הפסד שלך יותר לנו
M milkofamnesia New member 7/6/07 #35 חהחה מנהלות קומונת ארקטיק מאנקיז מנהלות נגדי ציד מכשפות! אני מרגיש שערורייתי.
M milkofamnesia New member 7/6/07 #38 אני פשוט לא אוהב אותו. גם אתה אל תנסה לשכנע אותי ותקשיב כבר לאינטרפול, הם יותר קשים לעיכול!
R Runt New member 7/6/07 #43 מי צריך אינטרפול כשיש ג'וי דיוויז'יון? כן כן אני מהאנשים האלה [פאק זה אייקון מעולה]
S sha na na revol New member 7/6/07 #44 אנשים שאוהבים את אינטרפול../images/Emo35.gif... הם לא עד כדי כך דומים.
M milkofamnesia New member 7/6/07 #46 הם דומים בקטנה למרות שאינטרפול פחות אפלים, להקשיב לדיסק של ג'וי דיוויז'ן עד הסוף זה סוחט מנטאלית
M milkofamnesia New member 8/6/07 #49 לפחות יש לאינטרפול באסיסט מגניב קרלוס די צריך לעשות לי ילד! אבל זה לא מתאפשר אנאטומית
M milkofamnesia New member 8/6/07 #51 אני לא קאנט אני פשוט ילדון חמוד ששונא את כולם בגלל שהם קוראים לו קאנט
W Will Not Kiss You New member 6/6/07 #18 דווקא לא ממש אהבתי.. כלומר, הוא בסדר, אבל ציפיתי למשהו אחר. אבל מ'כפת לי, זה לא גורם לי לאהוב את השיר המעולה הזה פחות
דווקא לא ממש אהבתי.. כלומר, הוא בסדר, אבל ציפיתי למשהו אחר. אבל מ'כפת לי, זה לא גורם לי לאהוב את השיר המעולה הזה פחות
D Dark C o o k i e New member 6/6/07 #19 אאו. זה שיר טוב D: בקשר לקליפ, אעה. ליצנים.. מפחיד. ;( אבל אהבתי את הקטע שראו כאילו הם היו ילדים וגם התמונות המהירות של הלהקה D: חוצמזה הוא די הזוי.
אאו. זה שיר טוב D: בקשר לקליפ, אעה. ליצנים.. מפחיד. ;( אבל אהבתי את הקטע שראו כאילו הם היו ילדים וגם התמונות המהירות של הלהקה D: חוצמזה הוא די הזוי.
C CitizenErased New member 6/6/07 #20 ../images/Emo207.gif../images/Emo41.gifהאלבום Puzzle של ביפי קליירו...../images/Emo41.gif (איזדרכת תסלחי לי שאני מנצל"שת ) ..יוצא בחנויות בארץ שבוע הבא! בידי התו השמיני ככה שזה גם יהיה זול איזה כיף שעכשיו רוב להקות הרוק אצליהם...
../images/Emo207.gif../images/Emo41.gifהאלבום Puzzle של ביפי קליירו...../images/Emo41.gif (איזדרכת תסלחי לי שאני מנצל"שת ) ..יוצא בחנויות בארץ שבוע הבא! בידי התו השמיני ככה שזה גם יהיה זול איזה כיף שעכשיו רוב להקות הרוק אצליהם...
F FallOutGirl New member 6/6/07 #21 ../images/Emo80.gif אבל איפה לעזאזל קונים דיסקים של התו השמיני?!?!?! הייתי פעם באיזה סטימצקי והסתכלתי שם בדיסקים ולא היה שום דבר מוכר ><"
../images/Emo80.gif אבל איפה לעזאזל קונים דיסקים של התו השמיני?!?!?! הייתי פעם באיזה סטימצקי והסתכלתי שם בדיסקים ולא היה שום דבר מוכר ><"