ליטל Lital

New member
מצאתי תזכורת במיוחד בשבילך...

בכלל, לסדרה. קלוני בסרטון השלישי בכתבה - enjoy! (אגב קראו לה טדי)

snavgm

New member
איפה זה משודר? השידורים החוזרים?

זן סידרה שממש אהבתי בילדות. . מעניין אם תעמוד במבחן הזמן-והבגרות שלי.. אהבתי את סילה וורד במיוחד.. האם זה עדיין קסום? טאיפה אפשר לראות את זה?

adii1201

New member
שום חבל../images/Emo6.gif יש כל כך הרבה יותר סדרות ביס

אני מבטיחה לך שיהיה לך יותר קל להשיג את הסדרות שאין ביס מאשר את הסדרות שיש

snavgm

New member
יש לי בדיוק שאלה בנושא YES ן HOT

השבוע מסתיים לי חוזה 3 שנים עם YES. אני כבר 10 שנים איתם. רגילה אליהם ול YES MAX החביב שלי- לא יכולה בלעדיו.. אבל- HOT הציעו לי הצעה מאד הטרקטיבית- זולה ב 80 ש"ח מYES עם שני ממירים מקליטים HOT MAGIC וממיר HD. יש לי גם טלפון וגם כבלים של HOT- וזה מפתה להוסיף גם TV אבל מעולם לא ראיתי את ההיצע של HOT שאלתי= האם שווה להחליף את YES ולעבור לHOT בשביל החסכון?מה בHOT מול YES?

CharmedRulez

New member
בהוט יש סטארט אובר שזה דבר מטורף

ומדהים. וגם ויאודי.... והמג'יק שלהם מעולה. ויש את הסדרה אחיות גם ביס בייס.

snavgm

New member
גם בYES יש.

אבל רק אם התחנה עמדה על זה- ניתן לחזור 90 דקות אחורה לתחילת הסרט. אם רק העברת ערוץ ואתה בסוף סרט- אי אפשר. הHOT הסטארט אובר זה בכל מצב? גם אם הרגע העברת ערוץ והסרט בסיומו? לYES יש גם VOD . VOD זה לא בתשלום ב HOT? איפה יש את אחיות ב YES?

CharmedRulez

New member
בכמעט כל הערוצים של הוט יש סטארט אובר.

בממירים רגילים. לא רק בממירים של VOD. אמרתי - יס בייס.

adii1201

New member
חד משמעית לא!!!!

אין שום דבר לראות בהוט!!! כל הסדרות הטובות יש ביס. כל הסרטים שיש בהוט יש גם ביס, אין לך בכלל בשביל מה לעבור!

לדעתי, שורה תחתונה צריכה להיות המחיר!

הרי לשניהם ממירים מקליטים (של הוט מקליט אבל לא HD, בשביל זה צריך ממיר HD והוא לא מקליט), לשניהם סרטים לעיתים טובים ולעיתים פחות. לשניהם סדרות ומה שאין לאחד מהם יש במחשב..... אז נראה לי שזה רק עניין של מחיר. אני בהוט, כבר רגילה אליהם, נוח לי עם מה שיש, נוח לי עם המג'יק, ונוח לי עם המחיר, ומה שאין לי - יש לי במחשב.

adii1201

New member
כן ולא../images/Emo3.gif

כלומר אני מסכימה עם מה שאמרת אבל אני נמצאת אצל חברות שלי שיש להן הוט ואנחנו תמיד נוברות בכל הערוצים ולא מוצאות מה לראות. ושלא תביני אותי לא נכון, יש לאבא שלי איזה מבצע הזוי משהו שנותן לנו את כל הערוצים בחינם. גם אצלי אני מזפזפת מיליון פעם בניסיון למצוא מה לראות. הקטע הוא שבסופו של דבר תמיד נופלים על עוד איזו סדרה טובה שאפשר לראות בטלוויזיה, אפילו אם זה שידורים חוזרים. ואני מצטערת, בהוט אין להם את זה. כל הסדרות הטובות נמצאות ביס. וזה נכון שיש במחשב, אבל לפעמים את סתם רוצה לרבוץ מול הטלוויזיה.. אגב, יש מצב גם שאני שומרת חסד נעורים ליס כי בזכותם הכרתי את דספרט

טוב, בגלל זה אני מקליטה ערמות של חברים

ובנות גילמור. איזו באסה שנגמרו השידורים החוזרים של גילמור
אולי בגלל שלא היה לי אף פעם יס אני לא יודעת איזה סדרות יש ומה אני בעצם מפסידה.

adii1201

New member
אהא../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בנות גילמור
וכמובן חברים
אבל אגב, את שניהם יש ביס!! וואי מה אין ביס

snavgm

New member
האם יש בHOT סדרות שוות?

