במשך החידון!!!

YeLLOw AnGeL

New member
זה הקטע...

"- "הקונפורמיסט", הסינגל הראשון מתוך האלבום החדש, מזכיר את שנות השבעים באופי שלו ואת גרי אקשטיין בפרט. "מבחינת הטקסט, הרוח שלו קצת מדברת על שנות השמונים", אומר רוט. "כולנו ילדי שנות השבעים, סך הכל. אני מניח שיש לזה איזושהי השלכה גם על המוזיקה שאנחנו עושים. כולנו אוהבים מאוד את מה שקרה בשנות השבעים. יש שם סולו גיטרה שמושפע מאוד מכל מה שקרה בשנות השבעים, מתחיל חצי פיטר פרמפטון, נגמר איפשהו בסלאש. אני חובב גרי אקשטיין גדול מאוד." אני מקווה שזה מותר... אם לא אז יש את 2 התשובות על אותו נושא לפני

סה"כ התשובה ../images/Emo168.gif

שהיית צריכה לרשום היא.... "- "הקונפורמיסט", הסינגל הראשון מתוך האלבום החדש, מזכיר את שנות השבעים באופי שלו ואת גרי אקשטיין בפרט. זה הכל..,

או קי ../images/Emo41.gifהמשך החידון../images/Emo41.gif ../images/Emo168.gif

והפעם לשאלה קלה יותר.... מהו הסינגל הראשון שיצא מיחסים פתוחים???? והפעם שיותר השתתפן....

רותמיקה

New member
סמיון אתה טועה,../images/Emo29.gif

מדובר באיש קש ולאחר מכן יצא גשם חזק, אלה היחידים שיצאו כסינגלים..אולי גם מילי?

יושי ב

New member
טעות

הפוך בשמש יצא ראשון ולא תפס ברדיו. איש קש יצא אחריו ותפס. אחריו יצא מלכת היופי ששוב לא תפס, ואחריו גם יחסים פתוחים והסרט נמשך שלא תפסו ורק בסוף גשם חזק שיצא תפס חזק מאוד.

../images/Emo45.gif ../images/Emo168.gif

צודק... התשובה היא: הסינגל הראשון מיחסים פתוחים הוא "הפוך בשמש" זה אומר ש: לסמיון יש 3 נקודות!! ולשאלה הבאה: אולי היא שוב קצת קלה.., אבל תנסו: מדוע קראו לאלבום "יחסים פתוחים" - "יחסים פתוחים"??

Just Adi

New member
תשובה ../images/Emo80.gif

יהלי אמר שהאלבום נקרא כך משום שהוא מגדיר אותם כלומר שהם יכולים להוציא אלבום לנסוע לניו יורק להתפרק ולהתאחד - יחסים פתוחים

או קיי.. ניתן לך... ../images/Emo9.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo168.gif

אבל הנה התשובה הנכונה: יהלי אמר שהדיסק נקרא כך, קודם כל בגלל שזה השיר הסוגר את האלבום וגם שזה בעצם מגדיר את היחסים בין חבריי הלהקה, שהם יכולים לנסוע כל אחד למקום אחר אבל בסוף הם יחזרו שום להיות מניקה סקס. -יחסים פתוחים. לעדי יש - 2 נקודות

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifשאלה הבאה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif ../images/Emo168.gif

אולי היא שוב קצת קלה..., אבל נראה אתכם גם בפרטים קצת יותר מוכרים..
אז ככה: איזה שיר באלבום "חיות מחמד" יהלי לא כל כך אהב אבל בגלל הלחץ של_____ (השלימו את החסר) הם כן שמו אותו בסוף... אנשים באמת, יש לנו רק שלוש אנשים עם נקודות.., אמת.., הפעם טרחתי והכנתי חידון טוב וגדול ועכשיו כמעט ואף אחד לא משתתף.., נו באמת.

הוווכמן, אני אגיד לך מה

אתה הולך למאמרים וקורא אותם ואז נותן שאלות, ואז כולם קוראים ומי שהספיק לקרוא ראשון עונה. אולי תתן שאלות שאפשר באמת לדעת ולא סתם לנחש ולהעתיק ת'תשובה? כי אחרת זה סתם, כולם יכולים לקרוא את המאמרים. קפיש?

טליייההה.. ../images/Emo168.gif

מבין השאלות האחרונות שנתתי כולם היו מהראש... והאחרות שנתתי מהמאמרים, זה בכוונה כדי לראות שאנשים כן קוראים את המאמרים והמאמרים לא מופיעים שם סתם ליופי... קפיש??

Just Adi

New member
יזהר אשדות... ../images/Emo80.gif

והשיר הוא מספיק בנאדם שיר מהמם

../images/Emo45.gif כל הכבוד עדי!! ../images/Emo168.gif

כל הכבוד עדי!!! בנתיים יש לך 3 נקודות!!! ויש לנו שיוויון בין עדי, סמיון, ותמר!!!!!

Just Adi

New member
תשובה... נראה לי ../images/Emo80.gif

לדעתי קראתי איפשהו שיהלי אמר שהשיר "קונפורמיסט" משקף את עצמו כלומר התשובה היא יהלי סובול

the king 25983

New member
גם אני כאן, חיפשתי ולא מצאתי...

עוד שאלות... מי עיצב את העטיפה של "פצעים ונשיקות"

סמיון חכה... ../images/Emo168.gif

שנסיים.., ואם אתה רוצה תשובה: רועי אבנטוב ורענן אליזוב

the king 25983

New member
../images/Emo103.gifזה נכון...

לא פשוט לא ראיתי ששאלת, כתבתי את ההודעה הזאת לפני שכתבת את השאלה שלך וכתבת כבר מה התשובה הנכונה, אז חשבתי שאין לך יותר שאלות. יאללה תמשיך...

למעלה