כבר התחלתי לדאוג../images/Emo6.gif
עצב
איזה שיר הכי מעציב אתכם?השיר שלנו-אביב גפן מתי הפעם האחרונה שבכיתם?שלשום, משבר קטן.. בגלל מה זה היה?הרבה אירועים שהצטברו.. אתם מאמינים שבכי משחרר?לא.. בכיתם פעם למרות שזה לא עזר במיוחד?כן, אבל לא התכוונתי שזה יעזור איך אתם מבטאים את זה כשאתם עצובים?מתחפרים...לא מתקשרים..כאילו חושבים כזה... איזה צבע הכי מביע עצב?כחול כהה ואפור.. מה הדבר האחרון שגרם לכם ממש להצטער על משהו שקרה למישהו אחר?ילד אחד בשבט רמן חן נפטר
שומעים שירים מלנכוליים?מה זה?|בור!!| שיר עצוב יכול להעציב אתכם ממש?כן...יותר לרגש:| אתם בוכים בסרטים?תלוי...בטיטאניק בכיתי! איזה סרט או סיפור אתם זוכרים שממש העציב אתכם?סיפור שדור הקריא לנו במחנה של שנה שעברה...כל הגדוד בכה.. אתם יכולים לעבור ממצב של עצב לשמחה ממש מהר לפעמים?ממש לא! רק אם יש לילה באמצע.. מוות יותר מעציב או יותר מפחיד?מפחיד. עד כמה אתם עצובים עכשיו מ1 עד 10?7 וחצי פחד
(נו מה...האייקון הזה תמיד הפחיד אותי) איזה שיר ממש מלחיץ אתכם?בוהימיין רפסודי נורא מלחיץ! וגם השיר של פנטום האופרה:-S סובלים מחרדת בחינות?לא.. חרדה חברתית?שהייתי ממש קטנה, עד גיל 4 קרה לכם פעם שנתקפתם בחרדה מבלי שהיתה לזה שום סיבה ממשית?כן... פחדתם פעם לאבד משהו (לא מישהו!) שהיה ממש יקר לכם?לא, תאמת שלא...אולי מחזיק מפתחות. פוחדים מהחושך?לא פחד מתבטא אצלכם לעתים גם בקור?נייט מתי היתה הפעם האחרונה שממש פחדתם?שלשום בעצרת, שראיתי מישהו מהשבט! מה אתם עושים כשמשהו נורא מבהיל אתכם?בורחים! נדמה לכם שראיתם דמות בחלון, בלילה, מה אתם עושים?מסתובבים לצד השני..אע! גם שם יש חלון! אתם פוחדים להיות לבד בבית?לא אתם הולכים לבד ברחוב בלילה כשאין הרבה אנשים?קרה לי כמה פעמים...ספווווקי! איזה סרט הכי מפחיד יצא לכם לראות?יעד סופי יש איזה מישהו שמפחיד אתכם מאוד (ברצינות!)?לא נראה לי...איזה מורה אחת! יש לכם איזה פחד שאתם מבינים שהוא לא לגיטימי אבל עדיין פוחדים?כן... לקחתם פעם כדורי הרגעה?לא... מה אתם עושים כדי להרגע כשאתם בלחץ?מקפיצים את הרגל כזה...מרעידים אותה...או נושכים את השפה.. עד כמה אתם פוחדים עכשיו מ1 עד 10?2 וחצי כעס
איזו אימרה הכי מכעיס אתכם לשמוע?לא יודעת...אולי שחשוב לי יותר מדי מה חושבים עלי! על איזו דעה הכי מכעיס אתכם לשמוע?שהתנך זה הסטוריה, כאילו אני לא מאמינה בזה
יש מישהו במשפחה שממש מעצבן אתכם?אחותי! כשאתם כועסים אתם שומרים בבטן או מוציאים?שומרים..או מדברים עם מישהו איך אתם מתמודדים מול עצבים היסטריים?הולכים מהמקום ומהר! כעסתם פעם כל כך עד שהפנים שלכם ממש האדימו?חחחח לא אבל אם אני הרבה בשמש הם אדומות *שכנטוזה* הרגשתם פעם שאתם רוצים להרוג מישהו?כן! וגם הבאתי לה סטירה! כשמישהו מאכזב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב?פוגע
כשמישהו מעליב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב?מכעיס..
אוהבים לשמוע מוזיקה רועשת כדי להרגע?לא! זה מלחיץ! התעצבנתם פעם על שאלות שמישהו שאל בשאלון שחיבר?כן, כמו "אני חופרת?" "ועכשיו?" אתם נוטים להתעצבן מהר?לא עם מי התפייסתם לאחרונה?לימוריק
ועם מי רבתם?לא רבתי, אבל ילדה אחרת שפגשתי היום ממש איכזבה אותי! מה הריב הכי מטופש שהיה לכם אי פעם?חחח רבתי על מסטיק עם ילדה פעם! עד כמה אתם כועסים עכשיו מ1 עד 10?2 וחצי שמחה
איזה שיר הכי משמח אתכם?לאב טודיי-מיקה! רקדתם פעם משמחה?כן!!! בכיתם פעם מרב אושר?כן, במחנה! מה יכול לגרום לכם להכי הרבה אושר?מכתבים
והתגובות של ענת.. אתם צוחקים הרבה?כן...לצעריP: אתם אנשים מצחיקים?נראה לי שמדי פעם
מה דעתכם על הצחוק הוירטואלי 'חחחחחחחחח'?זה יותר מדי...שמתפוצצים מצחוק זה גג "חחחחח"... מצחיק אתכם לשמוע מישהו צוחק?חחחח אופיר, שמישהו שומע אותה צוחקת כל העולם צוחק עליה! סיפרתם פעם בדיחה ואף אחד לא הבין אותה?כן
סיפרו לכם פעם בדיחה ולא הבנתם מה מצחיק בה?כן... מה אתם עושים שיכול ממש לשמח אתכם?לקרוא סיפורים ומילים של שירים... מי האחרון ששימח אתכם ואיך?מור, היא הלכה איתי לאכול סושי! מי האחרון ששימחתם ואיך?מור, עודדתי אותה
סופים טובים בסרטים זה משמח או בנאלי?בנאלי.. ילדים זה שמחה? עד 7 בערב. שימחה או שמחה?סימכע. החורף משמח אתכם?כן...אני אוהבת חורף עד כמה אתם שמחים עכשיו מ1 עד 10?6 ורבע איזה רגש מבין הרגשות לעיל ממלא אתכם בדר"כ?