הקורבן!

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifהקורבן!../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif

הנה עוד שרשור של 'הקורבן' יוצא לדרך.
לא זוכרים את החוקים?! בכל פעם [פעמיים בשבוע – ימי רביעי ושבת] השרשור יוקדש לגולש אחר בפורום, ואתם תוכלו לשאול אותו שאלות. הרבה שאלות. מכל סוג. כל מה שעולה על דעתכם. והוא יהיה חייב לענות.
הקורבן שלנו הפעם הוא... היא... hadarinke!!!! הדר היא בת 14, מקריית אונו. אתם מוזמנים לשאול אותו את כל שעולה על רוחכם. הקורבן הקודם היה עופר, וזה הזמן להגיד לו תודה רבה.
ועכשיו... היכון... הכן... שאל!

שאלות כלליות...

שלום לך
מה שלומך? את שומעת עכשיו מוזיקה? איזה שיר? דיסקים – מקוריים או צרובים? מה הצלצול שלך בפלאפון? מה הצבע האהוב עלייך? והמאכל? והחיה?
מעשנת? שותה? מנגנת על משהו? אם כן, על מה? באיזה עוד פורומים את כותבת? נכון שהפורום הזה הרבה יותר מגניב מהם?
טובנו, אני אסיים עכשיו... ואתן לאחרים לשאול.

hadarinke

New member
:)

שלום לך מה שלומך?שלומי מעולה! את שומעת עכשיו מוזיקה? איזה שיר? שיר של קווין-DONT STOP ME NOW דיסקים – מקוריים או צרובים?מקוריים!!B| מה הצלצול שלך בפלאפון?הכוס הכחלה-עברי לידר. מה הצבע האהוב עלייך?אדום
והמאכל?סושי, צ'יפס, ספגטי!!
והחיה?הדג שלי עובדיה, והכלבה שלי בוטן! מעשנת?לא!!! שותה?מדי פעם... מנגנת על משהו? אם כן, על מה?ניגנתי על גיטרה עד אמצע ז', ובלי קשר גם על אקורדיון,חלילית,ואורגן באיזה עוד פורומים את כותבת?צופים
נכון שהפורום הזה הרבה יותר מגניב מהם:אולי, לא משווה

shiratel

New member
My Hafira

זה או זה?
עפרה חזה או ירדנה ארזי? בריטני או כריסטינה? פלאפל ושווארמה, ג'חנון ומלאווח או ספגטי ורביולי? הליכוד או העבודה? עט או עפרון? אדום או כחול? סגול או ורוד? כלבים או חתולים? מחשב רגיל או נייד? רטרו (מוזיקה ישנה) או מוזיקה עכשווית? רוק או פופ? יס או הוט? סלקום, אורנג' או פלאפון? פורומים או צ'טים? אייסיקיו או מסנג'ר? ערוץ 2, 10 או 1?
מה יותר גרוע?
לשתות או לעשן? שחורים או פצעונים? מתכונת או בגרות? תיכון או יסודי? ספאם במייל או אנשים לא קשורים ברשימת קשר באייסי/מסן? טלנובלה או ריאליטי?
תוכניות טלוויזיה שאת רואה או ראית?
(סמני
או
) האלופה/השיר שלנו? השמיניה/ראש גדול? הפיג'מות? האדומות? ארץ נהדרת? מועדון לילה? הישראלים? הכל דבש? מרחק נגיעה? פרויקט מסלול? חברים? ג'ואי? סקס והעיר הגדולה? ניפ/טאק? אבודים? האוס? נשות הכדורגלנים? ערב טוב עם גיא פינס? מי רוצה להיות מיליונר? הכספת? 1 נגד מאה? האם אתה חכם מתלמיד כיתה ו'? מסודרים? סופר נני?
סתם שאלות
מגמות שלקחת? כמה יח"ל לקחת במתמטיקה? כמה יח"ל לקחת באנגלית? איזה מגמה אין אצלך והיית לוקחת אם יש לך? סגנון מוזיקה אהוב? שומעת מוזיקה ישראלית? 5 זמרים/להקות שאת שומעת? 3 אלבומים שאת טוחנת? מישו שאת סוגדת לו? אוהבת את איפה שאת גרה? רואה ערוץ E ו/או הוט בידור ישראלי? רואה MTV למיניהם/VH1 למיניהם/ערוץ 24? היית אומרת על עצמך שאת יפה? היית אומרת על עצמך שאת חכמה? היית אומרת שאת טובה במה שאת עושה? את מנהיגה חברתית? אוהבת את החיים? ושאלה לסיום: לאיזה הגדרה חברתית את הכי מתקרבת? אימו/מטאליסטית/פקצה/פרחה/פריקית/פריקצה/חנונית

hadarinke

New member
וואו :)

