הקורבן!

LK19

New member
באמת יש דברים יותר טובים../images/Emo3.gif

אבל לדעתי הוא לא מעפן

gorck

New member
לאור ההצלחה של השרשור הנוכחי...

אני דורש להיות קורבן שוב!

Over My Head

New member
אבל אבל../images/Emo42.gif

בסוף שמתי לך עוד שאלון ואפילו לא ענית עליו!!

gorck

New member
ראית את הרמה שלו?!

זה לא לרמתי! יש לי מעל 135 פאקינג IQ!!!

דנה EF

New member
../images/Emo72.gifהיי הייי הייייי

למדנו על IQ וEQ באנגלית! יש לי על זה סיכומים! ועשו לנו מבחן EQ שכזה.. סתם התלהבתי שאני מכירה את זה... אל תתייחסו אלי

דנה EF

New member
../images/Emo72.gifהיי הדר../images/Emo13.gif

שאלון מה בא לך עכשיו
אוכל משקה מקום מזג אוויר בן אדם [להיות איתו] מראה פעילות [שבא לך לעשות] תחושה מממ... איזה עוד דברים? טוב, זה מה שעולה לי בראש בינתיים.. אם אני אזכר אני אוסיף
בהצלחה

hadarinke

New member
היי דנה../images/Emo13.gif

אוכל:בראוניס!כלכך
משקה:קולה "תסססססססססססססס" על הלשון כזה.. מקום:אי קטן בהוואי... מזג אוויר:רוח נעימה... בן אדם [להיות איתו]:אפרת משום מה(לא המנהלת, חברה שלי
) מראה:אני כוסית על! חח סתם...מכנס ברך וגופיה לבנה. פעילות [שבא לך לעשות]:נמנום על ערסל עם מוזיקת רייגיי תחושה:עור ברווז כזה עם חיוך על כל הפנים
מממ... איזה עוד דברים? טוב, זה מה שעולה לי בראש בינתיים..

m i c k e y 15

New member
נמנמנ

אהלן
אני מיכל..ואת? בת כמה? איזה כיתה? מה את אוהבת מבין הדברים הבאים, את יכולה לסמן
או
צ'יפס פלפלים סלט ירקות עגבניה וופל בלגי שוקולד השחר שוקולד מריר חסה כרוב כבוש ספגטי נקניקיות חמין מרגרינה [אין לי יות רXD] וכל מיני שאלות שגנבתי מפורום שאלונים
מתי בפעם האחרונה........ התקשרת למישהו? התקשרו אלייך? ישנת? היית בעיר אחרת מהעיר שלך? עשית פירסינג? קנית בגד? ראית סרט בקולנוע? הרגשת ממש יפה? אמרו לך שאתה נראה טוב? צפרו לך? התחילו איתך? חיבקת מישהו? לבשת בגד צהוב? היית בהופעה? היית בים? היית בבריכה? נסעת באוטובוס? נסעת באוטובוס לעיר אחרת? נסעת ברכבת? הרגשת בודד? בכית? צחקת? אהבת? דיברת עם מישהו על פולטיקה? היית חולה? לקחת תרופה? היית אצל קרובי משפחה? היו אצלך קרובי משפחה (בבית, התארחו כאילו?)?

hadarinke

New member
נמנמנ../images/Emo13.gif

אהלן אני מיכל..ואת?הדר
בת כמה?15 עוד חודש פחות 4 ימים! איזה כיתה?ט'... מה את אוהבת מבין הדברים הבאים, את יכולה לסמן V אוX צ'יפסV פלפליםVX סלט ירקותV עגבניהV וופל בלגיVVV שוקולד השחרV שוקולד מרירV חסהV כרוב כבושX ספגטי נקניקיותX חמיןX מרגרינהXV [אין לי יות רXD] וכל מיני שאלות שגנבתי מפורום שאלונים מתי בפעם האחרונה........ התקשרת למישהו?היום
התקשרו אלייך?היום
ישנת?אתמול...לצערי.
היית בעיר אחרת מהעיר שלך?ביום שלישי...הייתי בת"א עשית פירסינג?בחיים לא! קנית בגד?לפני יומיים... ראית סרט בקולנוע?חחח חודשים שלא ראיתי.. הרגשת ממש יפה?ביום שלישי אמרו לך שאתה נראה טוב?גם ביום שלישי צפרו לך?חח שאמא שלי עברה באין כניסה(חפרתי עם זה
) התחילו איתך?אממ...וואי, נראה לי באיזה חתונהXD חיבקת מישהו?היום, הרבה
לבשת בגד צהוב?חחח לא זוכר לי שלבשתי אחד כזה.. היית בהופעה?ביום העצמאות.. היית בים?בחופש
היית בבריכה?^ נסעת באוטובוס?ביום שלישי
וגם אתמול ! נסעת באוטובוס לעיר אחרת?ביום שלישי...כן עשיתי הרבה דברים ביום שלישי
נסעת ברכבת?בגיל 3 הרגשת בודד?ביום רביעי...בלילה בכית?^ צחקת?היום אהבת? כל הזמן
דיברת עם מישהו על פולטיקה?אתמול...בחזרה מהסושיה היית חולה?בפסח נראה לי,אני לא חולה הרבה לקחת תרופה?גם...אבל לקחתי כדור ביום שישי הקודם היית אצל קרובי משפחה?לא זוכרת.. היו אצלך קרובי משפחה (בבית, התארחו כאילו?)?היום, הסבתא..ועוד

gorck

New member
כמה בירורים...

1) יום שלישי היית בעצרת?! 2) מה זה סושיה?!

למעלה