תכנון שבועי~

RockinKeren

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo34.gif../images/Emo224.gifתכנון שבועי~

יום ראשון:
יום שני:
יום שלישי:
יום רביעי:
יום חמישי:
יום שישי:
יום שבת: קישור למדגישומטיק~ http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/ שבוע טוב

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifמתכננננננת . D:

יום ראשון: ~עבר~ הלכתי לבצפר, איזה שעמום היה, חזרתי מוקדם.XD הלכתי לישון שנ"צוש 3> התעוררתי, ראיתי את הגמר בשידור חוזר
ונראלי שאני אלך לעשות עכשיו עבודה במחוייבות אישית (
) ובמד"ח.
יום שני: בצפר, ללמוד היסטוריה + לעשות עבודות בצפר. יומולדת לאחותי :)
(ולבת דודה שלי
) בטח נלך לחגוג לה איפשהו ^^
יום שלישי: חופש מתכונננננת . D: לחרוש היסטוריייה ~
יום רביעי: מתכונת בהיסטוריה
יום חמישי: בצפר, ללמוד לשון~ ><"
יום שישי: אני חושבת שיש לאחותי יומולדת וחוגגים לה בבריכה. O: אבל אני לא בטוחה
ובערב יומולדת לחברה במקס ברנר. (;
יום שבת: לחרוש ללשון וכאלה~ חוגגים לאחותי ולבת דודה שלי (ובטח לעוד כמה נספחים
) יומולדת במשפחה~ :)

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifכמה ימי הולדת!

תמסרי מזל טוב לאחותך
בהצלחה בהיסטוריה (לפחות את הגורמים להתפתחות הציונות את תזכרי. אני מאוד מקווה בשבילך
) ובלשון
לשון זה קל. אל תדאגי! ואת תמיד מוזמנת לבקש עזרה :)

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifמסרתי. D:

חחחחחחחחח, לשון זה עוד שבוע, אני בכלל לא חושבת על זה עד שאני עוברת את המתכונת.
אני לא מאמינה שאני פאקינג מוגשת על 83!!! D: אני בשוווווק XD כאילו, אני יודעת שזה לא הכי גבוה שיש, אבל יחסית לילדה שקיבלה 61 במתכוונת זה מעולה.XD אבל היסטוריה, אני הולכת למות. מאיפה הם הקריצו את החומר הזה!? כאילו, בית שני הוא התחיל ללמד רק בחודש האחרון, וזה כבר שלבים שאני לא בהכרה בזמן השיעורים, אז אני לא מבינה כלום. ויש חומר כ"כ ישן, שפעם ידעתי בעל פה, ועכשיו אני באמת שלא זוכרת כלווווווום .

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifמה באמת? אנחנו למדנו בית שני

בתחילת שנה ורק לפני איזה חודשיים התחלנו את כל עניין הלאומיות והציונות... את תצליחי בהיסטוריה! אני מאמינה בך!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifאז אצלנו זה הפוך ../images/Emo122.gif

כן בטח.
אני זוכרת ממש קצת חוממממר. ואין לי כוח לקרוא את ה90 עמודים האלה. הם פשוט בוהים בי, ואני מנסה וזה משעממם!

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifאת רוצה שאני אלמד איתך?

אני גם ככה רוצה להתחיל ללמוד למתכונת שלי

ריהותם

New member
../images/Emo97.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

עכשיו גם קיצרו לכם את החופש,אז בכלל יש לי על מה לחגוג

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gif../images/Emo69.gif

טוב לפחות הם מאריכים לנו את החופשים האחרים~ למרות שבטח זה יוצא ימי שישי שאני גם ככה לא לומדת ואז נדפקתי. אבל אני אבדוק את זה :-פ

חחחח למרות שנטשתי למחצה ממש בא לי לתכנן :)

ראשון: הלכתי לתגבור מיותר בתנ"ך פספוס הופעה של אחותי =\ התעצבנות קלה על אמא קראתי את "להתאהב בסנט מרטין" ~אחלה של ספר~ התעצבנות גדולה על כולם ברחתי לבית של סבתא שלי שאין שם אפחד ולמדתי שנים לתנ"ך דיבור עם חברות וניחום אחת שני: מתכונת מיותרת בתנ"ך קבלת מתכונת בספרות ~מקווה לקבל בסביבות ה90~ להבריז מתגבור בספרות XD למען מטרה חשובה של ניחום חברה עם עוגת שוקולד XD ללמוד לספרות לדבר עם מורה ממש טוב למתמטיקה!! על טבעי שלישי: אולי ללכת לתגבור בספרות שעתיים כימיה שלא היו מפסח ספרות לנסוע לקחת את אחיי הקטנים מקיבוץ במרחק שעה -.- לצאת בערב ~בתקווה~ רביעי: יום חופש ללמוד לספרות חמישי: בגרות בספרות ואני מסיימת ספרות :) התנחלות בבית של סבתא שלי ללכת לבריכה באמצע הלילה XD שישי: בטח לנקות לעשות שאלונים בתנ"ך שיעלו לי את המגן לצאת בערב שבת: תנ"ך מתמטיקה כלום !

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifבהצלחה בבגרויות../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

למה נטשת באמת? אני ממש מתגעגעת אלייך

חחחחחח תודה :)

חחחח הפורום הפך להיות פורום כדורגל ואין לי מה לכתוב כאן יותר... =\ כאילו אני כן נכנסת לזה אבל סתם מרגיש לא קשור לכל הכדורגל שהולך כאן...

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifסורי ../images/Emo4.gif

למרות שתמיד יש על מה לדבר... במקוויקנד ובתכנון..

Serena16

New member
אוי..

שמעי... אני יודעת שזה לא לעניין שנהיה פה "פורום כדורגל" אבל לי, לעדי ולקרן יש "תחביב משותף" אם אפשר לקרוא לזה ככה ואנחנו אוהבות לדבר על זה וזה נושא שבאמת אפשר לדבר עליו שעות... גם עכשיו לפחות לי מרגיש שאני ומקפליי זה כבר לא מה שהיה פעם...
אני יכולה אבל להבטיח לך שעכשיו נגמרה העונה וגם אין יותר ליגת אלופות.. אז אנחנו יכולות לנסות להפסיק לדבר על זה

למעלה