זה או זה?זה עפרה חזה או ירדנה ארזי?אף אחד! בריטני או כריסטינה?בריטני...חח סתם! פלאפל ושווארמה, ג'חנון ומלאווח או ספגטי ורביולי?שווארמה ורביולי הליכוד או העבודה?לא מפלגתית! עט או עפרון?עפרון חודים אדום או כחול?אדום סגול או ורוד?סגול כהה כלבים או חתולים?כלבים מחשב רגיל או נייד?נייד, אבל לא כזה משנה... רטרו (מוזיקה ישנה) או מוזיקה עכשווית?ישנה...נירוונה, קווין, ועוד שליטה! רוק או פופ?שאלה קשה...נלך על רוק יס או הוט?הוט סלקום, אורנג' או פלאפון?יש לי פלאפון אז... פורומים או צ'טים?פורומים.. אייסיקיו או מסנג'ר?מסנ' ערוץ 2, 10 או 1?22. מה יותר גרוע? לשתות או לעשן?לעשן שחורים או פצעונים?שחורים...בעעע מתכונת או בגרות?אני בכיתה ט' אבל אמרו לי שמתכונת. תיכון או יסודי?תיכון:'( יסודי זה כזה קל! ספאם במייל או אנשים לא קשורים ברשימת קשר באייסי/מסן?השני.
טלנובלה או ריאליטי?טלנובלה תוכניות טלוויזיה שאת רואה או ראית? (סמני V אוXV ) ( Vזה מתי שיוצא) האלופה/השיר שלנו?X השמיניה/ראש גדול?X הפיג'מות?V האדומות?X ארץ נהדרת?V מועדון לילה?V הישראלים?X הכל דבש?X מרחק נגיעה?X פרויקט מסלול?X חברים?V ג'ואי?X סקס והעיר הגדולה?VX ניפ/טאק?X אבודים?VVVV האוס?V נשות הכדורגלנים?X ערב טוב עם גיא פינס?VX מי רוצה להיות מיליונר?XV הכספת?VX 1 נגד מאה?VX האם אתה חכם מתלמיד כיתה ו'?XV מסודרים?VX סופר נני?VX סתם שאלות מגמות שלקחת?אני רוצה פסיכולוגיה\סוציולוגיה או אדריכלות כמה יח"ל לקחת במתמטיקה?נראה לי שאני אקח או4 או 5 כמה יח"ל לקחת באנגלית?אני אקח 5 איזה מגמה אין אצלך והיית לוקחת אם יש לך?אין לי מושג! סגנון מוזיקה אהוב?פופ רוק שומעת מוזיקה ישראלית?כן 5 זמרים/להקות שאת שומעת?קווין,מיקה,נירוונה,עברי לידר,יוני בלוך 3 אלבומים שאת טוחנת?חח החדש של מיקה,קווין האוסף,גרין דיי-אמריקן אידיוט:-O מישו שאת סוגדת לו?עברי לידר! אוהבת את איפה שאת גרה?בערך רואה ערוץ E ו/או הוט בידור ישראלי?עדיף E רואה MTV למיניהם/VH1 למיניהם/ערוץ 24?בדרך כלל לא רואה ממש, הכל הפך לראפרים ופקאצות! היית אומרת על עצמך שאת יפה?לא, אני בסדר היית אומרת על עצמך שאת חכמה?כן:) היית אומרת שאת טובה במה שאת עושה?תלוי מה אני עושהD: את מנהיגה חברתית?חחחח ממש לא...טוב נו, מדי פעם אוהבת את החיים?והם אוהבים אותי, או שלא. רק שטוב לי ושאלה לסיום: לאיזה הגדרה חברתית את הכי מתקרבת? אימו/מטאליסטית/פקצה/פרחה/פריקית/פריקצה/חנונית: אני אימואית פאנקיסטית מטאליסית רוקסיטית פריקית פריקצה!!!!!!!!!!!!!אני הדר.B| אין לי הגדרה!

