היום הראשון. עדכונים ושאר ירקות

רגע רק רגע

Active member
תחושת בטן...

נראה לי שאתי ותרצה ימצאו עצמן בין הראשונות שמועמדות להדחה. שאלה- מתי נוכל לראות את המסרונים שהם מקבלים? בשידור המרכזי או שיש דרך אחרת לצפות בהם?

רגע רק רגע

Active member
לא כתבתי שיודחו...

אלא ימצאו עצמן מועמדות להדחה. תרצה זו הבחורה שהמצלמה... אף פעם לא מתמקדת בה LOL איילת נותנת עבודה על החברים של... מבינה איך המשחק עובד. אני לא כזה יודע איך קוראים להן. פשוט מסתכל ברשימת הרווקות לפני שאני כותב

didush100

New member
מה קרה לך אתי הכוכבת אין עליה

הם גם די מחבבים אותה כי היא מצחיקה אותם

רגע רק רגע

Active member
צחוקים צחוקים...

אבל הם לא יראו בה בת-זוג פוטנציאלית. בכל אופן, זו בסך הכל תחושה ולא יותר

didush100

New member
צוחקים אבל עד אתי בבקשה../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

ברור שהם לא רואים בה בת זוג אבל הם די מחבבים אותה נראה לי שגם הם לא בדיוק הסטייל שלה

didush100

New member
היא אוכלת את כל ה-4 בלי מלח ופלפל

למרות שהיא רזה רזה רזה

רגע רק רגע

Active member
את רואה...

ובגלל שגם הם לא הסטייל שלה, היא תהיה מועמדת להדחה תמידית. אין מה לעשות, תמיד קל יותר לנפות את השונה
העיקר שישקיעו בה משקה ביותר מ-40 ש"ח

didush100

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נראה אולי גם פה תהיה לנו רוחי אחת קטנה
אוי ואבוי אם לא יזמינו אותה ב- 40 אתה יודע מה יקרה להם? חראם חחחחחחחחחחחחחחח

רגע רק רגע

Active member
אני בטוח שקראת מה דעתי על ../images/Emo121.gif../images/Emo35.gif (רוחמה)

מה קרה לך? את מדברת על ג'יזל made in טבריה
תני לה 3 קורונות
ומהר

Elor14

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif היום הראשון. עדכונים ושאר ירקות ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מה קורה? היום הראשון כמעט חלף, אבל עדיין נותרו ממנו כמה שעות, אז מצטער על האיחור בפתיחת השרשור :) אז, כל מה שהתרחש היום בוילה הכי נצפית כרגע בישראל, זה המקום :) מה אתם אומרים? העניינים התחילו כבר להתחמם? יש זיק של תקווה שהפורמט יהפוך לשלאגר?

Tapudy

New member
שאלה

יש להם "אח גדול"? כלומר האם יש להם חדר ווידואים כמו באח הגדול שהקהל לא חשוף אליו? ההפקה מדברת אליהם לפעמים מהשמים? איך זה עובד בתוכנית הזאת? בכלל יהיה נחמד אם מישהו שמבין יכתוב מה ההבדלים בין התוכניות בקטע של אח גדול, תקציב, משימות וכו'.

החדר וידואים שלהם זה החדר של הפסיכולוגית

שלפי מה שאני רואה הבנות התלהבו ממנה, זאת מעין האח הגדול עבורם כנראה, מה שאני עדיין לא יודע זה האם ישדרו את הפגישות עם הפסיכולוגית, כי באח הגדול הם לא שידרו זאת כי הם רצו לשמור על קצת פרטיות לפחות, אבל כאן בתוכנית אם אין ישות של "אח גדול" עם השיחות שלו, אני לא רואה מי ימלא ת'חלל הזה אם לא ישדרו את הפגישות עם הפסיכולוגית. לגבי תקציב, תמיד יהיה להם תקציב מותרות אם הבנתי נכון, ויש להן אפשרות להזמין טייק אווי במשך היום. ולגבי המשימות אלו יהיו כנראה משימות דייטינג כמו ברווק. בקיצור משעמם.

Tapudy

New member
תודה על ההסבר ../images/Emo45.gif

ממש הזוי שאף אחד לא ממש יודע לחלוטין מה הולך בתוכנית הזאת. מה ערוץ 10 מנסה להשיג בעמימות הזאת? או שאין להם שום דבר אמיתי למכור בתוכנית הזאת? מוזר מאוד

למעלה