הקורבן!

Over My Head

New member
חחחח מה?../images/Emo42.gif

כשאני מתפוצצת מצחוק זה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ולא רק 5 ח' מסכנות
מתי היתה הפעם האחרונה שממש פחדתם?שלשום בעצרת, שראיתי מישהו מהשבט! מה אתם עושים כשמשהו נורא מבהיל אתכם?בורחים!
הרגת אותי וגם בזה-נדמה לכם שראיתם דמות בחלון, בלילה, מה אתם עושים?מסתובבים לצד השני..אע! גם שם יש חלון! אבל אני צוחקת מכל דבר...אז אולי זה לא ממש נחשב

hadarinke

New member
חחחחח../images/Emo6.gif

גמאני צוחקת מכל דבר.. פעם חברה שלי אמרה חביתה במקום חטיבה ונשפכתי מצחוק כל השיעור

Over My Head

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif

ווואי גם לי זה קורה מלא פעמים. פעם חברה שלי אמרה לי מחבת טניס במקום מחבט טניס, והתחלתי לצחוק כאילו שראיתי עכשיו פיל רוקד הורה(אהא-__-). וחוצמזה כמעט כל שיעור אנגלית שהיה לי שנה שעברה הייתי מתפוצצת מצחוק. הייתה לי מורה סטלנית

hadarinke

New member
חחחחח יש לנו השנה מורה חדש...

והוא רוסי.. והוא בא לכיתה ואמר לנו "שיהיה לכם בוקר שפיץ!" חחחחח
כל הכיתה צחקה

Over My Head

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif

איך אני אוהבת מורים סטלנים
כאילו-שנה שעברה לא למדנו אבל לפחות היה מצחיק....השנה-טוב אפשר להגיד שרמת הסטלניות שלה עולה משיעור לשיעור. והיא זורקת עלינו טושים!!אעאעאע היא משוגעת!

Legacy of Honor

New member
שאלות מתוחכמות משלי ../images/Emo3.gif

איך את מתמודדת עם הבעיות שיש לך? אם עכשיו היית צריכה להפרד מ3אנשים בלבד ממי היית נפרדת (להפרד לתמיד) ומה היית אומרת להם בקצרה? איך את מדמיינת את החתונה המושלמת בשבילך ואת הגבר האידיאלי? מה תעדיפי:המון כסף ובדידות, חיים צנועים אבל עם משפחה? תעזבי את הארץ בשביל לקדם את הקריירה? מה הדרך הטובה ביותר בעינייך לפרוק עצב? מי האדם הראשון שאת מספרת לו בעיות, והאדם שאת הכי מקשיבה לו? האם פעם שמעת שיר שממש השפיע עלייך/או זמר שמשפיע עלייך? את פוחדת מהמוות, ומה את חושבת שיש אחרי שמתים(עולם הבא, או פשוט מוות טוטאלי)?

hadarinke

New member
וואו, זה עמוק!

איך את מתמודדת עם הבעיות שיש לך?אני לא מתמודדת
אם עכשיו היית צריכה להפרד מ3אנשים בלבד ממי היית נפרדת (להפרד לתמיד) ומה היית אומרת להם בקצרה? -אני שונאת אותך! -לרותם פלד(היא זונה!!!!)-לך תוריד את הגבה!!לרועי בן יאיר(ערס מציק<<)-שיהיה לך יום טוב!(לשכנה התימניה שלי שיא בת שלושמאות בערך) איך את מדמיינת את החתונה המושלמת בשבילך ואת הגבר האידיאלי?החתונה המושלמת, יום שבת בצהריים, על חוף הים, שמחה צנועה ויחפים...ממש על החול...עם הרבה פרחים לבנים... הגבר האידיאלי..גבוהה ממני, יפה תוארP:, עיניים מיוחדות, אמין,נותן מעצמו, מעריך את מה שיש לו, ועוד חפירות... מה תעדיפי:המון כסף ובדידות, חיים צנועים אבל עם משפחה?בין לבין... תעזבי את הארץ בשביל לקדם את הקריירה?כן. אני ידועה בתור שונאת ישראל! מה הדרך הטובה ביותר בעינייך לפרוק עצב?כרבול טוב וחיבוק דוב
מי האדם הראשון שאת מספרת לו בעיות, והאדם שאת הכי מקשיבה לו?מור,לימור מדי פעם, ושוצ...אבל עכשיו שוצ כבר לא
האם פעם שמעת שיר שממש השפיע עלייך/או זמר שמשפיע עלייך?עברי לידר, וקורט קוביין את פוחדת מהמוות, ומה את חושבת שיש אחרי שמתים(עולם הבא, או פשוט מוות טוטאלי)?כאילו אפשר לראות את כל העולם מלמעלה בלי להשפיע...כמו זכוכית שמפרידה... ואני פוחדת רק מהמוות!

