החלטה של האיחוד

GangLandx

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif החלטה של האיחוד ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

לאחר התקיפה המבישה האישית על יוגב ששכב על הגדר בשביל שחר מ 2010 , אנחנו לא חוזרים לשחק בגלל זה , מבחינתנו כשהרמנו מדינה לכח 500T זו הפרישה שלנו .. אבל , לאור ההתפתחות החדשה החלטנו פה אחד להעביר את כל המדינות של האיחוד לערבים חחחחחחחחחחחחח שיהיה לכם בהצלחה יא טיפשים

hen1xc

New member
האיחוד המפגר שלכם

לא יכול לעשות שום דבר בנידון אפילו להחזיר אתם לא יכולים בשתי מילים אפשר לסכם את כל ההמולה הזאת זוינתם בתחת !

Yogev1982

New member
אתה פשוט נכה שזה מדהים

מספרים אתה יודע ? כנס ל TOP10 של הבריתות רק שם האיחוד יושב על 1.3Q (ויש עוד הרבה שלא שם) בטוח שאנחנו לא יכולים להחזיר ? פשוט לא מעניין.... אנחנו פרשנו, כבר הוצאנו הודעת פרישה והכל יותר מזה אין תהנה בעולם החדש, לשחק עם הכפילים החדשים שלך פה בפורום יאללה ביי

hen1xc

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חיסלו את המדינה הכי חזקה אי פעם בגובה של 500T שחר יושב על המון כוח אפילו בטופ10 הוא על כמעט 2Q ויש לו עוד מדינות בעוד בריתות חטפתם כזאת השפללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללה נרדמתם בשמירה

GangLandx

New member
חחח יוגי תן לו להשתחרר מה קרה ?

הוא באמוק אתה לא רואה ? חחחח 3 חודשים לא נגענו במדינות זה לא יקרה עכשיו

Yogev1982

New member
סתם מצחיק אותי

חבל שאני עסוק אש היום בעבודה יכל להיות ממש כיף להעביר עליו את היום

hen1xc

New member
להעביר עליך היום אתה מתכוון

אבל צודק גם אני עסוק חצי מהיום בלאט הייתי מעביר את כל היום דווקא אם לא היה לי מה לעשות

GangLandx

New member
אתה ? אתה ילד מאוד עסוק !! יש לך אין סוף

חברים לבקר חחחחח

siberwolf

New member
הוא עסוק מידי בללקק ישבנים של אחרים

אני שם מליון שקל שהוא ינוצל ויזרק לקרשים

amith11

New member
אתם רציניים?

נפגע לכם האגו עד כדי כך שתעבירו שליטה בשרת לערבים ותמנעו מכל ישראלי שרוצה לשחק במשחק אי פעם בעתיד?? אויש רובי, באמת מאכזב לשמוע שזו הדרך שבחרתם... מצד שני, אולי זו הדרך להפיח חיים במשחק ואתם בעצם עושים לכולם טובה, הערבים לא ישלטו לאורך זמן, הישראלים ייקחו שליטה שוב ונחזור לאותו פלונטר עוד שנה וחצי חחחח

fireforge

New member
חאלאס לבלבל במוח כולם

לא נפגע אגו ולא נשברנו ולא נעליים שהרמנו את המדינה הודענו על פרישה מחוסר עניין אנחנו באנו בגישה של איפוס השרת לטובת המשחק כי המשחק מת שחר רק האריך את האיפוס ובדרך יגרום לאנשים ששקלו לפתוח מדינות בעולם החדש לאבד עניין לגמרי ולשכוח מהמשחק יש לנו את הכלים לפרק לשחר את התחת כוח ממש לא חסר אבל אין כבר רצון המשחק לא מעניין אנחנו פרשנו כבר האיחוד כבר לא קיים חודש חוץ מ2-3 שחקנים שפעילים כולנו באיקרים ונשאר שם יש שם15 חברה לפחות שפעילים אני יהנה לראות את השליטה פה עוברת לערבים לאט לאט כי שחר לא יוכל להתמודד איתם לבד שיהיה לו בהצלחה

