החלטה של האיחוד

Yogev1982

New member
חתיכת אינפנטיל שלא יודע קרוא וכתוב

תקרא את הפרטים של המדינה - שרשום שם, פרשנו ! תקרא את ההודעה פה של אותו יום שרשום שם - פרשנו !

hen1xc

New member
כביכול פרשנו

אל תשחק אותה כאילו פרשתי לפני כמה ימים עזבו אותי תגיד פרשתי וחיסלו לי מדינה 500T ואני לא יכול אפילו להחזיר ורק אז תגיד פרשתי

hen1xc

New member
לא !!!

"תגיד פרשתי וחיסלו לי מדינה 500T ואני לא יכול אפילו להחזיר ורק אז תגיד פרשתי"

GangLandx

New member
הקדשה לחן : Lonely im so lonely חחחחח

Lonely im so lonely, I have nobody, To call my owwnnn Im so lonely, im mr. Lonely I have nobody, To call my owwnnn Im so lonely,

hen1xc

New member
הקדשה לרובי : מילים בן ארצי

אני אפס אני אפס צעקתי לפני כולם במסיבה אני אפס כל אחד הוא קצת אפס וכל אחד זקוק לאהבה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

GangLandx

New member
אפס אפס אבל כנראה שלעולם לא תגיע

אפס כמוני נכון ? הכל מקנאה ידידי אין מה לעשות .. יש כאלו שהצליחו בחיים וכאלו שכבר יודעים שלא יצליחו .. לא נורא !!! תתחזק בשם השם !! תמיד יהיה לך את גינדיס ! פחחחח

GangLandx

New member
חחח למה אתה מנהל דו שיח עם גרביל ?

תן לו לבלבל בביצה שעדיין אין לו מה אכפת לך ?

GangLandx

New member
וואיי חפראווי , מה קרה ? עשית סבב חברים

היום בבוקר ושהבנת שאין לך הלכת למשרד של רון וחזרת לבלבל לנו את השכל ? אלוהה אמיגו , אתה לא מעניין המשחק מת לפני חודשיים לא נגענו במדינות חודשיים על הזין המשחק ובמיוחד אתה
לא הפנמת והבנת שאנחנו כקבוצה עברנו למשחק אחק ? קשה לך לקבל שזהו , גינדיס לא מעניין אותנו כי עשינו הכל והגענו להכל ואין משהו שלא נכבש על ידנו ? אז תתחיל להבין את זה פשושון

hen1xc

New member
נכבש?

כרגע חיסלו לכם מדינה 500T נראה כאילו דפקו לך תצורה ואתם כאלה מושפלים שאין לכם כוח להחזיר אז אתם אומרים פרשנו כן בטח

GangLandx

New member
חחחח כן כן מושפלים צודק ../images/Emo13.gif יאללה עפתי

הביתה יש לי לונה פארק היום בלאט ! וחן , לך תפתח מדינות תשחק עם שחר מי יותר טמבל

amith11

New member
../images/Emo41.gif שקרן? סכסכן?

מאיפה הבאת את זה חח רובי אמר שאתם מביאים את המדינות לערבים, מה אני אמור להבין מזה, תגיד לי אתה. יוגב אני מתפלא עלייך שאתה חושב שאני ארד לרמה של לנסות לסכסך

GangLandx

New member
אתה אמור להבין מזה שאני קשקשן

כי ממתי אתה מייחס חשיבות למה שאני אומר ? אני אומר הכללללללללללללללללללללללללללללללללללל ככה אני מכסה את עצמי מכל כיוון אפשי חחח עכשיו מבינה ?

amith11

New member
הגעתי למסקנה שיש לך סקריפט

על פורום תפוז , כל פעם שמישהו מעלה פוסט אתה מקבל אותו בסמס חחח

GangLandx

New member
לא SMS יא חמור ... זה קופץ בטאב

חדש ב FF , גם ככה אני מול מחשבים כל היום בלאט

למעלה