Legacy of Honor

New member
מה רע בתמניות בנות 300?

מנהלת חטיבת הביניים בבית הספר שלי בת אלף, אמנם לא תמנייה, אבל בת אלף!

שאלומ../images/Emo60.gif

הדר
האם את אבטיח? האם את אוהבת אבטיחים? ודובדבנים? ותפוחים? דרגי מ-1 עד 10 עד כמה את אוהבת שוקולד: נכון שטובלרון זה אלוהי?! איך היית מגדירה את מהות חייך? מהי מהות העולם? מהם כל החוגים שהשתתפת בהם בכל ימי חייך? מהי מוזיקה בשבילך? טוב לך בחיים? למה? סטראט או לס פול? גיבסון או פנדר? גלגול נשמות או גן עדן וגהנום? הדר או עדאר?

hadarinke

New member
שילומי:)

האם את אבטיח?כן. האם את אוהבת אבטיחים?מאוד. ודובדבנים?לא ותפוחים?כן! דרגי מ-1 עד 10 עד כמה את אוהבת שוקולד:99 נכון שטובלרון זה אלוהי?!כן!! כלכך! איך היית מגדירה את מהות חייך?משעממים מהי מהות העולם?שיעמום מהם כל החוגים שהשתתפת בהם בכל ימי חייך? -כדורסל -גיטרה -אקורדיון -חלילית -אורגן -צופים -התעמלות קרקע+מכשירים+אומנותית(הייתי בנבחרת!) -שחיה -בלט -אירובי<< -ציור -פיסול -ג'ימבורי שהייתי בת 4 ככה.. -לא זוכרת עוד.. מהי מוזיקה בשבילך?הכל! טוב לך בחיים?בד"כ למה?כי מדי פעם טוב ומדי פעם רע סטראט או לס פול?לס פול לדעתי גיבסון או פנדר?גיבסון יותר יפות גלגול נשמות או גן עדן וגהנום?גלגול הדר או עדאר?ה-ד-ר

LK19

New member
הדר............!!../images/Emo24.gif

יש לך כוח לעוד שאלות? וואלה..? איזו שאלה הכי היית רוצה שאני אשאל אותך? מה השעה? מה שומעת? איפה את? מתי נשחק שוב בגיטר הירו? ד"א, מה עם השמיכה הסגולה הזו שלי שפעם נתתי לך..? היא עדיין בחיים? מתי היא תחזור לביתה? למה את לא אוהבת את MCR =[? שיר אחד שאת אוהבת שלהם.. יש? איזה? כמה שירים את מכירה שלהם? נכון שג'ר חתיך? וגם פראנק? הידעת שעוד כמה ימים יש לו יומלדת? מה את מאחלת לו? אם הם היו באים לארץ, היית הולכת להופעה שלהם? נכון שזה כיף לענות על שאלות שקשורות למכ"ר? נכון שיש לך חדר מדהים? את אוהבת את הדג שלך? וחציל..? את אוהבת חציל? חבל.. זה דווקא אחלה D: מה השעה? שאלתי אותך כבר מה השעה, לא? איזה יום בשבוע את הכי אוהבת? מתי ניפגש? יש לך רעיון לעוד שאלות? אז... איך מזג האוויר היום? אכלת? שתית? את אוהבת לבשל? יש אוסף של משהו? של מה? נכון שהיית קטנה היה לך אוסף של מדבקות? לי היה.. שכחתי לשאול אותך בהתחלה "מה קורה".. שמת לב? אז.. מה קורה? יש חדש.? מה החדש? את קוראת ספרים? למה? הארי פוטר- הספר זה אחלה דבר.. D: האם אי פעם תקראי את הסדרה של ספרי הארי פוטר..? מה יותר כיף.. לענות על שאלות שקשורות למכ"ר או להארי פוטר? איזה סמיילי את הכי אוהבת? למה? והכי שונאת? למה? זה לא יפה לשנוא אותו.. מה הוא עשה לך? אם היית יכולה לבחור איפה לגור עכשיו.. איפה היית גרה (רק בארץ..)? ובחו"ל? משעמם לך? את מחוברת למסן? מה כתוב בהודעה הזו במסן עכשיו? את אוהבת קולה? וסודה? מים? תפוח? אננס? זיתים? מה עדיף: צרפתית או אנגלית? טוב.. זהו.. נהנת? מה השעה? ביי..

hadarinke

New member
היי, ליתי תעשי לי מנה שווארמה בלי כרוב!