Yogev1982

New member
שקריניקו סכסכניקו צא מהסרט שלך

זה פשוט לא מעניין מבחינת כולנו ברגע שהרמנו את המדינה, סיימנו את המשחק, מה קורה משם לא מעניין אותנו אתה באמת חושב ששחר יכל להגיע למה שהוא בלי שהאיחוד ישמרו עליו מפני הערבים ? אתה באמת חושב שהוא יוכל להחזיר עוד יותר מכמה חודשים בודדים בלי שנהיה שם לשמור על התחת שלו ? אז הוא איבד את השמירה שלו, וגם לעולם הבא המעט שיעברו לשם מהאיחוד הוא כבר שרוף...

hen1xc

New member
זה מבחן התוצאה

טבלת מחסלי מדינות מובילים דירוג השחקן מהמדינה מדינה כמה מדינות השמיד קבוצות ברית 1 damari (37116 104 ISRAEL2010 2 ipcon (36512 50 ISRAEL2010 3 norbi (37184 25 ISRAEL2010 4 skosko (29125 15 ISRAEL2010 5 BOOKK (40889 11 ISRAEL2010 6 likelike (36511 10 ISRAEL2010 7 janka (37181 10 ISRAEL2010 8 krito (39965 10 ISRAEL2010 9 nanama (40562 10 ISRAEL2010 10 ninana (65798 10 ISRAEL2010A ----------------------------------------------------------------------- ישראל 2010 לא הייתה מעורבת במלחמה עם ישראלים הוא תמיד הצהיר שהוא תוקף רק ערבים ועובדתית תראה כמה הוא חיסל פתאום האיחוד נתן לו את הכלים פשייי מעניין לי את התחת להזכיר לך שאת הכוח שלך לא עשית לבדך לא אתה ולא לירן אני לא זוכר שאדון יוגב נתן לשחר מדינות משחקים אותה כאילו אתה נתת גב לפעמים אני חושב או שאתה באמת אידיוט או שאתה משחק אותה אידיוט אבל אתה באמת כזה באמת נתת גב או שאתה מציג את זה לכולם שיחשבו שאתה טוב הרי לפני המלחמה האחרונה מי גנב לגנגה נשק ? כן בטח רוח הקודש אתם תמיד ראשונים שחוצים את קו הסטטוס קוו ואומרים שרק עזרנו ואתם תוקעים לנו סכינים אם שחר תקף אותך סימן שבאמת הייתה לו סיבה טובה והיה לו הרבה סיבות והרבה אופציות לתקוע לכם סכין בגב זה העניין שלא שאלתם אותו מה דעתו אתה רובי ולירן עושים מה בזין שלכם ושחר היחיד פה עם ביצים הוא וחזי שהרימו את הכפפה ואמרו את מה שבאמת חושבים עליכם במעשים

Yogev1982

New member
אויש תניח לי דביל בחייאת צא לי מהרישתית

הכח שלנו שרפנו על מטרה מסויימת לפני פרישה תזכיר לי איפה אתה בדירוגים ???? פ-ר-ש-ת-י לא מעניין אותי אני לא כמו חבר שלך עמית ש"פרש" אבל מחפש כמו עכבר להכנס לכל חור שהוא יכול לנסות לעשות נזק ל"חברים שלו" ואחרי זה לבוא בטענות למה מישהו כועס עליו אני אישית לבד כרגע מחזיק עוד 400T, שאני כנראה יתן לראשון שידרוש (מהחברים שלי לאיחוד) לא מעניין אותי המשחק הזה יותר אני כיום נמצא במשחק אחר עם כל החברים שלנו, ללא חן קטן, ונהנים שם. וכן אני סיפקתי הגנה לשחר, שחר גדל וגדל על התחת שלי, ובלעדי לא היה יכול לעשות אתזה, מהאישור הראשון של אליסף שנתן לו לפתוח ברית בכלל וכן הלאה. אז תחזור לחור שיצאת ממנו צלופח, כי אחרי הכל זה "משחק רשת לא דבילי" צא'ו במבינוס

hen1xc

New member
בטח מאמינים לך

אין לך אפילו את היכולת לאפס לו מדינה הכל במערכות ניהול מחוסרות מכוח משמעותי פרשת סבבה פרשת עם השמדה של 500T בהתקפה מצחיקה הגיע הזמן להודות ששחר פה בזכות עצמו נכון יוגב משחק רשת דבילי משחק רשת דבילי שאתה שלטת בו שנה ולקראת הסו תקעו לך גוש ענק שאתה מעדי להגיד פ-ר-ש-ת-י אתה פורש בבושת פנים אוייי איזה כיף חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה