מפגש ווית'ין
[
]

PerfectSP

New member
רגל קרושה??נאור,אתה מתחיל להפחיד אותי. ../images/Emo190.gif

אני לא יכולה לאכול כל מה שזז,לא מבושל מספיק,או נראה ממש רע. עכשיו בא לי להקיא כי נכנסתי לתמונה
לכל אחד יש סטיות.אבל כזו

PerfectSP

New member
טוב...נסלח לך... ../images/Emo190.gif

אבל למה אתה ער בתשע בבוקר?!?!?!?!?!?! אתה באמת מתחיל להפחיד.
יש פה הרבה דברים שצריך להתעלם מהם..וזה יכול להיות קשה...

PerfectSP

New member
וואי!!!זרוק לי איזה אימו!!כן!!../images/Emo99.gif ../images/Emo190.gif

אם תעשה את זה תהיה מקודש

PerfectSP

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifאני באה לישרא,ומקסימום אני אבוא ../images/Emo190.gif

לשניהם.לא בעייתי. למרות שאני גרה בחור ליד ירושלים
אני אשן אצל דודה בראשל"צ
אבל אזהרה
ב-20 זה הולך להיות מפגש ישרא רשמי. לא כמו הקטנים שיש כל יום.רשמי. זה אומר מעזריאלי עד דיזינגוף כולל הדרך,מלאה באנשי ישרא. לי ממש אין בעיה
אבל אני רק מזהירה!שלא תתלוננו אח"כ על בעיית אימו. זה אומר מאות אלפי אימו קטנים ומתחזים.ונקווה שיהיו כמה אימוס אמיתיים
בזאת הסתיימה האזרה. נתון לשיקולכם.

אוי ואבוי..

אז באמת עדיף ב-19.. גם יהיה קשה למצוא אחד את השני כשיש כללל כך הרבה אנשים שם..

PerfectSP

New member
ידעתי שחשוב שאני אזהיר אתכם../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

כי אני יודעת מה זה ישרא...הייתי בכמה וכמה... ופריקים קשוחים שכמוכם לא נראה לי תאהבו את זהD: והם אשכרה מחסים כל מקום
D:

PerfectSP

New member
אכן../images/Emo3.gif ../images/Emo190.gif

אי אפשר לזוז מטר
ואי אפשר לעלות לגג
כי אנחנו עלולים לקפוץ ממנו בטעות או בכוונה

לא יודעת :X

נראה אם ירשו לי, ואם אני אחליט שאני לא מרוששת מדי, ואם יתחשק לי. XD אבל בכל מקרה עדיף ב19 אם יש ישרא ב20. אני בחיים יותר לא הולכת לעזריאלי כשיש מפגשישרא, והאמת שלאחרונה גם בדיזינגוף פחות סימפטי בזמן הזה (אבל אז לפחות כשאני יושבת עם חברים באמצע הסנטר ומשחקת קווה-קווה, אנחנו לא המוזרים היחידים שכולם מסתכלים עליהם עקום P:)

PerfectSP

New member
ישרא מתפרש בין עזריאלי לדיזינגוף. ../images/Emo190.gif

זה הולך ככה. עזריאלי מתמלא בשחור ובפוני. ואז חלק מהדברים השחורים בעלי הפוני יורדים לקומה -4 D: וחלקם ולים לקפוץ להם מאיזה גגון
וחלקם הולכים לעזריאלי. ככה שגם הדרך לדיזינגוף מלאת אימוס. בדיזינגוף עצמו,לאן שלא תלכי תהיי מוקפת באימוס. ואי אפשר לזוז מרוב אנשיםXDDD ויש את המקום ליד השירותים שכל הזמן האימוס מתנחלים ומעשנים
[בדיזינגוף...]

PerfectSP

New member
לא כמו בעזריאלי,אבל בהחלט בכל חור ../images/Emo190.gif

תמצאי בלוגר.כאילו כל עוברי הקניון זה אימוס ישרא...
ועוד כמה אנשים מסכנים שלא יידעו שזה מפגש ישראXD

בסנטר מאוד מאוד מאוד צפוף ../images/Emo122.gif

הרבה יותר מעזריאלי.. רק חבל שבאמת לא פותחים את הגג כי זה ממש מקל על העומס של האנשים.

PerfectSP

New member
אבל זה הגיוני לא לפתוח את הגג!../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

אתה יודע למה,לא? כי ישרא זה אימו,ואימוס מתאבדים!D: היו סיפורים כל מיני שהיה בגג בכל מיני מפגשים,ובמפגש ישרא שאימו ניסה לקפוץ מהגגX: סיפורים שטוענים כי הם אמיתיים... בכלל כשיש מפגש,ולא תמיד מזהים תודה לאל,לא נותנים לעלות לגג...לא רק ישרא.אבל ישרא לא קשה לזהותXD

ATWA

New member
נראה לי שהייתי שם באותו יום../images/Emo6.gif

צאו מזה שבת"א יש רק את עזריאלי וסנטר... יש עוד מלאמלא מקומות נטולי פוזאיסטים קטנים

PerfectSP

New member
כמו מה?../images/Emo12.gif גני יהושע?../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

אבל למה שהם ייגנבו לנו את המקומות הטובים???
אנחנו לא נוותר להם במלחמה הזאת!

למעלה