Black Jane

New member
הדר../images/Emo13.gif

מה הדבר שבחיים לא תאכלי? איזה מקצוע את הכי פחות שונאת? את כוססת או לא כוססת ציפורניים? את מעדיפה לקרוא בשבת ספר טוב או לראות סרט קיטשי אמריקאי?

hadarinke

New member
../images/Emo13.gif

מה הדבר שבחיים לא תאכלי?זיתים! איזה מקצוע את הכי פחות שונאת?הסטוריה
ומטמתיקה|שפם בריבוע| את כוססת או לא כוססת ציפורניים?פעם כססתי:S את מעדיפה לקרוא בשבת ספר טוב או לראות סרט קיטשי אמריקאי?נלך על ספר, שונאת קיטשי!

Billy Shirs

New member
נמנמ

איזו להקה היית רוצה שתבוא לארץ? מה הדיסק האהוב עלייך? תפתחי את המדיה על שאפל, מה יצא? איך נראה הבגד האהוב עליך? אולסטאר- כן או לא? מה המגמות שלך?

hadarinke

New member
נמנמ...

איזו להקה היית רוצה שתבוא לארץ?רד הוט צ'ילי פפרס... מה הדיסק האהוב עלייך?האוסף של קווין, והדיסק של מיקה...וגם האנפלאגד של נירוונה
תפתחי את המדיה על שאפל, מה יצא?להיות -הבנות נחמה... איך נראה הבגד האהוב עליך?חולצה שחורה גזורה של הגדוד ועוד חולצה ירוקה ארוכה...ומכנס בצבע זית! אולסטאר- כן או לא?לא, לא נוח...ואנס!|כתר+ מה המגמות שלך?אני כיתה ט'... אבל נראה לי או שפסיכו\סוציו או אדריכלות

shaharrr53

New member
הדר.../images/Emo3.gif

מה קורה?
בת כמה? מאיפה בארץ? הממ...איזה סגנון מוזיקה את אוהבת? באיזה עוד פורומים את גולשת? וזהו.

hadarinke

New member
P:

מה קורה?סבבה, אכלתי סושי
בת כמה?15 עוד חודש פחות יום! מאיפה בארץ?קרית אונו
הממ...איזה סגנון מוזיקה את אוהבת?רוק פופ באיזה עוד פורומים את גולשת?צופים

redsnowhite

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifהדרוש../images/Emo24.gif

הדרוש
שיהיה לך אירוח נעים קודם כל
וסופ"ש מהנה ומצחיק ככל האפשר
וככה לסופ"ש מגניב ונעים קבלי כרית חימום וירטואלית
1.אילו סגנון סדרות את אוהבת? במה את צופה כרגע?
2.אילו סגנון סרטים את אוהבת? מה הם האהובים עלייך ביותר? 3.איזה נושא מעניין אותך במיוחד? כלומר נושא שאת יכולה לשבת ולקרוא עליו שעות..
4.את מי את מעריצה ולמה? (ולאו דווקא שחקן/זמר וכו'.. אלא יותר אדם שאת לוקחת אותו כמודל לחיקוי, אדם שאת מעריצה אותו בגלל חוכמתו ומעשיו) 5.ממה את הכי פוחדת?(התשובה "אני לא פוחדת מכלום" אינה מתקבלת
) 6.יש שיר שגורם לך לבכות?
7.יש דבר שאת מתחרטת שעשית אותו? אם כן וברצונך לפרט, מה הוא? 8.מה הדבר שעשית עד היום שעשה לך רק טוב?
9.מה המטרות שלך בחיים? מה חשוב לך/לאן חשוב לך להגיע? 10.איזה הרגל/מנהג רע יש לך?
11.היית בחו"ל? אם כן היכן? 12.היכן היית רוצה עוד לבקר/היכן היית רוצה לבקר?
13.מה מרגיע אותך? 14.מה מעצבן אותך? מה ממש יכול להוציא אותך מדעתך? 15.ועוד שאלה לשנה הבאה
: מה התכונה שאת הכי אוהבת בעצמך ומה האיבר שאת הכי אוהבת בעצמך?(התשובה "כלום" או "את... אבל אני לא אוהבת את .." לא יתקבלו
) אירוח מהנה

hadarinke

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif איזה יופי של כרית!

