החלטה של האיחוד

Yogev1982

New member
מאיפה הבאתי את זה ?

לא ניסיתי היום לסכסך עוד ביני לבין שחר 2010 ? ולעזור לו ? ולתת לו "טיפים" ? ואל תשקר כי אני יכול גם להשיג לוגים אתה כנראה לא מבין את רמת הקשרים שיש לי עם אנשים במשחק הזה העיקר "פרשת לתמיד" ואתה לא מתערב יותר כנראה שלירן צדק, אתה זבל, פשוטו כמשמעותו

hen1xc

New member
שמת לב שאתה תמיד

מאשים את כולם במקום את עצמך פעם אחת תשים לב למה אנשים מתאבדים או שהם תופסים עליכם קריזה או שהם עדיין לא מתאבדים כי הם רוצים להמשיך לשחק בפחד נקודה למחשבה חמוריקו

GangLandx

New member
הנקודה היחידה שאני יכול לחשוב עליה היא

איך לעזאזל מזרע כזה וביצית כזו הצליחו בכלל לייצר משהו כמוך ?

GangLandx

New member
אתה בטוח ששום נוזל אחר לא היה מעורב ?

כי הפגיעה הכל כך קשה בגנים שלך יכולה להופיע רק בגלל חומר כימי מסויים ששיבש את ההליך התקין של הטבע ..

Yogev1982

New member
שמת לב

שאתה עלוקה חברתית שאתה כל הזמן מגיב לי גם שאני מתעלם ממך יא כלומניק חחחחחחח

hen1xc

New member
../images/Emo45.gif

שאלת את לירן או שחשבת על זה בעצמך?

amith11

New member
מה הבעיה של בנאדם

א. חשבתי אתה כועס על הפוסט ב. מה הבעיה עם מה שדיברתי איתו? אני לא רואה פה שום בעיה, נתתי לו את הדיעה שלי איך דברים יכולים להתפתח מפה, מה רע בזה? אני חייב למישהו משהו תגיד לי? אני לא יודע מה שמעת קראת אבל מה שחשוב שהוא שאל אותי אם אני יהיה מוכן לעזור לו במקרה של תקיפה עליו מקרה שכן, והוספתי שזה ואני מצטט: שחר אומר/ת (12:37): אם יהיה צורך תוכל לעזור???????????? amith אומר/ת (12:38): כן, אבל למטרה של שמירה שליטה ישראלית לעשות סו של איחוד לא כמו של לירן ויוגב האיחוד שלהם היה מסוג של או שאתה הייתי או שאתה נגדי איחוד של חברים וכל מי שלא חבר להוריד שחר אומר/ת (12:39): ------------------------------------------------- אם אתם פרשתם אז מה אכפת לך מה ייתפתח בהמשך, ואם הוא ייצטרך את העזרה שלי בכיף אני יחזור למשחק וייפרק את כל הנובים שגידלתם שם בשנה האחרונה ואני ייעשה את באהבה גדולה בדיוק כמו שזיינתי לכם מדינות ומרגלות בשם של ליאור עכשיו אתה יכול לקראת לי זבל

GangLandx

New member
אכן פרשנו ולא מעניין אותנו

יוגי-בר לוקח אישית מקרים שכאלו כי הוא זה שתמיד נוטה להאמין לצ'יוואוות כמו שחר מ 2010
אני ולירן לא אכלנו את זה אבל נאלצנו לכבד את בקשתו של הטמבל

GangLandx

New member
"בדיוק כמו שזיינתי לכם מדינות ומרגלות בשם של

ליאור" למה מדברת ככה? גבר גבר ? זה מוסיף לך לביטחון העצמי ? הופך אותך ללוחם לא מרוסן ? אתה מנפח חזה מול המראה עכשיו ?< נוגע בעצמך מאהבה אין קץ ? לך תזיין אישה לא מדינות יא אחויה !

Yogev1982

New member
אני כבר קורא לך ככה

מפה והלאה אתה מוזמן לעשות מה שאתה רוצה שכחת שאני ניסיתי להרגיע את לירן אבל כנראה שלירן צדק בעניין שלך ONCEAGIN

GangLandx

New member
קלולולולולוו !!! 4-0 לי וללירן

על קריאת המפה הפוליטית בגינדיס חחחחח עכשיו אנחנו באיקרים שם תקשיב לנו יא חמאר !

GangLandx

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif מה אני קשור ? חחחחחחחחח

מי אמר לך בוא נוריד ? אני ולירן .. חח אתה ושחר המתייפייפים לא רציתם חחח

Yogev1982

New member
אני עדיין עומד מאחורי ההחלטה שלי

אני המילה שלי שווה יותר מחיסול מדינה כזו או אחרת, או 200 מדינות, לא משנה באיזה כח תהיה

hen1xc

New member
באת לו בהפתעה

לירן לא ייעץ לו לכתוב תגובה הם חושבים שחייבים להם משהו בסך הכל אנשים באים משחקים ונהנים ואלה אם אני הייתי שחקן חדש הייתי חותם על הסכם ממון

GangLandx

New member
איתך לא יחתמו גם לא על חנינה !

גורלך היה ונשאר לחיות לבד גלמוד ובודד ... לך לרון משעמם לו תחת !

hen1xc

New member
הנה עובדה

אני כבר קורא לך ככהו Yogev1982 ו 15:37 | 04/07/11 מפה והלאה אתה מוזמן לעשות מה שאתה רוצה שכחת שאני ניסיתי להרגיע את לירן אבל כנראה שלירן צדק בעניין שלך ONCEAGIN ---------------------------------------------------------- הוא תמיד צריך יעוץ של לירן

למעלה