תשובה נכונה שאלה מס´ 8, ציטוט: "It ain´t over until it´s over."
G gabrielle New member 1/12/02 #81 Kia Ora ניראה לי שזה אומר " שלום " בניו זילנדית וכן אני יודעת שאין שפה כזאתתתתתתת
N *neta* New member 1/12/02 #82 ניו זילנדית lol מאורית..וכן זה אומר שלום שאלה מס´ 10 ציטוט: "For crying out loud! What century are you living in?!"
ניו זילנדית lol מאורית..וכן זה אומר שלום שאלה מס´ 10 ציטוט: "For crying out loud! What century are you living in?!"
G gabrielle New member 4/12/02 #138 טוב... זה מרגש לחלוטין... והמבין יבין למה... LYRE LYRE HEARTS ON FIRE - זינה אמרה. הגיע הזמן- אלוהיייייייייייייייים- כואב לי הראש כבר!!!
טוב... זה מרגש לחלוטין... והמבין יבין למה... LYRE LYRE HEARTS ON FIRE - זינה אמרה. הגיע הזמן- אלוהיייייייייייייייים- כואב לי הראש כבר!!!
N *neta* New member 4/12/02 #140 תשובה נכונה ! שאלה מס´ 11: מי הייתה הכפילה הראשית של לוסי בעונות 1-2?
G gabrielle New member 7/12/02 #157 טוב אני מתה... אין לי כוח יותר לחפש אני נכנעת לתשובה שנראת לי הכי הגיונית .... Geraldine Jacobsen
N *neta* New member 7/12/02 #158 תשובה.. מסקרן הא ירדן? נכונה ! ושאלה הבאה...אילו שלושה תפקידים לוסי שיחקה בהרקולס?
N *neta* New member 8/12/02 #204 תשובה נכונה ! באילוזיה זינה וגבריאל נלחמות נגד האויב הבלתי נראה הזה,מיהו?
ב ברודי New member 8/12/02 #226 בערך זה היה מינג טיאן שסימל את הכעס או שמא זה היה השקר...כבר שכחתי...
G gabrielle New member 8/12/02 #227 לא זה השנאה... השנאה היא האויב הכי גדול בינהן... ג´י איך לא ידעתי? הרי זה ברור כשמש.