.אילו סגנון סדרות את אוהבת? במה את צופה כרגע? לא צופה בכלום...וסדרות... -סאות'פארק, -אבודים, -חברים, -וראיתי הבורר... 2.אילו סגנון סרטים את אוהבת? מה הם האהובים עלייך ביותר?סרטי דרמה, קומדיה,פארודיה...האהובים: -טיטאניק! -סטפ אפ -מת לצעוק 2 אחד המגניבים! -ברוס הגדול מכולם -וכמובן אייס ונטורה! 3.איזה נושא מעניין אותך במיוחד? כלומר נושא שאת יכולה לשבת ולקרוא עליו שעות.. בעיקרון על מדינות ותרבויות..וגם על כתות.. כאילו זה מגניב כזה|חנון| 4.את מי את מעריצה ולמה? (ולאו דווקא שחקן/זמר וכו'.. אלא יותר אדם שאת לוקחת אותו כמודל לחיקוי, אדם שאת מעריצה אותו בגלל חוכמתו ומעשיו)אממ... בעיקרון יש מישהי שאני נורא מעריכה, אבל ניסיתי לקחת אותה בתור מודל לחיקוי ולא הלך... 5.ממה את הכי פוחדת?(התשובה "אני לא פוחדת מכלום" אינה מתקבלת):מוות 6.יש שיר שגורם לך לבכות? iris-googoo dolls וגם זכיתי לאהוב בתקופות מסויימות, אה וגם קול גלגל! 7.יש דבר שאת מתחרטת שעשית אותו? אם כן וברצונך לפרט, מה הוא?ניסיתי להיות מישהי שאני לא... 8.מה הדבר שעשית עד היום שעשה לך רק טוב?צופים
9.מה המטרות שלך בחיים? מה חשוב לך/לאן חשוב לך להגיע?המטרות קודם כל להיכנס לשכב"ג ולהדריך! לשמש דוגמא וכו'... אחר כל הצלחה בלימודים ובניה של העתיד.. 10.איזה הרגל/מנהג רע יש לך?קליקים:-S 11.היית בחו"ל? אם כן היכן?אוהו! -אנגליה -הולנד(3 פעמים, קרובי מש]חה) -בלגיה -לוקסנבורג -צרפת -גרמניה -אוסטריה -קפריסין -יוון -טורקיה 3 פעמים.. -סיני... 12.היכן היית רוצה עוד לבקר/היכן היית רוצה לבקר?ארצות הברית, ובחנוכה בתאילנד! 13.מה מרגיע אותך?מוזיקה, בעיקר גיטרות עדינות, ושמיכת פוך! 14.מה מעצבן אותך? מה ממש יכול להוציא אותך מדעתך?שלא מאמינים בי. 15.ועוד שאלה לשנה הבאה: מה התכונה שאת הכי אוהבת בעצמך ומה האיבר שאת הכי אוהבת בעצמך?(התשובה "כלום" או "את... אבל אני לא אוהבת את .." לא יתקבלו):אני אוהבת שאני אוהבת לעזור לאחרים ולשנות ולהשפיע, ואני הכי אוהבת את האף שלי
הוא ממש יפה!

יווולי

New member
יאללללה

מה מספר המזל שלך? מה הגובה שלך? מה המשקל שלך? מה התאריך לידה שלך? באיזה כיתה את? את בשביתה? מעשנת? שותה? יש לך חבר? יש לך כלב\חתול\חיה כלשהי? כמה אחים יש לך? זהוו נמאס לי..חח. יאללה תעני

hadarinke

New member
אללה!