יש לך כוח לעוד שאלות?כן! תמיד וואלה..?כן איזו שאלה הכי היית רוצה שאני אשאל אותך?היי "חח" מה השעה?00:14 מה שומעת?עברי לידר-להבין את המים איפה את?בביתי, בחדר מתי נשחק שוב בגיטר הירו?מתי שתארגני במרתף משהוP: ד"א, מה עם השמיכה הסגולה הזו שלי שפעם נתתי לך..?חח היא תחזור אליך יום אחד היא עדיין בחיים?כן! מתי היא תחזור לביתה?קחי אותה! למה את לא אוהבת את MCR =[? כי הם לא שרים טוב והם צבועים...לא להתנפל! זאת דעתי שיר אחד שאת אוהבת שלהם.. יש?
איזה?גיב מי א שוט טו ריממבר? כמה שירים את מכירה שלהם?הרבה..,בגללכן נכון שג'ר חתיך?מכוער. וגם פראנק?גם הידעת שעוד כמה ימים יש לו יומלדת?גם לי ואני יותר חשובה! מה את מאחלת לו?שיהיה לו יום טוב *רוצחת אותו* אם הם היו באים לארץ, היית הולכת להופעה שלהם?אם היו מביאים לי כרטיס חינםP: נכון שזה כיף לענות על שאלות שקשורות למכ"ר?לא נכון שיש לך חדר מדהים?הוא בסדר, לא מדהים את אוהבת את הדג שלך?כן!!!!!!!עובדיה שליטה
וחציל..? את אוהבת חציל?בעעעע חבל.. זה דווקא אחלה D: לא נכון! מה השעה?00:17 שאלתי אותך כבר מה השעה, לא?לפני 3 דקותP: איזה יום בשבוע את הכי אוהבת?שבת מתי ניפגש?תתקשרי! חח סתם צריך לאכול סושי!
יש לך רעיון לעוד שאלות?לא. אז... איך מזג האוויר היום?חחחח זה שלי! סגריר אכלת?כן שתית?כן את אוהבת לבשל?כן, חבל שיוצא לי גושי חרא במקום פנקייקים<< יש אוסף של משהו?כן של מה?בובות TY, צדפים, נעלי ואנס והקופסאות.. נכון שהיית קטנה היה לך אוסף של מדבקות?כן! היו לי 18 חוברות! לי היה.. שכחתי לשאול אותך בהתחלה "מה קורה".. שמת לב?XD אז.. מה קורה?הכל טוב
יש חדש.?חוץ מעובדיה, כלום
מה החדש?עובדיה את קוראת ספרים?כן ברור. כל יום.כל דקה.כי יש לי חיים פשוט. למה?כי אני חננת על.<< הארי פוטר- הספר זה אחלה דבר.. D: האם אי פעם תקראי את הסדרה של ספרי הארי פוטר..?אם יאיימו עלי.. מה יותר כיף.. לענות על שאלות שקשורות למכ"ר או להארי פוטר?הארי פוטר עדיף...חח נכון אני אומרת ממש יפה הראי פוטר במבטא בריטי? איזה סמיילי את הכי אוהבת?|עובדיה|
למה?כי הם יפים! והכי שונאת?|זית| למה?כי זה בעע זה לא יפה לשנוא אותו.. מה הוא עשה לך?הוא גרם לי להקיא אם היית יכולה לבחור איפה לגור עכשיו.. איפה היית גרה (רק בארץ..)?בתל אביב עם נוף לים. ובחו"ל?בהולנד. משעמם לך?קצת>> את מחוברת למסן?כן מה כתוב בהודעה הזו במסן עכשיו?אני חייבת? "פגעת בי. אמון זה דבר אלמנטרי בין חברות :'(" את אוהבת קולה?הכי! וסודה?רק עם ויטמינצ'יק בתוכו מים?אה, לא תמיד תפוח?כן אננס?לא הכי זיתים?ליתיי!_)^!$()^%$$#@^%!#$&^$ לא!!!! מה עדיף: צרפתית או אנגלית?אנגליש טוב.. זהו.. נהנת?כן מה השעה?00:22

LK19

New member
הדר..! לכי לקרוא עכשיו את כל הספרים של

הארי פוטר וחבורתו 216541825481 פעמים ולא... אני ארדוף אותך כל חייך..!!!
~זה איום למקרה שתהית~ מואהעהאהאה...
נכון שאת רצה לקרוא עכשיו..?

למעלה