל הקול שלה איזו זמרת מוכשרת היא
ואגב, אני מתה על המוזיקה של האנטומיה של גריי! דה פריי, וסנואו פטרול ובקיצור יש להם שם מוזיקה ממש ממש איכותית! אני חושבת שזו הסדרה עם הפסקול הכי מצליח!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה מסביר למה היא הזכירה לי

את האנטומיה, ולגמרי איתך, הפס קול של האנטומיה הוא המוצלח ביותר לסדרות, אחריו הפס קול של באפי. כפעליך
איזו השקעה הבאת בהודעה
טוב, אני חולה ומאוהבת בקיור, ואני זוכרת את הביצוע שלה, הוא מדהים!

adii1201

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

האמת שאני לא ראיתי את כל באפי, אני לא ממש בכל הקטע העל טבעי, אבל יצא לי לראות פה ושם פרקים. אני לא זוכרת כלום מהפס קול אבל
בשמחה
אוי כן זה שיר מדהים
היה לנו קטע, לאח שלי ולי. הוא התחיל לשמוע אדללללל בגללי והוא דיבר איתי איזה יום אחד בצ'אט של הג'ימייל והוא אמר לי שמעבר לסאמוואן לייק יו יש עוד שירים שהם יפים ואז הוא אמר לי את טרנינג טייבלז, דונט יו ריבמבר וסט פייר טו דה ריין. ואז אני כתבתי לו "אבל אתה יודע שלאבסונג זה לא שלה נכון?" ובאותה שנייה בדיוק שאני שלחתי קיבלתי ממנו "אבל את יודעת שהיא חידשה את לאבסונג נכון?"

UHUstick

New member
../images/Emo217.gifאז הייתי

בהופעה של אדל. הגעתי באיחור יחסי (אירחתי אנשים בביתי והם סירבו להתפנות עד שאיימתי שאם הם לא עוזבים הם צריכים לבוא איתי ברכבת למנצ'סטר) ועדיין לא הרגשתי שזמני נוצל כהלכה. היה בסדר. לא וואו. לא הייתי הולך בשנית.

Robin Sparkles

New member
אז ככה...אנשים יקרים!!!!!!

אין לי חיים!!!!! ועד שיש לי קצת זמן אני מנצלת אותו כדי לישון
אבל כמובן שאני ממשיכה לראות דספרט (שד"א ההבעת פנים של גבי בסוף הפרק האחרון
) אני נכנסת לפה תמיד,לא שכחתי אתכם

UHUstick

New member
../images/Emo217.gifוואלה

הצגתי את עצמי מספר רב של פעמים. אני מוכן להציג פעם נוספת תמורת סכום נאות... מכיוון שאני יוצא לחופשה בשישי ובי נשבעתי שאני ל-א מתעסק בעבודה במהלך החופשה (דספרט=עבודה), אני לא אגיב לשירשורים שיפתחו (וכמו כן לא אצפה בפרק) עד שובי. תאלץ להעזר בסבלנות...

../images/Emo41.gif../images/Emo207.gif"אחיות" (לא אחים ואחיות)

השבוע התחילו שידורים חוזרים של סדרת נעורי "אחיות", עכשיו התיישבתי לראות, מעניין אם הקסם עדיין שם. אני זוכרת שממש אהבתי את הסדרה הזו, הקסם והיחסים בין האחיות. מישהו צופה? צפה?

ליטל Lital

New member
הייתי צופה פעם, מזמן מזמן...

אני כבר לא זוכרת את הסיפורים, רק שהכי אהבתי את טדי ושדרך הסידרה "היכרתי" את ג'ורג' קלוני (שאז באמת היה שווה
).

יוו, אני לא זוכרת אותו משם

היום ראיתי את 2 הפרקים הראשונים שפרנקי התחילה לצאת עם הבעל לשעבר של סיליה וורד (איך קוראים לה בסדרה?), זה קצת היה פחות קסום, אבל כיף להזכר.

למעלה