מה מספר המזל שלך?5
מה הגובה שלך?1:74... מה המשקל שלך?-98567092345 מה התאריך לידה שלך?23:11:1992 באיזה כיתה את?ט'.. את בשביתה?כן.. מעשנת?לא! שותה?מדי פעם.. יש לך חבר?כן..
יש לך כלב\חתול\חיה כלשהי?כלבה-בוטן ודג-עובדיה! כמה אחים יש לך?1..מספיק אחת!

Over My Head

New member
ידעתי!!../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif

מעניין איך
יאללה-סקר אייקון:
את אוהבת את החורף?
פחדת מ
ים ורעמים כשהיית קטנה?
את אוהבת ללכת ברחוב כשיורד גשם ולשמוע אותו דופק על המיטריה?
את אוהבת להתכרבל עם השמיכה הכי עבה בעולם ולשמוע מוזיקה כשיש מבול בחוץ?
מה הדבר הכי מבאס בחורף?
והדבר הכי כיפי? ועד שתעני על השאלון הזה אני אמצא אחד נורמלי יותר

hadarinke

New member
חחחח../images/Emo3.gif

את אוהבת את החורף?כן! פחדת מ
ים ורעמים כשהיית קטנה?לא, אהבתי את זה! את אוהבת ללכת ברחוב כשיורד גשם ולשמוע אותו דופק על המיטריה?כן, אבל יותר כיף לשים על אדן החלון כוס ולחכות שהיא תתמלא
את אוהבת להתכרבל עם השמיכה הכי עבה בעולם ולשמוע מוזיקה כשיש מבול בחוץ?מדי פעם... מה הדבר הכי מבאס בחורף?שדורכים במים והגרביים נרטבות! והדבר הכי כיפי?המון שכבות, שקר לי בפנים! ושמיכות פוך!

Over My Head

New member
למה את עונה כלכך מהר??../images/Emo42.gif

חחח לא מצאתי עדיין שאלון ראוי
אבל בכל זאת-אחד חביב:
עצב
איזה שיר הכי מעציב אתכם? מתי הפעם האחרונה שבכיתם? בגלל מה זה היה? אתם מאמינים שבכי משחרר? בכיתם פעם למרות שזה לא עזר במיוחד? איך אתם מבטאים את זה כשאתם עצובים? איזה צבע הכי מביע עצב? מה הדבר האחרון שגרם לכם ממש להצטער על משהו שקרה למישהו אחר? שומעים שירים מלנכוליים? שיר עצוב יכול להעציב אתכם ממש? אתם בוכים בסרטים? איזה סרט או סיפור אתם זוכרים שממש העציב אתכם? אתם יכולים לעבור ממצב של עצב לשמחה ממש מהר לפעמים? מוות יותר מעציב או יותר מפחיד? עד כמה אתם עצובים עכשיו מ1 עד 10?
פחד
(נו מה...האייקון הזה תמיד הפחיד אותי) איזה שיר ממש מלחיץ אתכם? סובלים מחרדת בחינות? חרדה חברתית? קרה לכם פעם שנתקפתם בחרדה מבלי שהיתה לזה שום סיבה ממשית? פחדתם פעם לאבד משהו (לא מישהו!) שהיה ממש יקר לכם? פוחדים מהחושך? פחד מתבטא אצלכם לעתים גם בקור? מתי היתה הפעם האחרונה שממש פחדתם? מה אתם עושים כשמשהו נורא מבהיל אתכם? נדמה לכם שראיתם דמות בחלון, בלילה, מה אתם עושים? אתם פוחדים להיות לבד בבית? אתם הולכים לבד ברחוב בלילה כשאין הרבה אנשים? איזה סרט הכי מפחיד יצא לכם לראות? יש איזה מישהו שמפחיד אתכם מאוד (ברצינות!)? יש לכם איזה פחד שאתם מבינים שהוא לא לגיטימי אבל עדיין פוחדים? לקחתם פעם כדורי הרגעה? מה אתם עושים כדי להרגע כשאתם בלחץ? עד כמה אתם פוחדים עכשיו מ1 עד 10?
כעס
איזו אימרה הכי מכעיס אתכם לשמוע? על איזו דעה הכי מכעיס אתכם לשמוע? יש מישהו במשפחה שממש מעצבן אתכם? כשאתם כועסים אתם שומרים בבטן או מוציאים? איך אתם מתמודדים מול עצבים היסטריים? כעסתם פעם כל כך עד שהפנים שלכם ממש האדימו? הרגשתם פעם שאתם רוצים להרוג מישהו? כשמישהו מאכזב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב? כשמישהו מעליב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב? אוהבים לשמוע מוזיקה רועשת כדי להרגע? התעצבנתם פעם על שאלות שמישהו שאל בשאלון שחיבר? אתם נוטים להתעצבן מהר? עם מי התפייסתם לאחרונה? ועם מי רבתם? מה הריב הכי מטופש שהיה לכם אי פעם? עד כמה אתם כועסים עכשיו מ1 עד 10?
שמחה
איזה שיר הכי משמח אתכם? רקדתם פעם משמחה? בכיתם פעם מרב אושר? מה יכול לגרום לכם להכי הרבה אושר? אתם צוחקים הרבה? אתם אנשים מצחיקים? מה דעתכם על הצחוק הוירטואלי 'חחחחחחחחח'? מצחיק אתכם לשמוע מישהו צוחק? סיפרתם פעם בדיחה ואף אחד לא הבין אותה? סיפרו לכם פעם בדיחה ולא הבנתם מה מצחיק בה? מה אתם עושים שיכול ממש לשמח אתכם? מי האחרון ששימח אתכם ואיך? מי האחרון ששימחתם ואיך? סופים טובים בסרטים זה משמח או בנאלי? ילדים זה שמחה? שימחה או שמחה? החורף משמח אתכם? עד כמה אתם שמחים עכשיו מ1 עד 10?
איזה רגש מבין הרגשות לעיל ממלא אתכם בדר"כ? וואי אני כזאת גרועה במציאת שאלונים

