למאנקיז יצא קליפ חדש

• פותח הנושא Runt
  • פורסם בתאריך

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif התבלבלת.. שם זה האוזן השלישית XD

גם משהו עם מספר נוו..

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif לא יודעת ><"

יש חנות מול הסנטר שנקראת האוזן השלישית.. ויש התו השמיני שזה איזה חברה אומשהו שאני יודעת שיש אולי בסטימצקי שבמיבאת דיסקים בזול יותר.. אבל השאלה הייתה אם יש חנות של החברה הזאת שבה אפשר למצוא את הדיסקים כי לא מצאתי בסטימצקי משהו מוכר.. חחח את ענית שליד הסנטר/בדיזינגוף אז אמרתי ששם זה האוזן השלישית. הסוף.

CitizenErased

New member
דיסקים של התו השמיני אמורים להיות בכל חנות

בזמנו TOWER עשו עליהם חרם במשך תקופה אבל לפי מה שהבנתי מוכרים עכשיו גם MCR, גם מיוז, גם רד הוט וגם לינקין פארק בטאוור ככה שהם בכיף מוכרים דיסקים שלהם (אבל עדיין פחות שווה לקנות שם כי הם מעלים קצת את המחירים) אני הכי ממליצה לקנות בדיסק סנטר בדיזנגוף סנטר כי הכי זול שם. בדקתי אותם כמה פעמים, עשיתי השוואות עם האוזן השלישית מחוץ לסנטר ותמיד דיסק סנטר זול יותר. אם בחנות ליד הבית שלכם לא מגיע הדיסק אז תגידו "זה של התו השמיני, יש מצב שתזמינו?" וזהו. אם התו השמיני מוציא את זה שבוע הבא לחנויות זה אומר שזה בארץ. לא כל החנויות מביאות את האלבומים כי הם לא יודעים אם שווה להם.

הוא צריך להיות ממש טוב../images/Emo223.gif

אני אפילו שוקלת לקנות אותו חח ואני מצטרפת לשאלה של שחר.. איפה יש דיסקים שלהם? בדיסק קלאב יכול להיות שיהיה?

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif כי באר שבע זונות ויש להם דיסק קלאב ;;

למרות שזה קל לסחוט מאבאמא כסף לנסוע לסבאוסבתא ושסבא יהיה חמוד ויקנה לי דיסק D: השאלה מתי. עוד שבועיים אילת. גם שם יש.

בדיסק קלאב, טאוור וכל חנות אחרת ואגב

יש לי את הראשון שלהםם ספר, אם את רוצה אשלח לך אותו בדואר, אין לי מה לעשות איתו.

milkofamnesia

New member
את בלאקנד סקיי?

אני רוצה אותו!!! פליז פליז פליז! אני אעשה כל מה שתרצי! ^^

למעלה