במשך החידון!!!

YeLLOw AnGeL

New member
דעתי ../images/Emo4.gif

זה לא יהיה יותר הוגן אם תקבע שעה שכולם יכולים להיכנס ואז לעשות את החידון? אני בטוחה שיש כאן עוד אנשים שיודעים את התשובות אבל לא נכנסו בזמן...

חשבתי על זה... ../images/Emo168.gif

אבל.., זה קצת סיפור.., אז או קיי... בואו נקבע מתי.... ??

i c y

New member
יש לי רעיון!../images/Emo62.gif../images/Emo42.gif

באתר הזה אפשר להכין שאלונים כאלה!
הייתי מכינה אחד על מוניקה, אני פשוט לא יודעת עליהם כל הרבה...
אז חן- פשוט לחץ על הלינק "How well do you know me quiz" והכן שאלון (כמובן שאם אתה לא מסתדר- אתה יכול לשלוח לי את השאלות ואני אכתוב את זה במקומך
).
יתרונות:
כל אחד יכול לענות על כל השאלות ולראות כמה הוא באמת יודע על מוניקה.
אפשר אחר כך לכתוב כמה כל אחד קיבל (התוצאות באחוזים
) ולתת פרסים או משהו כזה.
חסרונות:
אלו שאלות אמריקאיות, ואפשר להצליח גם בלי לדעת אותן, אם יש לכם מזל (נראה לי שזה חיסרון, כי אז התוצאות לא כל כך מדוייקות
).
הקוויז באנגלית.

ממ.... ../images/Emo168.gif

אם זה שאלות אמריקאיות אז לא נראה לי.., אולי פעם הבאה סבבה... מממ אנ עדיין דוגל שנקבע שעה...

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהמשך החידון../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif ../images/Emo168.gif

או קיי.., בנתיים עד שנקבע שעה למימוש ה"תחרות חידון" אז אני ימשיך לתת כמה שאלות: והשאלה: מהו שמו של אביו של יהלי, ומהו עיסוקו??

Just Adi

New member
יהושע סובול... ../images/Emo80.gif

והוא מחזאי או סופר נראה לי

כל הכבוד! ../images/Emo45.gif ../images/Emo168.gif

השאלה הבאה: מאיפה לקוח המשפט - "היא בטח מתהפכת עכשיו במיטתה.... " זה נראה לי דיי קל...

Rain Star

New member
הא!!! אני יודע!!!

מההופעה של מוניקה בבארבי (אהמ קרדיט לעצמי) כשמוניקה שרו את השיר של קיילי אז אמרו "מוניקה סקס במחווה לקיילי, שבטח מתהפכת במיטתה אי שם באוסטרליה או איפה שלא תהיה..."

חחחח.. כל הכבוד מרון... ../images/Emo9.gif ../images/Emo168.gif

יש לך נקודה אחת! חח או קיי.., עלתה לי חידה קצת מטומטמת לראש.., אז בואו נראה: מי הגיע מ24 על 4??

כל הכבוד!! ../images/Emo45.gif ../images/Emo168.gif

יש לך 5 נקודות עדי, ואת בראש הטבלה: לשאלה הבאה: להקתו של מי היא, להקת "קילר הלוהטת"??

Rain Star

New member
אממממ.........

אתה מתכוון לגיטריסטית עליה מבוסס השם (מוניקה פרידמן (היום מוניקה לוי))? או למישהו אחר?...אולי ליורם מארק-רייך?

Rain Star

New member
אוי חן אל תתחכם...../images/Emo46.gif

חחחחחחחחחחחחח אתה לא יודע שגם ככה נורא קשה לי לצבור פה נקודות?
טוב נו....אז השני...

חחחחחחח../images/Emo45.gif יש לך את זה! ../images/Emo168.gif

יש לך בנתיים : 2 נקודות. ולשאלה הבאה: מהי המסורת שמוניקה מקיימים, ולמה הם מקיימים אותה?

Rain Star

New member
חחחחח ושוב אני יודע...

וואי הוכמן השאלות קלות או מה? טוב המסורת שמוניקה מקיימת היא תמיכה בלהקות צעירות. פיטר: "כמו שאיפה הילד תמכו בנו בתחילת הדרך, אנחנו רואים לעצמנו מן חובה להמשיך את המסורת. זה חשוב".

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif במשך החידון!!! ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo168.gif

מוקפצצצצצצצצצצצצצ

למעלה