hadarinke

New member
כבר התחלתי לדאוג../images/Emo6.gif

עצב
איזה שיר הכי מעציב אתכם?השיר שלנו-אביב גפן מתי הפעם האחרונה שבכיתם?שלשום, משבר קטן.. בגלל מה זה היה?הרבה אירועים שהצטברו.. אתם מאמינים שבכי משחרר?לא.. בכיתם פעם למרות שזה לא עזר במיוחד?כן, אבל לא התכוונתי שזה יעזור איך אתם מבטאים את זה כשאתם עצובים?מתחפרים...לא מתקשרים..כאילו חושבים כזה... איזה צבע הכי מביע עצב?כחול כהה ואפור.. מה הדבר האחרון שגרם לכם ממש להצטער על משהו שקרה למישהו אחר?ילד אחד בשבט רמן חן נפטר
שומעים שירים מלנכוליים?מה זה?|בור!!| שיר עצוב יכול להעציב אתכם ממש?כן...יותר לרגש:| אתם בוכים בסרטים?תלוי...בטיטאניק בכיתי! איזה סרט או סיפור אתם זוכרים שממש העציב אתכם?סיפור שדור הקריא לנו במחנה של שנה שעברה...כל הגדוד בכה.. אתם יכולים לעבור ממצב של עצב לשמחה ממש מהר לפעמים?ממש לא! רק אם יש לילה באמצע.. מוות יותר מעציב או יותר מפחיד?מפחיד. עד כמה אתם עצובים עכשיו מ1 עד 10?7 וחצי פחד
(נו מה...האייקון הזה תמיד הפחיד אותי) איזה שיר ממש מלחיץ אתכם?בוהימיין רפסודי נורא מלחיץ! וגם השיר של פנטום האופרה:-S סובלים מחרדת בחינות?לא.. חרדה חברתית?שהייתי ממש קטנה, עד גיל 4 קרה לכם פעם שנתקפתם בחרדה מבלי שהיתה לזה שום סיבה ממשית?כן... פחדתם פעם לאבד משהו (לא מישהו!) שהיה ממש יקר לכם?לא, תאמת שלא...אולי מחזיק מפתחות. פוחדים מהחושך?לא פחד מתבטא אצלכם לעתים גם בקור?נייט מתי היתה הפעם האחרונה שממש פחדתם?שלשום בעצרת, שראיתי מישהו מהשבט! מה אתם עושים כשמשהו נורא מבהיל אתכם?בורחים! נדמה לכם שראיתם דמות בחלון, בלילה, מה אתם עושים?מסתובבים לצד השני..אע! גם שם יש חלון! אתם פוחדים להיות לבד בבית?לא אתם הולכים לבד ברחוב בלילה כשאין הרבה אנשים?קרה לי כמה פעמים...ספווווקי! איזה סרט הכי מפחיד יצא לכם לראות?יעד סופי יש איזה מישהו שמפחיד אתכם מאוד (ברצינות!)?לא נראה לי...איזה מורה אחת! יש לכם איזה פחד שאתם מבינים שהוא לא לגיטימי אבל עדיין פוחדים?כן... לקחתם פעם כדורי הרגעה?לא... מה אתם עושים כדי להרגע כשאתם בלחץ?מקפיצים את הרגל כזה...מרעידים אותה...או נושכים את השפה.. עד כמה אתם פוחדים עכשיו מ1 עד 10?2 וחצי כעס
