סליחה, זו שאלה חמישית
N *neta* New member 27/11/02 #6 שאלה 1 לתמר.. דיסקליימר: Death almost died during the production of this motion picture
ז *זינה* New member 28/11/02 #18 חחח ../images/Emo6.gif סורי לא הייתי פה עד עכשיו... Looking Death In The Eye דיסקליימר ענק... פרופ´ סוורוס סנייפ
חחח ../images/Emo6.gif סורי לא הייתי פה עד עכשיו... Looking Death In The Eye דיסקליימר ענק... פרופ´ סוורוס סנייפ
N *neta* New member 28/11/02 #19 תשובה נכונה ! קבלי שאלה מס´ 2, ציטוט: Well, that´s your problem! I´m not a virgin anymore
ז *זינה* New member 7/12/02 #159 ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifעצוR../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif היא עדיין לא פרשה...!!! האם הכוונה ל: “Well, there’s your problem. I’m not a virgin anymore.” מהטיטאנים? שגבריאל אומרת?? כי אם כן... אם כן... יהיו פה מכות!!! לא יכולתן לתת לי משהו *יותר* ישן?! סוורוס סנייפ
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifעצוR../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif היא עדיין לא פרשה...!!! האם הכוונה ל: “Well, there’s your problem. I’m not a virgin anymore.” מהטיטאנים? שגבריאל אומרת?? כי אם כן... אם כן... יהיו פה מכות!!! לא יכולתן לתת לי משהו *יותר* ישן?! סוורוס סנייפ
ז *זינה* New member 7/12/02 #169 חחח קטע מעולה! ../images/Emo45.gif בסיכת הראש שלאו מה נתנה לה. סיכת ראש, בהגדרה מחדש... סנייפ
ז *זינה* New member 7/12/02 #171 למה הכוונה? סדרה? עונה? מזג אויר? תקופה? מקום? בכל מקרה... זינה הנסיכה הלוחמת, עונה 5, בשלג, התקופה של זינה, רומא. סנייפ
למה הכוונה? סדרה? עונה? מזג אויר? תקופה? מקום? בכל מקרה... זינה הנסיכה הלוחמת, עונה 5, בשלג, התקופה של זינה, רומא. סנייפ
N *neta* New member 7/12/02 #172 lol תשובה נכונה ! הכוונה הייתה למקום שאלה מס´ 6: איזו אמזונה הפכה לאלה אחרי שאכלה אמברוזיה?
ז *זינה* New member 7/12/02 #175 סיירין ו... שם האב שנוי במחלוקת... חלק אומרים ´אטריוס´ וחלק ´אוריסטיס´. ופעם מישהי כאן גם נתנה לזה הסבר, אני בכל מקרה הולכת על ´אוריסטיס´. סנייפ
סיירין ו... שם האב שנוי במחלוקת... חלק אומרים ´אטריוס´ וחלק ´אוריסטיס´. ופעם מישהי כאן גם נתנה לזה הסבר, אני בכל מקרה הולכת על ´אוריסטיס´. סנייפ
N *neta* New member 7/12/02 #177 תשובה נכונה ! באיזה פרק ג´וקסר שיכנע את גבריאל שהם נאהבים? (לא עם הדגים!!)
ז *זינה* New member 7/12/02 #178 אוקיי... לדעתי זה הפרק: Forget Me Not, שהוא הקריא לה את המגילות והוסיף ברוחב לב פרטים שונים... סנייפ