היי, ליתי תעשי לי מנה שווארמה בלי כרוב!
יש לך כוח לעוד שאלות?כן! תמיד וואלה..?כן איזו שאלה הכי היית רוצה שאני אשאל אותך?היי "חח" מה השעה?00:14 מה שומעת?עברי לידר-להבין את המים איפה את?בביתי, בחדר מתי נשחק שוב בגיטר הירו?מתי שתארגני במרתף משהוP: ד"א, מה עם השמיכה הסגולה הזו שלי שפעם נתתי לך..?חח היא תחזור אליך יום אחד היא עדיין בחיים?כן! מתי היא תחזור לביתה?קחי אותה! למה את לא אוהבת את MCR =[? כי הם לא שרים טוב והם צבועים...לא להתנפל! זאת דעתי שיר אחד שאת אוהבת שלהם.. יש?
איזה?גיב מי א שוט טו ריממבר? כמה שירים את מכירה שלהם?הרבה..,בגללכן נכון שג'ר חתיך?מכוער. וגם פראנק?גם הידעת שעוד כמה ימים יש לו יומלדת?גם לי ואני יותר חשובה! מה את מאחלת לו?שיהיה לו יום טוב *רוצחת אותו* אם הם היו באים לארץ, היית הולכת להופעה שלהם?אם היו מביאים לי כרטיס חינםP: נכון שזה כיף לענות על שאלות שקשורות למכ"ר?לא נכון שיש לך חדר מדהים?הוא בסדר, לא מדהים את אוהבת את הדג שלך?כן!!!!!!!עובדיה שליטה
וחציל..? את אוהבת חציל?בעעעע חבל.. זה דווקא אחלה D: לא נכון! מה השעה?00:17 שאלתי אותך כבר מה השעה, לא?לפני 3 דקותP: איזה יום בשבוע את הכי אוהבת?שבת מתי ניפגש?תתקשרי! חח סתם צריך לאכול סושי!
יש לך רעיון לעוד שאלות?לא. אז... איך מזג האוויר היום?חחחח זה שלי! סגריר אכלת?כן שתית?כן את אוהבת לבשל?כן, חבל שיוצא לי גושי חרא במקום פנקייקים<< יש אוסף של משהו?כן של מה?בובות TY, צדפים, נעלי ואנס והקופסאות.. נכון שהיית קטנה היה לך אוסף של מדבקות?כן! היו לי 18 חוברות! לי היה.. שכחתי לשאול אותך בהתחלה "מה קורה".. שמת לב?XD אז.. מה קורה?הכל טוב
יש חדש.?חוץ מעובדיה, כלום
מה החדש?עובדיה את קוראת ספרים?כן ברור. כל יום.כל דקה.כי יש לי חיים פשוט. למה?כי אני חננת על.<< הארי פוטר- הספר זה אחלה דבר.. D: האם אי פעם תקראי את הסדרה של ספרי הארי פוטר..?אם יאיימו עלי.. מה יותר כיף.. לענות על שאלות שקשורות למכ"ר או להארי פוטר?הארי פוטר עדיף...חח נכון אני אומרת ממש יפה הראי פוטר במבטא בריטי? איזה סמיילי את הכי אוהבת?|עובדיה|
למה?כי הם יפים! והכי שונאת?|זית| למה?כי זה בעע זה לא יפה לשנוא אותו.. מה הוא עשה לך?הוא גרם לי להקיא אם היית יכולה לבחור איפה לגור עכשיו.. איפה היית גרה (רק בארץ..)?בתל אביב עם נוף לים. ובחו"ל?בהולנד. משעמם לך?קצת>> את מחוברת למסן?כן מה כתוב בהודעה הזו במסן עכשיו?אני חייבת? "פגעת בי. אמון זה דבר אלמנטרי בין חברות :'(" את אוהבת קולה?הכי! וסודה?רק עם ויטמינצ'יק בתוכו מים?אה, לא תמיד תפוח?כן אננס?לא הכי זיתים?ליתיי!_)^!$()^%$$#@^%!#$&^$ לא!!!! מה עדיף: צרפתית או אנגלית?אנגליש טוב.. זהו.. נהנת?כן מה השעה?00:22