תרגום בבקשה?
ת תיזהרוו ממניי New member 27/6/11 #68 למה לא רואים את הסמסים הבטיחו שאפשר יהיה../images/Emo46.gif ואל תגידו לי להוריד סרגל כי כברהורדתי מישהו יעזור
למה לא רואים את הסמסים הבטיחו שאפשר יהיה../images/Emo46.gif ואל תגידו לי להוריד סרגל כי כברהורדתי מישהו יעזור
D didush100 New member 27/6/11 #44 חחחחח נכון../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif התלבטתי אם לרשום הבלונדינית עם הבקיני הבנת למי התכוונתי? יש לה בקיני סגול לבן וורוד כזה
חחחחח נכון../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif התלבטתי אם לרשום הבלונדינית עם הבקיני הבנת למי התכוונתי? יש לה בקיני סגול לבן וורוד כזה
ר רגע רק רגע Active member 27/6/11 #52 היא מנרגלת עכשיו? אם לזאת התכוונת... אז היא מתוקה לאללה. אהבתי את ה-ת"ז שלה.
י יוסי המכור New member 27/6/11 #54 אני מתחיל לפתח שנאה לערסית אתי הדיבור הצעקני והמתלהם שלה מרתיע אותי וגם המראה שלה לא כל כך מזהיר בלשון המעטה
אני מתחיל לפתח שנאה לערסית אתי הדיבור הצעקני והמתלהם שלה מרתיע אותי וגם המראה שלה לא כל כך מזהיר בלשון המעטה
ר רגע רק רגע Active member 27/6/11 #65 אין להם תקציב?! ../images/Emo12.gif התקציב זה המנוע לכל החיכוכים.