אז זהו. שגם אני מכירה רק את YES ויש לי חסד נעורים אליהם בגלל 10 שנים וגם בגלל המצאת הYES MAX המדהים שנתן לי שנים נפלאות.של צפיה איכותית במה שרציתי ויש את דספרט כמובן. שבינקו אני רואה במחשב בגלל אמריקה... השאלה היא: -אם זה שניתן לראות הכל במחשב- כמעט.. - ומדובר בחסכון כספי ניכר -ובהנחה שאני רואה בעיקר סדרות ולא סרטים ב TV האם יש בHOT איכות כמו בYES? אגב- "אחים ואחיות" משודר רק ב HOT וגם "אבודים" לא שראיתי אותם.

adii1201

New member
תראי, תכלס לפי מה שאת אומרת

אז אל תעשי לא יס ולא הוט
תישארי עם ערוצים 1,2 ו-10, כי ממילא את רואה במחשב. ככה תחסכי הרבה מאוד כסף
אח שלי למשל, אין להם טלוויזיה בבית. הם קנו טלוויזיה, חיברו אותה למחשב והם רואים הכל כולל הכל מהאינטרנט. סדרות הם מורידים, חדשות וכו' אפשר לראות באתרים של הערוצים (1,2 ו-10) רדיו גם יש באינטרנט. בקיצור, כל מה שאת רוצה יש שם. כמו שאמרתי, אני אישית לפעמים מעדיפה לרבוץ מול הטלוויזיה במיטה ולראות משהו טוב ולפי מה שיצא לי לראות, רוב הסיכויים שאני אמצא משהו טוב לראות ביס לעומת בהוט. וכן, זה בין הסדרות הבודדות שהוט הצליחו לקנות לפי שיס השתלטה גם עליהן

snavgm

New member
לא לא- אני חייבת טלויזיה

לא הכי שולטת בהורדות מהאינטרנט- שאני אבטל TV ואשאר רק עם הרשת. אני בקושי מורידה את דספרט ורואה אוןליין עם מלא הפרעות..אז חוץ מדספרט- אני לא רואה במחשב בכלל- רק ב TV!! אז אני צריכה TV. ומשהו מקליט.- כי מקליטה לי סדרות וסרטים. ומעדיפה מהTV לא יודעת למה.ץ אי מתמהמת- אבל נראה לי שאחתום שוב עם YES רגילה אליהם. ויש להם יס סבבה - עם מלא סרטי ילדים- שהבן שלי אוהב. וערוץ דיסני וניקולודיון וערוץ הילדים.

אאל"ט יש את הערוצים האלה גם בהוט

ויש גם את VOD שלהם רק של ילדים, ויש שם המון סרטים ותוכניות לילדים ונוער. (ולנו יש שידורים חוזרים של מכושפות - שזה כבר שווה!), ראיתי שהם הביאו גם ל VOD את מרפאה פרטית.

adii1201

New member
../images/Emo6.gif אהא!

טוב אני לא יודעת מה להגיד לך
אני בטענה שעדיף לשלם ליס קצת יותר. מה גם, שלדעתי יס לא היו לוקחים יותר לו הם לא היו יותר טובים. הוט ככל הנראה זולים יותר כי הם צריכים מנויים. ככה לרוב עובד השוק.

אז ככה../images/Emo13.gif

מה שאני רואה או מקליטה: גילמור (אני מאמינה שהם יעשו עוד סיבוב) קוגר טאון - לדעתי סדרה מצחיקה מאוד, קורטני קוקס היחידה שהצליחה להרים סדרה ולהשאיר אותה. CSI רגיל, מיאמי וניו יורק (למרות שהם ברצף של שידורים חוזרים, מקווה שיחזרו בקרוב), בערוץ אחד יש את וגאס העונה הראשונה. גדולה מהחיים - נגמרה העונה הראשונה, אני לא יודעת מה קורה עם העונה השנייה, אבל אהבתי מאוד את הראשונה. שקרניות קטנות
(אני מעדיפה במחשב) אחת שיודעת.(מחשב) מזל סרטן - עוד לא יצא לי לראות, אבל אני בטוח אתחיל, שמעתי שהיא ממש טובה. אני חושבת שזהו.

למעלה