איזו אימרה הכי מכעיס אתכם לשמוע?לא יודעת...אולי שחשוב לי יותר מדי מה חושבים עלי! על איזו דעה הכי מכעיס אתכם לשמוע?שהתנך זה הסטוריה, כאילו אני לא מאמינה בזה
יש מישהו במשפחה שממש מעצבן אתכם?אחותי! כשאתם כועסים אתם שומרים בבטן או מוציאים?שומרים..או מדברים עם מישהו איך אתם מתמודדים מול עצבים היסטריים?הולכים מהמקום ומהר! כעסתם פעם כל כך עד שהפנים שלכם ממש האדימו?חחחח לא אבל אם אני הרבה בשמש הם אדומות *שכנטוזה* הרגשתם פעם שאתם רוצים להרוג מישהו?כן! וגם הבאתי לה סטירה! כשמישהו מאכזב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב?פוגע
כשמישהו מעליב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב?מכעיס..
אוהבים לשמוע מוזיקה רועשת כדי להרגע?לא! זה מלחיץ! התעצבנתם פעם על שאלות שמישהו שאל בשאלון שחיבר?כן, כמו "אני חופרת?" "ועכשיו?" אתם נוטים להתעצבן מהר?לא עם מי התפייסתם לאחרונה?לימוריק
ועם מי רבתם?לא רבתי, אבל ילדה אחרת שפגשתי היום ממש איכזבה אותי! מה הריב הכי מטופש שהיה לכם אי פעם?חחח רבתי על מסטיק עם ילדה פעם! עד כמה אתם כועסים עכשיו מ1 עד 10?2 וחצי שמחה
איזה שיר הכי משמח אתכם?לאב טודיי-מיקה! רקדתם פעם משמחה?כן!!! בכיתם פעם מרב אושר?כן, במחנה! מה יכול לגרום לכם להכי הרבה אושר?מכתבים
והתגובות של ענת.. אתם צוחקים הרבה?כן...לצעריP: אתם אנשים מצחיקים?נראה לי שמדי פעם
מה דעתכם על הצחוק הוירטואלי 'חחחחחחחחח'?זה יותר מדי...שמתפוצצים מצחוק זה גג "חחחחח"... מצחיק אתכם לשמוע מישהו צוחק?חחחח אופיר, שמישהו שומע אותה צוחקת כל העולם צוחק עליה! סיפרתם פעם בדיחה ואף אחד לא הבין אותה?כן
סיפרו לכם פעם בדיחה ולא הבנתם מה מצחיק בה?כן... מה אתם עושים שיכול ממש לשמח אתכם?לקרוא סיפורים ומילים של שירים... מי האחרון ששימח אתכם ואיך?מור, היא הלכה איתי לאכול סושי! מי האחרון ששימחתם ואיך?מור, עודדתי אותה
סופים טובים בסרטים זה משמח או בנאלי?בנאלי.. ילדים זה שמחה? עד 7 בערב. שימחה או שמחה?סימכע. החורף משמח אתכם?כן...אני אוהבת חורף עד כמה אתם שמחים עכשיו מ1 עד 10?6 ורבע איזה רגש מבין הרגשות לעיל ממלא אתכם בדר"כ?

למעלה