תכנון שבועי~

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifבהצלחה באזרחות - המקצוע הכי מיותר

בבצפר... לא מפריע לי הקיצור של החופש למען האמת... תמיד נמאס לי ממנו גם ככה באמצע אוגוסט

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifתודה

אזרחות זה מקצוע מעניין,העניין הוא שהתכנית החדשה שעושים גורמת ללימודי אזרחות להיות לימודי היסטוריה.אומרים שהמקצוע הזה גורם לתלמידים להרגיש "שהכול רע פה" אז משנים את החומר הלימודי.אוי,משרד החינוך
בחופש הגדול בין י"א לי"ב את לא תרגישי ככה

Serena16

New member
אני גם חושבת שאזרחות זה די מעניין

ולא ידוע לי ששינו אצלנו את התכנית או משהו.. מה שכן, זה באמת גורם לחשוב שהכל רע פה
לימודי אזרחות בניו יורק באמת משולבים עם היסטוריה אז זה זוועה
ואני באמת כ"כ מחכה לחופש הגדול כבר.. לגמור עם י"א כבר

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifשינו את התכנית

בגלל זה באמצע שנה הרבה דבירם שהמורה שלי לימדה ירדו מהחומר והביאו לנו נושאים מסוימים,היא אומרת שזה היה סיוט ללמד השנה כי כל הזמן התכנים השתנו. זה גורם לחשוב על דברים שנעשים פה שהם לא בסדר,ושצריך לשנות אותם. י"א שנה מאוד מאוד קשה,אבל עוד שניה את מסיימת אותה.

Serena16

New member
בינתיים לא שינו כלום

אולי שנה הבאה. השנה הכי עמוסה שהייתה לי... אבל חברים שלי מי"ב עשו שכונה השנה אז יש תקווה!

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifי"ב זו השנה הכי טובה בבי"ס!

הכי הרבה צחוקים בכיתה,הכי הרבה חוויות,כל האווירה של הסיום והספר מחזור,פשוט שנה כיפית!כן,ויש שכונה
לימודית היא פחות לחוצה מי"א לדעתי,אבל עדיין יש לחץ. אה,ושביזות י"ב זו לא פיקציה.

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifאולי בי"ב עושים צחוקים בשיעורים,

אבל אני מבטיחה לך ששנה שלמה של צחוקים בכיתה בי"ב בכל המקוצועות לא מתקרבת לשנה של מגמת מוזיקה אצלנו XD המורה שלנו אחד האנשים הכי הזויים שיש! השיעורים איתו זה פשוט קומדיה אחת גדולה!

Serena16

New member
סניור ייר בייבי ../images/Emo6.gif

רק המחשבה של שנה אחרונה וזהו.. נשמע לי הזוי

למעלה